Miss Ruby Redhead -

Totalt kaos!

Denna dagen har inte haft en ända lugn stund knappt. 
Dagen började med att lämna Wincent på förskolan efter ett stort utbrott över sina skor. Att det ska behöva ta 20 min att ta på sig ett par skor... Underbara trotsålder. Får spader på denna unge oftare och oftare nu för tiden. 😣
 
Medan jag lämnade så fick Nina mysa med Collin hemma. Var meningen att vi skulle sticka till gymmet men Nina mådde inte helt 100 så jag skippade gymmet från morgonen. Satt och snackade lite skit innan det var dags för mig att köra till Ikea med Collin. Gick och kikade på någon ny form av klädförvaring till Wincent då vi numera har 2 barn så vi behöver antingen en ny byrå eller en garderob. Vi får se vad vi bestämmer oss för senare. 
 
Hittade iaf mina syltburkar och saftflaskor och lite annat bra att ha som jag saknade i köket. Blir ju alltid att det följer med lite mer än man planerat från Ikea. Men denna gången så följde ingen ny blomma med hem. Denna gången kunde jag hålla mig. 😝
 
När jag kom hem var det bara till att slänga in allt i diskmaskinen så de skulle vara redo inför syltkoket. 
Hämtade sedan Wincent på förskolan. Hem och fikade lite. Gick igenom ännu ett utbrott och sedan kunde vi köra ner till hans bästis för att leka. Var faktiskt riktgt trevligt att lära känna lite nya föräldrar. 
 
Kom hem strax innan Andy och satte igång mina kastruller med sylt. Fyllde syltburkar emellan matning av Collin och Wincents hääääärliga utbrott som löser av varandra i dag. 
Men en massa sylt blev det till slut. 
Hjortron, Blåbär och Hallon. Blev även vinbärsgele i går. 5 små burkar.

Till slut lyckades jag få båda barnen att somna. Så nu vid halv 10 tiden så pallrade jag mig ner till gymmet en liten stund. Var inte alls motiverad efter Wincents alla utbrott i dag. Man blir verkligen tömd på energi. Hade verkligen 0 motivation. Meeeeen jag kunde iaf koppla bort hjärnan och bara fokusera på min kropp. Så jag känner att mina axlar och armar kommer göra ont av träningsvärk i morgon. Så dagens planer blev lite omrörda men det blev bra till slut ändå. 
 
I mogon efter att jag lämnat Wincent så ska jag och Collin sticka ner till gymmet innan det är dags att ta oss ner till BVC. Slår vad om att han gått upp ca 1kg sen sist vi var där för 2,5 vecka sedan. 
Sen ska jag ta kidsen med mig ner till jobbet och hämta en massa grejer. För på Torsdag blir det jobb mellan 10-18! 
Ska köra en demo i Kristianstad. Stå och steka fisk i affär och snacka med massa folk. Visst det låter inte så värst lyxigt eller kul. Men det är faktiskt riktigt kul när det är ett jobb man brinner för och man får prata om fiskarna och allt vad mitt jobb kämpar för. 🤩
Och just att få komma ut lite nu efter att ha varit mammaledig ett tag. 
 
Nä nu ska jag kolla klart på avsnittet på min serie och sen ska jag nanna kudden. 





Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.