Miss Ruby Redhead -

Mammig och tänder

Nu har Wincent varit i en rätt så mammig period och dels börjat bli lite smått blyg när han träffar någon ny eller någon som han inte träffat på länge.
Men som tur är så är han hur glad som helst fast att han är blyg 🙈 

Och även andra paret tänder börjar tränga längre och längre ner nu som det ser ut på tandköttet. Och det märks när han sover. Vaknar var och varannan timme och är ovanligt lättväckt.
Så hoppas att de kommer fortare än de förra.

I dag har vi städat lite innan Andy körde till jobbet. Blev även att Monika kom på lite fika. 
Och under eftermiddagen har jag rullat runt med Lilla W i sin gåstol. Riktig höjdare.dock sparkar han sig bara baklänges än så länge 😜 
Fick även tiden till att plocka ihop babysittern då Wincent vuxit ur den för länge sedan. Det är ju ett tag sen nu som han passerade 9kg. 

I morgon kommer det en kille som ska kolla på Buicken och förhoppningsvis så får vi den såld. Lite tråkigt dock då det är en rätt läcker bil. 
Andy ska även in till Hässleholm och hämta min present som han lovade att jag skulle få när vi flyttat till hus. Och medan han gör det ska jag och Wincent passa på att åka och handla.

Ska även försöka klämma in en tid för att rulla upp håret inför lördagen då det är fest på klubben. 
Och då ska farmor få ha Wincent under kvällen. 






Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.