Miss Ruby Redhead -

500 och 7h röööj!

Blev till att röja i går :D Skitskoj iaf! Röjde i nästan 4 timmar i går och jobbet var ungefär halvgjort! -.- så i dag har man stått ute och röjt lite mer än 3 timmar :P

Mamma ville ju åka på bilbingo i går och jag tänkte, visst jag kan följa med. Alltid kul att träffa lite bekant folk och just chansen till att vinna lite pengar. Ja i går kan man säga var min dag! jag kammade hem 500kr :D haha!
Det kommer bli helt perfekt, för om vi ska på Fäviken Game Fair utanför Åre skutan i slutet på Juli så kommer jag kunna köpa en ny fluglina! :D För er som inte vet vad Fäviken Game Fair är så är det en av svergies största Jakt, Fiske, Motor och vildmarks marknad! Det var ett antal år sedan man var där och sist jag var där gick jag vilse, haha jag tappade bort pappa rättare sagt så en kille som jobbade där tog mig till ett bås som hade högtalare så dom ropade upp pappas namn och sa vart jag var så han kunde hitta mig XD Absolut värsta man har varit med om! Fy fan!

Men innan det blir Fäviken så är det ju Dundermarknaden nästa helg! :D fy fan va det ska bli skoj. Så kanske man söljer med en kompis hem till Östersund där hon bor. Kanske man kan gå på bio elr liknande :) Men det ska bli kul att träffa henne. Har fan inte träffat henne på lite över ett år.
Mycket att snacka om!

Men nu ska jag ta och kolla igenom lite saker på datan så förhoppningsvis så skriver jag senare elr i morgon elr när jag har tid :)
Väntar på att Henric ska smsa nån gång innan han somnar :)Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.