Allt kör ihop sig...

Nu var det ett bra tag sedan sist. 
Har hänt en hel del sen förra veckan. 
 
I lördags var jag ner till Vallåkra och fixade ihop en liten modevisning i sammarbete med Rockies :) 
Fick med mig rätt mycket hem. Köpte en klänning av en tjejkompis och en symaskin av en annan tjejkompis :P Sedan visade jag upp ett par härliga snickarbyxor med hängslen och en söt knytblus i svartvit rutigt. Bilder på allt kommer komma. Så fort jag laddat kameran och humöret finns där. 
 
Från i lördags så har allt bara gått utför. 
Fick soppatorsk bara nån mil från Vallåkra. Som tur är så har vi alltid en dunk med bränsle i skuffen. Och på vägen hem så rasade bakaxeln ihop lite. 
Det går fortfarande köra med bilen men det låter verkligen inte bra... Så nu sitter jag och kollar lite företag som kan fixa och även letar efter ny bakaxel... Inte alls det man rälnat med denna månaden. Så nu på lördag så rullar nog inte Buiken till Emmaboda :( Får se om vi lånar svärfars pickis. Inte det roligaste då det är en nyare men det är iaf en Cheva...
 
Fick ju även köpa ny tv i början av månaden, vilket var mindre kul. De pengarna hade man gärna haft kvar och lagt på bilarna just nu. S60n behöver service och min 850 rullar bara månaden ut om vi inte får den genom besiktningen. 
 
Va till läkaren i tisdags och det slutade med att jag ska in vid 2 tillfällen och lämna lite prover och göra några tester. Lite blandade känslor om det. Avskyr nålar i alla dess former. Men ska kolla så det inte är nån risk att jag har diabetes. Så ska göra nån sån påfrestning. Sen får vi se. Sen väntar jag på en remiss till CSK i Kristianstad, faktiskt ett brev jag ser fram emot :) 
 
Fick även ringa Löneservice i dag då jag bara fick grundlönen utan några OB.n eller semestertilläg. Så får vänta 2 veckor så får jag resterande lön. Mindre kul det med. Så lär väl få betala extra skatt på det med. 
 
Är konstant trött. KAn bero på de 2 tidigare veckorna som jag näst intill jobbat ihjäl mig på. Men tur är ju det då vi har en hel del att lägga pengarna på. 
 
Aja. Hoppas att en hel del löser sig snart. 
 
 
Bästa tjejerna som man samlade ihop  :D Hade en toppenkul dag! Här ser ni en smygtitt på kläderna vi visade upp. Bilden är tagen av Bilsport :) 
 
Finaste Sara och Sofie :D 
 
 
 

Ronja Therese

Så typiskt att massa grejer ska börja krångla samtidigt! Hoppas turen vänder snart!

Svar: Ja verklige :(
Hoppas med att det vänder snart :)
Miss_Ruby_Redhead

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo