Miss Ruby Redhead -

Wheels are spining

Har precis varit iväg och köpt nya fina däck till min fina lilla Volvo :) 
Så blir att peta på dom nån kväll nu i veckan. Är ledig nu i morgon så blir att fixa lite här hemma. Ska köra iväg och tvätta min Renaut med. Ska ta lite bilder på den och byta vindrutetorkare. Ska sedan lägga ut en liten anons på blocket för den ska väck nu när jag har en bättre bil att köra med :D Så blir det lite extra pengar i kassan för oss. Måste även ringa in till lönekontoret och snacka med dom -.- Alltid lika kul att försöka komma i kontakt med dom. Suck! 
 
Hoppas att det blir någorlunda bra väder iaf. Är sugen på att hitta på något men vet inte vad. Får se om tjejerna är sugna på att hitta på nått :P Så får se hur det blir ^^ 
 
Nä nu ska jag börja göra mig iordning för sängen. Det väntas en sköööön sovmorgon i morn! :D Som jag längtar! Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.