Moving in! (varning för mycket text)

Flytten har flutit på toppenbra! Nu har vi äntligen tömt HELA lägenheten! 
Så nu är det bara städ kvar. Men det skule Andy sköta i veckan då jag jobbar :D Sicken guldklimp han är! 
 
Själv sitter jag här tidigt en lördagsmorgon och käkar fruckost och har ordentlig undehållning. Vixen har hittat några flugor att jaga... xD 
 
Rum efter rum blir mer och mer färdigt! 
Vi har fått upp 2 gästsängar, och den ena har redan lånats ut nu andra natten i rad då Hugo och Emelie har hjälpt oss flytta sen i förrgår :) 
 
Köket är nästan helt klart! Känns så otroligt skönt. Har bara 1-2 lådor kvar som jag packar upp lite hela tiden ur. För allt som packas upp slänger jag in i diskmaskinen. Så bänkarna är helt bellamrade med prylar... Men har hunnit diska undan en hel del. 
 
Lite detaljer har ändå hunnit komma upp :) Dessa 3 pinstripade pinaler hittade vi uppe på Fat-Fink Reunion. Vi är supernöjda! Passade in perfekt i huset! :D 
 
Sovrummet däremot är helt klart! Det gjorde vi klart i går. Nu är det bara smådetaljer som tavlor, prydnader och nån matta som ska in. Men det tar vi sen då alla andra rum är färdiga. 
 
I dag är planen att vi ska montera ihop bäddsoffan (den vi hade i lägenheten). Den står för tillfälet i bitar på övervåningen... Har tvättat det mesta av klädseln. Så allt kommer bli som nytt här hemma. 
 
Ska även fylla min Walk in Closset + mitt Rockabilly rum! :D
Jag har fått ett helt rum som jag får göra vad jag vill med! Helt otroligt! Och en walk in closset, alla flickors dröm! Visst den är inte så stor, men som jag älskar den redan! 
Så har några lådor fyllda med kläder som ska hängas upp på galgar i dag i de 2 rummen ^^ 
Även en klädställning som ska monteras. 
 
Försöker diska undan och tvätta undan så mycket som möjligt nu. Och insåg i natt när vi kom hem att jag måste köpa massor med sköljmedel om jag ska kunna bli klar xD Så blir nog en väna till affären sen då de andra har vaknat :) Måste även bort till klubbkompis och köpa glödlampor. 
 
Nä nu ska jag slänga i mig resten av min frukost och fortsätta med mitt stök. 
I eftermiddag blir det funktionärsfest på klubben, så vill hinna med så mycket som möjligt nu på morgonen :) 
 
Tjingeling i blåbärsskogen! 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo