Miss Ruby Redhead -

Klarvaken

Harar att jag fått in en dygnsrytm tider som dessa... Har egentligen sovmorgon, men vad gör jag. Jo vaknar kl 8 på morgonen och är klarvaken. Så nu har man legat i sängen hela tiden och kramats med gubben dom gånger han har "vaknat". 
Senaste han sa va: "vet du vad, om du kliar mig på ryggen kanske jag kommer i land snabbare" ursäkta va sa du älskling? "Sa att jag kommer ur vattnet snabbare, ur sängen. Kan du inte svenska?" 
Är lite osäker om han var vaken i början och somnade igen innan han hann prata klart, för mig lät det väldigt osammanhängande. 
Men börjar bli van. För några kvällar sedan då jag la mig lite efter honom.började han prata om rosa elefanter på mars då man kryper under täcket. "Älskling tror du det finns rosa flygande elefanter?" Ja älskling det tror jag. "Bor dom på mars då?" Ja älskling det gör dom säkert xD så söt man kan va när man sover :). 

Aja nu ska jag nog ta en bok och läsa lite medan man väntar på att snarkpelle ska vakna på riktigt :) Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.