Miss Ruby Redhead -

Konsten att klippa en bebis.

Ja det är fan inte lätt det här med att klippa en 8 månaders bebis 😂 huvet går runt runt runt och hit och dit, upp och ner. Det tog sin lilla tid. Men jag lyckades!!! Dock var ju inte Wincent på bästa humör efter att jag var klar. Snacka om grinig, trött och hungrig. Fick många arga blickar från min lilla busunge. 

Nästa gång får vi nog ta trimmern till sidorna 🙈 för snart är allt lika långt. 

Som belöning blev det lite välling och mys tills han somnade. 

När han väl vaknat så körde vi till Hässleholm och handlade. Massa välling och blöjor innan rabatterna går ut i morn 😜 så ett 6pack välling borde ju räcka ett tag nu.

Kvällsmaten blev tacos. Och i morgon blir det nyårsfirande på klubben. Så jag ställde mig och rullade håret efter maten. Andy pysslade med akvariet och Wincent satt glatt och tittade på. Både när jag rullade en stund och med pappa vid akvariet.
När jag nästan var klar med håret gick Andy in och läste böckerna lilla W fick i julklapp. Mammahjärtat verkligen smälter! 🥰

Längtar till i morn då jag får inviga min nya klänning 😍🤩




Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.