Miss Ruby Redhead -

Mys kväll!

Sitter hemma hos Ullis och Robban och glor på film. Har nyss hjälp Ullis med att färga håret. Blev så jävla fräckt! Så ska man se hur mitt hår blir i mon efter att det blivit ljusbrunt! ^^ Ska bli awesome!
Är lite ressjuk inför i mon... Åker ju hem till underbara Jämtland i mon kväll! Få köra lite skoter, shoppa lite när man kliver av tåget, köpa lite nya kläder man spanat in ett tag :P Ska se om man kan hitta nått snyggt ;)
Ska handla lite smink, för vissa produkter håller på att ta slut xD

I dag har iaf varit en underbart mysig dag! Vaknade i lagom tid i morse i Robban och Ullis säng. Gjorde frukost till ungarna. Sen senare innan Ullis, Robban och Anki kom tillbaka från klubben var jag och ungarna till lekplattsen en lite sväng och lekte av oss lite där. Såg en så otroligt porrig Cadillac i dag i osby med! Kom ju nästan! xD
Första man hör va att Ronja ropade Cadillac och jag och Madicen blev på helspänn innan vi såg den ;) Snacka om biltokiga tjejer!
Fck lite kommentarer över mitt utsende både från äldre damer och yngre killar i dag :P Såg ut som en redig 50-tals brutta fick man höra av en riktigt söt kille ;) tihi!
Men nu blir det till att fortsätta glo på film med familjen! :D MYYYS!
Hörs i mon och tills dess Puss haj :*Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.