Miss Ruby Redhead -

No Fokus

Har inte bloggat på länge nu och tänkte bara säga att jag verkligen inte är på humör för det.
 
Har iaf lite att berätta :) Körde på körskolan i måndes och Onsdes och det gick hur bra som helst. Ska snart börja med Större lansdväg och så är halkbanan bokad till den 28/9 :D So exited! Nästa körtillfälle blir nästa Torsdag den 3/9 :)
I Tisdags så jobbade jag från 07.30 till 16.00 på en helt ny avdelning som jag bara varit på en gång tidigare (för lääääänge sedan) Men nu har jag 2 inbokade dagar till där ^^ På måndag och Onsdag! (Y)
 
I går hämtade jag ut mitt lilla paket på posten efter att jag varit på körskolan. Blev megaglad! Kommer bild senare kanske ;) Supersnabb leveranstid iaf. Beställde i söndes natt och poff så var den här Tisdag morgon...
 
Nä nu ska jag knö i mig lite frukost sen blir det till att pilla med smink och dator.
 
Ska nämligen iväg en sväng i kväll till några kompisar :) Och på lördag morgon blir det Emmaboda End of Summer Meet! 30års jubileum! ^^
 
Nä nu ska min mage få lite i sig så den sutar morra på mig ;) tjaoo!Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.