Miss Ruby Redhead -

Man buggar bäst om man är två

Gooooooood Mooooooooorgooooooon! 
 
Är på strålande humör i dag, vaknar av att man känner en svag bris som strömmar genom balkongsdörren rakt mot sängen. Fåglarna kvittrar och solen skiner för fullt! 
Har ätit frukost, och måste säga att det var gott med ett glas iskall jouice. 
Har till och med hunnit vara duktig på så kort tid. Har nämligen varit ner och fixat tvätt tid till mig och A ^^ Börjar få lite ont om underkläder ;P hehe! Och jag tänker inte springa runt naken i lägenheten (även om A hade gillat det) så nej nej. Även om naket är bäst så inte när det finns grannar som kan se rakt in i lägenheten fast att man är på 7de våningen så är det inget jag diggar precis :P haha! 
Ett hus på landet då hade jag inte behövt nån garderob precis xD hehe! 
 
Men nu ska jag glo på nått avsnitt Vampire Diaries för ovanlighetens skull. Länge sedan man tittade på det så får väl börja dagen lungt innan man ska möta upp Ullis här i Hässlehåla ^^ 
Kramisar! <3Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.