Miss Ruby Redhead -

Cheerleader

Hjälp! Har fått en låt på hjärnan. Tack för det Erik, kan jag inte sluta lyssna på den xD
 
 
I går blev det att besöka Hörby. Jäkligt trevlig skola faktiskt, mycket possitiv respons.
Sedan körde Erik hem mig, blev att käka och hitta lite kläder för senare skulle Erik komma och hämta mig igen så vi körde upp till skolan. Medan han åkte och spelade tennis så letade jag upp Billy och Robin så gick vi till gymmet och körde på ett bra tag. Senare blev det att man hängde i cafeet och snackade och umgicks med några av de nya 1orna. Rätt trevliga faktiskt.
 
I dag har vi varit nere i Höör och Eslöv. Sedan blev det att åka hem och ta det lugnt innan Erik tog och åkte hem. Nästa vecka blir det nog kanske att man tar tåget upp till Växjö för att besöka skolor där omkring. Ska iaf försöka få in nått möte då. Ska även hinna åka till Älmhult en sväng i början av nästa vecka för att sticka till IKEA.
 
I morgon sticker vi med klubben till Big Block i klippan, men innan dess blir det att pilla med Chevan hemma hos Crille.
 
Nä nu ska jag ta lite mat och en stor kopp varmt te. Tror jag börjar bli lite småt förkyld. (igen -.-)Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.