Miss Ruby Redhead -

Depp till Pepp... Undrar om det går...

Sitter i min säng deppig som det kan gå när pappa säger saker man inte vill höra..
Men men, jag har tur som har dig som muntrar upp en och får en att längta efter dig mer och sakna dig.
Och en massa kompisar som får en att skratta ^^
Men så nu sitter man och fixat ihop en liten spellista på spotifye med blandat dance, hardstyle, shuffle och volbeat xD haha, vilken sarlig röra egentligen ;) men jag gillar det!!!
 
Har även suttit och glott lite på damn lol ^^ och skrivit lite i min FÖRBJUDNA bok som jag hittade i dag när jag städade :D haha så förbjuden att inte ens jag kommer ihåg att jag hade den ;) Gissa vart den låg... Under min madrass xD hhahahahahaha!!!
 
Har också packat ner en massa kläder i min resväska. Haha typ allt som ska med ner till Gävle, Skåne ;D
Jag använder sällan mina garderober, antingen har jag en väska elr en fotölj och har allt i ^^
Men trivs så, och är det inte meningen att man ska trivas???
 
HAr också glott över internet lite och letat efter lite nya underkläder och har kommit på att jag verkligen, VERKLIGEN behöver fler bhåar att variera med. Har fan bara 2 st som jag använder till vardags och sedan har jag 2 olika sportbhar... Jag vill ha några till som jag kan variera med! Och behöver även lite hjälp med att välja ;) men men vi får ta det när jag  åker till östersund elr nått liknande med dig sötis ;*
 
Men nu ska jag fortsätta att leta vidare så får jag skriva lite mer i mon. Har dock inte fått några bilder från Tiare än så kommer inga bilder än på nån dag här på bloggen :)
See ya lator aligator xD (Y)Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.