Miss Ruby Redhead -

Oplanerat!

Denna dagen blev minsann helt utanför planerna.

Efter att vi lagt oss så vaknar jag 08.15 och börjar förbereda frukost till Wincent och väcker honom 08.30 och ringer dagis samtidigt.
Det slutade med att det inte blir nått dagis resten av denna veckan.
Så då planerade jag och Kim för att jag skulle möta upp henne och flickorna i Hässleholm. 
Haha det slutade inte heller som planerat. Wincent bajsar ner sig så blev bara till att bada honom, så jag passade på att duscha själv samtidigt. Och medan jag står och lägger lite smink så brakar det lös i lyxan på Wincent igen. Tur var så lyckades jag rädda kläderna 😂 
Så när vi väl ska köra så får jag ett meddelande från kim att hon sitter på tåget tillbaka hem för att flickorna ville hem. 
Blev att köra inom dagis och hämta wincents skalkläder inför helgen. Och sedan körde jag upp till Kim istället.
Vi var ute en stund och lekte i lekparken. En riktig höjdare tyckte Wincent. Han fick ju gunga vilket han älskar. Och snacka om att bli arg när vi skulle gå oxh handla 😂🙈 han ville fortsätta gunga!


När vi väl kommit hem så är det full fart. Och innan vi ska börja med maten så trillar Wincent pladask rakt fram och så klart har han en stor leksak i händerna. Så han får den rakt i pannan och får världens blåmärke och bula.
Så han har varit svår att få till ro för att sova. Och jag har precis lagt på luren med läkaren. Och som tur är behöver vi inte köra in till sjukhuset utan kan avvakta till i morgon. 
Det här med videosamtal med läkare ser så enkelt ut på tv. Men såhär mitt i natten och jag som hatar att prata i telefon med främmande folk i vanliga fall gör det inte lättare 🙈🙈 usch! Men jäkligt mycket snabbare svar än att ringa till 1177 👌 
Nu sover min lilla klumpeduns efter en flaska välling och lite Alvedon 💕 
Och tror ni inte att han lyckades göra sig illa i går med. Då snubblar han mot vår öppna spis som är murad och skrapar ena armen så han får 2fina skrubbsår på varsin sida armvecket 🙄 
Det här med att han har börjat gå och nu även springer lite smått. INTE KUL!!! Iaf inte i början då det händer sånnahär grejer. 

Så i morgon hoppas jag att jag får lite sovmorgon då jag ska jobba mellan 13-21.30
Och även hela helgen... Så behöver en ordentlig sovmorgon. Det känns i kroppen att man är i full fart hela tiden. 

Nä nu ska jag hoppa i säng och hoppas på att mitt lilla troll sover. Lär ju ändå vakna och titta till honom känner jag. Man blir ju lite orolig ändå. ❤️ 






Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.