Pantsie Thursday

I dag fick det bli brallor, en Dolores topp och kofta!
 
Asså detta väder asså! 😍 😎 Snacka om varmt. Rena sommar feelingen 👌
 
Känner att jag behöver köpa ett par nya Converse snart xD dessa börjar sjunga på sista versen snart 🙈 
 
Hatar att jobba det är så underbart väder. Vill vara ute och köra jänkare nu! Men det får vänta till helgen 😉
 
Nu ska jag fortsätta jobba :) Lååångt utanför min confortzone!

Well, nytvättade kläder överallt! Och jag lovade ju en bild på min klänning jag hämtade förut. Kan ju säga att den är utanför min Confortzone... Men jag gillar den! :D 
Och jag känner med att håret inte skär sig så himla mycket som jag trodde det skulle göra ;) 
Känner lite så att jag kommer ångra mig om jag inte köper denna, för vem vet, jag kommer kanske inte va rosahårig för all framtid :P 
 
Men vi får se, den var superbillig så gör inte så mycket ;) 
Vi får se när jag får användning för den :P 
 
So short! xD Tyvärr saknas rosetten :( 
 
Ursäkta tvättkorgen :P (ren tvätt) Mycket på en gång.

Tjenixen! :D 
 
I dag är det fullt upp, ända lediga dagen och jag springer runt som en yr höna xD 
Fick nyss besked om att jag ska jobba i morgon. Så i dag blev ända lediga dagen. Men som tur är så har jag bytt ort lördagen så jag jobbade förra söndagen istället vilket är superskönt. Man säger inte nej till lite extra pengar och sovmorgon ;) 
 
Andy är iväg och besiktigar Buicken nu medan jag springer upp och ner i tvättstugan. Denna dagen är lika varm som i går, kanske till och med varmare. Så skönt. 
Nu känns sommaren ännu närmare! 
Så efter att jag är klar i tvättstugan ska jag kila ner till affären och handla och bosta lite brev. Ska se om jag kan kika in i djuraffären lite med och se om dom har nått intresant där. 
 
Får se om jag tar ett ryck med damsugaren med en sväng. Fattar inte hur katterna kan hitta alla dammråttor. Tycker jag har damsugit så noga det bara går och vips 5 min senare så leker dom med en dammråtta stor som en fotboll känns det som xD 
 
 Pretty In Pink idag ;)  + en rosa tyllkjol under. 
 
 
 
I går efter jobbet så svängde jag förbi Naturbruk en sväng. Det var full rulle där så jag stanade faktiskt till en stund och det slutade med att jag blev kvar där till klockan blev 11 på kvällen. Va kul att sitta och tragga lite fritidsledarna och lite nya elever. 
Fy va jag saknar den skolan... Och nästa år är sista året som de håller igång sen läggs den ner till nästa sommar :( Så otroligt sorgligt! Så mpnga roliga minnen man har därifrån, och så fina vänner man lärt känna! 
Önskar man kunde resa bakot i tiden och gott om de 3 åren igen!