Miss Ruby Redhead -

Some new toys!

Införskaffade mig i Anastasias Dipbrow Pomade i dag medan jag väntade på min kära sambo :)
 
Blev även att beställa ett vapenskåp i morse då min vapenlicens dimper ner i brevlådan vilken dag som helst. Så Vapenskåpet kommer förmodligen i början av nästa vecka :D Så ska även farsan skicka ner bössan nästa vecka! :D överlycklig tjej! Haha fast halva min lön gick åt till vapenskåpet ;)
 
Började jobba 07.30 i morse och slutade kl 13.00
La mig en stund i solariet som vi har på jobbet då mitt tåg inte gick förrän 13.50 så hann sola, duscha och smörja in mig till och med :) Höll faktiskt på att somna i solariet i dag. Så himla skönt att bara ligga och koppla av efter jobbet + att det var så varmt och det fläckade xD Tur att det är timer på den annars kunde man ha bräntsig redigt ordentligt om man somnat (Y)
 

I morgon får jag ta mig i kragen och lägga upp lite bilder från helgen :) Har inte ens hunnit sortera bland dom så det får bli prio 1 sen får jag väl lägga ut några bra bilder här :)
Men nu ska jag ta och gå in på toa och tvätta bort sminket sen blir det till att dejta kudden ^^
 Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.