Nu blev det sådär igen...

Jag och mina planer... Känns som att det alltid kommer grejer ivägen nu för bloggandet. Antingen somnar jag eller så hittar Andy på grejer jag ska göra :P 
 
Iaf så kan jag dra lite snabbt vad som hänt sedan sist. Sen får jag dela upp allt i lite olika inlägg. Men kan chemalägga dom så det uppdateras lite eftersom i morgon :) 
 
Det har hänt en hel del sen sist... 
 
Efter pinupp-tävlingen så hände det inte så mycket dagarna efter. 
Lördagen tog vi det lugnt. Blev tacomys med film och jordgubbar till efterrätt. 
SOM JAG ÄLSKAR JORDGUBBAR!!! 
Söndagen var vi iväg och plockade ca 3kg Jordgubbar! Och så var vi även på styrelsemöte på kvällen. Va inte hemma förrän runt 21.00...
En aningen suddig bild. Inte det lättaste att få till när man åker bil :P 
Helgens outfit (lördag o Söndag) 
 
Den 13de var jag och Crille iväg till polisen på uppföljningsmöte angående power meet med polis, skånetrafiken, och massa annat folk från kommunen :) Var ett mycket givande möte ^^ Och samma kväll så körde jag ut till Tykarpsgrottan och lyssnade på Steven Seagulls, med Emelie, Hugo och Gustav. Var otroligt mycket folk där! Och massa bekanta ansikten. Vilket var supertrevligt! 
En underbar kväll! Fast att dagen började med spöregn.  Och så fick jag träffa de härligaste Finnarna någonsin xD 
 
På fredagen den 16de så körde jag med buicken ner till Ronneby för att köra Ankis styvgrabbs student. Det barhur kul som helst, traggade hela vägen hem. 
 
Blev en hel del jänkare ändå ;) Vi hade vår egna lilla bilträff :D 
 
Det visade sig senare att det var min sista färd med Buicken. För senare samma kväll så sålde vi den ner till Lund. Så hoppas att vi får se den på nån cruising i sommar :) 
Sista bilderna på vår fina blå pärla... :'(
 
Tidigt Lördag morgon så körde vi upp till Stockholm och köpte oss en ny bil ;) Träffade även Åsa och Andre och Åsas familj. Guuuuud så kul det va att träffa dom igen. Är ungfär 7-8 år sedan sist! Åsa och Ande träffade jag ju i julas när vi var i Göteborg ;) (detta kommer ett helt enskillt inlägg om tillsammans med fredagen)  
 
Så söndagen blev det att sova lite fram till man skulle jobba igen. 
 
Sen har jag jobbat fram till i dag. Var ledig i går och skulle ha tvättat, men blev andra grejer planerat. Blev att köra upp till Smålandsstenar utanför Gislaved för att byta och kränga om däck till Buicken. På vägen hem så svängde jag innom Thomas och där ringer Andy och säger att han hittat en ny förgasare till bilen i Hässleholm. så blev till att köra raka vägen till hässleholm (vilket jag tänkt göra i vilket fall ändå) och möta upp gubben med förgasaren :) 
I väntan på nya däck... Tur hade jag med vädret iaf så man kunde sitta ute :D 
 
Och i kväll har jag jobbat och har även suttit och putsat lite delar till Buicken :) Och förmiddagen (inan jobbet) så spenderade vi en del tid i garaget :) 
 
20 tum. Inte de små däcken precis... Fy sa*an i gatan va tunga de var att få ur skuffen xD Men jag lyckades! ;) Dessa ska vi sätta på Impalan sen när den väl är besiktigad. 
Och nya dojorna på nya vrålåket ;) De blå kommer vi tvätta bort senare så det vita randen kommer fram :) Sen efter att vi gjort hjulinställning så sätter vi dit original navkapslar! Kommer bli så fint :D 
 
Detta är kvällens nöje ^^ Ska fortsätta sen när jag bloggat klart mina inlägg... Har ju hela natten på mig. Ska bara upp 06.00 i morn så xD 
 
 
 

Miss Baby Peaches

Så spännande med ny bil!

Svar: Verkligen :D Vi är supernöjda med bilen!
Miss_Ruby_Redhead

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo