Miss Ruby Redhead -

Oh my god it's Friday

Medans alla ljublar på facebook över att det är fredag så ser jag inte fram emot helgen särskilt mycket. Jag har tur som är ledig på Måndag för jag kommer att vara helt slutkörd! 
 
Jobbar i dag från 16-21 Sen i morgon så jobbar jag delad tur vilket innebär att jag jobbar 7-13 sen 17-21 igen och direkt efter jobbet drar vi upp till Lönsboda och dansar hela kvällen till Lasse Stefanz, på söndag jobbar jag 7-16 och sen åker direkt ner til hässleholm efter jobbet för styrelsemöte på klubben och direkt efter det vidare till Kristianstad för buggkurs från 19-21. 
 
Men kommer ändå att bli toppenkul på kvällarna, sen har jag det rätt kul på jobbet med ^^
Är så glad över att andy vill hitta på så mycket med mig. Och just att åka iväg och dansa :D 
Andys ide faktiskt att vi skulle iväg på Lasse Stefanz, blev superglad! Vi får se om det är nån annan som vill hänga med elr om vi blir själva :P 
 
Nä nu ska jag käka lite lunch sen blir det till att förbereda sig inför kvällens jobb ^^
 
Gårdagen hade vi ju tacomys hela kvällen med film och god mat. Så det får bli dagens lunch med ;) 
 
Här får ni även se vårat nya porslin ^^ Tallrikarna och den stora skålen är svarta medan de små skålarna är mörklila :D 
 
Haha jag var bara tvungen att testa dessa små stand'n'stuff formarna :D Man är ju barnslig ibland så kunde ju inte låta bli! Men goda var dom och vi hade superskoj när vi skulle fylla dom. Gjorde ju inte en i taget precis utan vi tog ju kasnke 4 var och fyllde på en gång :D 
 Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.