Miss Ruby Redhead -

Senaste månaden

Den senaste månaden har det varit mycket som har hänt. 
Skrev ett inlägg tidigare, men efter att ha skrivit ett långt inlägg så bestämde sig min mobil för att radera det innan jag hann lägga upp det, så därför har det inte blivit något på ett bra tag... 
 
Firade min födelsedag på sjukhuset, inget man vill göra igen kan jag säga er...Men blev rätt trevligt ändå. Hugo och Emelie tittade förbi och ahde nästan 1 kg choklad med sig. Blev att beställa pizza från onlinepizza som blev levererad till sjukhuset. Det är rätt nice ändå att man kan beställa till sjukhuset xD 
 
Så detta kommer bli ett långt inlägg, men ska försöka sammanfatta lite kort. 
Den 10e blev vi förflyttade från neonatalavdelningne upp till barnavdelningen. Vilket inte alls var så kul. Fick världens minsta rum och personalen var inte alls lika glada och pratglada. De kom ändast in när det var dags för medicin. 
Så där fick psyket sig en liten känga igen. 
 
Men det vände till det bättre, samma dag fick jag lite permis så jag kunde komma hem och häma lite kläder och grejer inför lördagen då jag skulle få permision från sjukhuset för att kunna gå på Den stora klassfesten i Osby. Min svärmor var hur gullig som helst och passade Wincent hela dagen. 
Känner att jag behövde verkligen den dagen från CSK. Dagen efter hade jag enorm träningsvärk men fy vad jag mådde bättre psykiskt. 
När jag kom hem på fredagen en snabbis så kände knappt katterna igen en, annan doft och ett par läskia kryckor. Det kändes i hjärtat kan jag lugnt säga...
 
Den 13de fick vi äntligen komma hem över dagen och ta med oss grabben vilket var så otroligt skönt! Även om det bara var för några timmar så var det värt det. Dock kändes det när man väl skulle tillbaka och sova på csk igen. 
Den 15de blev det att boka tågbiljetter till mina föräldrar till den 20de. 
Vid det laget trodde vi att vi skulle få komma hem. Men nejdå, inte alls. Då läkare säger en sak och så byter man avdelning och de nya läkaren säger nått annat... Så den dagen bröt jag ihop helt. Vi hade räknat med att få komma hem innan helgen. Men som tur var så jobbade en helt underbar sköterska som tog kontakt med ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) och vi fick komma hem och sova hemma över helgen. 
 
På måndagen den 20de åkte vi in till csk igen för att ta prover m.m. och under natten hade även slangen i halsen slutat fungera. Så läkaren kontaktade Lund och vi fick antibiotika utskrivet så vi kunde ta via munnen. Vilket resulterade i att vi blev äntligen utskrivna från sjukhuset. Och samma kväll körde jag och Wincent in och hämtade mina föräldrar vid tåget. 
 
Så dessa sista 10 dagarna har jag haft mina föräldrar här vilket har varit hur mysigt som helst! 
Jag och mamma var iväg och storhandlade med Wincent en av dagarna, och snacka om att jag fått en snäll bebis. Sover genom ALLT. 
 
Blev en hel del mys hemma med grabben, blev även en sväng in till kristianstad för röntgen på armen och ultraljud på magen för wincents del.
Och helgen bjöd på en tur till hässleholm så päronen fick kolla in power meet. Blev en härlig dag med familjen. 
Hann även färga och klippa håret innan power meet vilket var väl behövligt då jag inte klippt mig sen i december och färgat det sen i början på mars. Och gud va skönt det var. Man känner sig som en helt ny människa! 
 
Söndagen var en ren mysdag, fick fira min första mors dag med! Blev att vi sov ikapp i soffan jag och Wincent <3
 
I måndags var vi in till kristianstad igen till csk för att få svar på röntgen/ultraljud + nytt crp prov och vikt. 
Måndagen var den allra bästa dagen efter att grabben föddes. För det var den dagen han friskförklarades!!!
Armen är läkt (lite knölig dock pga benvävnaden som bildas runt armbrottet) och infektionen hade halverats från att ha varit 4x5 cm till att vara 2,5x2,5cm.
Och hans crp var nere på 5, + att blöjexemet som han haft ett tag var nästan helt borta!
Var även iväg till en sjukgymnast i måndags och fick lite övningar jag ska göra. Så blir det återbesök om 3 veckor. 
Blev även att vi åkte till Osby och blev bjudna på middag av Andys mamma. Blev en supertrevlig kväll. 
 
Tisdagen tog jag och pappa och körde lite rundor och fotade en del. Blev även en sväng förbi en baby outlet och det slutade med  att jag handlade en massa sängkläder både till spjälsäng och vagga för kanonpriser. Slutade med att jag köpt en ny spjälsäng då det inte gick att laga den jag fick av Lucky vilket är riktigt tråkigt då den är supersöt den vi fick. Men denna är med fin ^^
 
Och denna dagen bestod av att köra mamma och pappa till tåget i morse och sedan sticka och hämta spjälsängen. Sedan stack Andy til jobbet och jag har fått massa gjort här hemma i min sega lilla takt. Har lyckats tvätta undan en hel del sängkläder till Wincent och även massa annat. Har städat undan i köket och plockat undan massa kläder som legat i sovrummet. 
Har vikt och sorterat tvätt. 
Och så klart så har det blivit en massa bebismys då Wincent har varit p sånt otroligt myshumör. Men han har även sovit en massa så man har kunnat pyssla med allt i dag. Kunde även ta en dusch i lugn och ro. 
 
Hoppas verklgien att han fortsätter att vara såhär, för isf är det ju inga problem alls med att vara förälder ;) 
 
Nä nu börjar det bli sent och vi ska upp i morgon och träffa andys pappa och faster med familjer i tollarp. Så blir att göra sig iordning och bada grabben med så han är fin ^^ Ska bli skönt då Andy är ledig från i morn och över helgen :D Så vi verkligen år känna på det här med att vara föräldrar på riktigt. 
Det har varit supermysigt och till stoooor hjälp att ha haft mina föräldrar nere, då jag inte riktigt kommit igång i kroppen efter utskrivning,  men det blir ju inte alls samma sak som att vara bara jag och Andy och vårat lilla knyte. Och nu är jag mycket bättre än vad jag var för 10 dagar sedan. 
 
Nä god natt på er. Hoppas nu att jag kommer ikapp med bloggandet lite mer nu när man fått komma hem och varva ner och få bli förälder på riktigt. 
 
Natti natti! 
 



Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.