Miss Ruby Redhead -

Senaste dagarna.

Det har inte hänt sådär supermycket senaste dagarna. 
 
I Tisdags körde jag först ner till Nina och hämtade en påse full med Duplo som vi fick. Wincent verkligen äslar sitt  Duplo. Vart man än tittar i huset så hittar man Duplo och hans rum ligger ALLT på golvet... 
Efter det körde vi vidare till mitt jobb och lämnade och hämtade lite knivar. Därefter körde jag och grabbarna och storhandlade. FAN va mat har blivit dyrt... 2500 bara för 2v mat. Och då blir det ändå att köpa lite mjölk och bröd däremellan när det tar slut hemma. 
Vi var inte hemma förrän runt 19.00 så det var bara till att göra lite käk till Wincent och få honom i säng. 
 
I går blev det nästan samma vända igen. Lämnade lite saker hos Nina, vidare till jobbet och hämta knivar och sedan in till Kristianstad. Fick köra inom och köpa en ny shaker då min gamla sprack. Förtod verkligen inte varför min gymväska blev blöt 2 dagar i rad. Tur det bara var vatten...
Så det fick bli 2st nya som jag kan alternera mellan. Har ju en mindre men älskar verkligen de stora. Då jag dricker kopiösa mängder vatten när jag tränar. 
Åkte inom Biltema för att få i kidsen lite käk. Collin fick ju sin välling och Wincent ville ha en korv. När det var klart skulle jag handla lite fika och köra till Robin. Har ju inte träffat honom på suuuuuuuperlänge! Sist vi umgicks var nog när jag bodde utanför Ballingslöv. Så nästan 8 år sen. Så  superkul att fått upp kontakten med honom igen! 
Meeen, precis när jag var på g in i affären så skickade han att han blev utkallad på ett eftersök på en skadskjuten hjort :( 
Så var bara att handla det lilla jag missade från storhandlingen och sen köra hem. 
Och Collin rullade runt i dag för första ången utan problem :D lite senare än Wincent men Collin är lite rundare med xD 
 
I dag har jag busat och myst en massa med Charlie. Han kom hem till oss i morse så ska han vara här till i morgon kväll. Tyvärr är vädret så himla trist så inte ens Charlie är sugen på längre promenader. Och ungarna har varit lite off i dag så har inte blivit så mycket vettigt gjort. 
Och natten erbjöd inte mycket sömn då både Collin och Wincent höll mig vaken omvartannat...
Blev iaf våfflor till kvällsmat då Wincent fick bestämma. Och nu sover grabbarna sen kl. 20.00 och jag sitter med blekning i håret som jag alldeles strax ska skölja ur. 
 
(paus för hårfix...) 
 
Där var blekningen ursköljd så snart ska jag lägga i färgen. Men tänkte skriva klart här först. 
 
I morgon blir det gymmet en sväng. I dag fanns tyvärr inte tiden eller orken efter denna natt som var. 
Efter det så ska vi fixa lite mat. Vid 14 tiden så ska jag köra ner till Robin för då var han faktiskt hemma. Så ska han få träffa Charlie. Han har ju haft Wackhtlar förut och en herrans massa andra hundar och jagat med. Så blir en hel del jakt snack. Lutar mot att jag ska få hänga med och jaga en hel del med han och hans jakt-gäng då de behöve en tjej i gruppen :D 
Efter det så ska jag lämna Charlie i Tollarp och köra inom jobbet och hämta knivar. 
 
I helgen händer det lite grejer. Pä lördag så ska pojkarna vara i Osby då vi ska ner till Trelleborg. Dream Cruisers som har sin klubblokal där ska lägga ner klubblokalen så det blir att åka ner och festa en sista gång där. då de har varit hos oss många gånger och vi ner till dom så är det ju självklart att man åker ner en sådan gång. Och jag får tragga ltie skit med gubbarna där vilket alltid är lika kul! Haha mina mysgubbar som vi brukar säga xD Och det lär komma många fler klubbar dit som det verkar. vi får se om det blir jag som kör eller någon annan. Det märker vi i morgon. 
Ska bli kul att få klä upp sig i fullt rockabilly i ens gamla kläder som jag äntligen kommer i! Det var ett tag sen nu. Så vi får se om det blir festklädd eller bekvämt för att kunna köra. 
Kolla in denna fina "lilla" skitungen! Fortfarande lite valpig, så han ska ju biffa till sig. Men kolla tassarna så stora de är jämfört med resten av honom ;P 
Min lille Charlie Bus <3
 
Nej nu ska jag slänga i lite färg i håret. Och sedan kolla lite mer tv medan det verkar. 
Nu peppar jag gymmet i morgon och en riktigt härlig dag. 
Tidigare i veckan var det ju rena vårvädret med 11 +grader  och strålande sol. 
Så här kommer lite bilder ;) 
 
Alla fina vårblommor börjar komma upp. Även träden har börjat knoppa och vårfåglarana sjunger för fulla muggar! 
 
Blev faktiskt fika på Cittygross i Tisdags. Wincent fikade och åkte polisbil. För jag behövde ändå få i Collin lite mat och Wincent var dunderhungrig. 
 
Sötaste killarna! Storebror är berädd att fånga flaskan om lillebror skulle tappa greppet! <3



Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.