Miss Ruby Redhead -

Midsommar 2019

Denna midsommaren kan man väl säga att Wincent blir 1 år 😂
Jupp, han blev till nån gång under midsommarveckan eller under power big meet i Lidköping 😉👌

Vi har iaf spenderat vår midsommar med nära och kära. 
Fredagen var vi i Osby hos Andys mamma och Jonas. Blev en riktigt härlig kväll. 
Wincent hade rätt kul han med. Och det blev massa lekar.
Kvällen slutade med att Wincent däckade tidigt i vagnen medan vi började tona ut kvällen. Jag, Jonas, Patrik och Glenn satt i uterummet och spelade musik och tog fram gitarrerna och snackade musik och käkade jordgubbar medan Andy och fruarna gick ut och in och rökte och snackade :P

Vi var hemma runt halv 2 efter att ha släppt av Patrik och Erika. Så blev att väcka Wincent för mat och sen fortsätta sova.

Såhär såg jag ut fredagskvällen. 
Och lilla Wincent i sina finkläder. Blev att byta till långärmat i h långbyxor fram mot kvällen då det började bli kallt och knotten började komma fram. Slutade med att han somnade på min mage i bärsjalen 😍
Och så klart lite pappamys. En dag då Wincent var lite extra hungrig efter att ha tömt mina bröst xD va gör man inte när en tillväxtperiod är igång och mjölken tar slut. 
Och en väldigt charmig bild på bonusfarfar 😂👍


På Fredagen vaknade vi kl.7 första gången. 
Så skönt att Wincent kan sova nästan hela nätter! Sen finns det sömnlösa nätter med, det sticker jag inte under stolen. Men som tur är de fåräknade. 

Iaf så var det bara till att börja göra sig i ordning för att sticka mot Vinslöv för att möta upp Hasse och Immi och sedan körde vi vidare mot Ljungbyhed för en midsommardagsrunda med buicken. Därifrån var vi ca 12 bilar. Vi satte vår kosa mot Laholm och på vägen gjorde vi några stopp och fler bilar slöt upp. 
Till slut var vi runt 30 bilar. Och när vi väl kom till Skummeslövsstrand så samlades det ca 200 bilar från en annan cruising runda. 

Så blev en del bilder tagna med kameran och ett supermysigt avslut på en bra midsommar. 





Efter denna dagen var vi alla trötta så blev en tidig kväll för hela familjen. Wincent somnade först av alla 😉

 
Söndag morgon vaknade jag av en jollrande bebis 💙
Tänk att man får vakna upp till detta leendet de flesta av gångerna 😍 (ibland är det även en ledsen och hysterisk bebis, men detta leendet kompenserar för alla de ggrna) 


Blev massa mys i sängen innan vi klev upp 💙




Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.