Miss Ruby Redhead -

Jobb och dålig kost.

Denna veckan har varit så otroligt hektisk.
Övertid alla dagar utom fredag.

Måndag och tisdag blev det jobb till kl 19.00
Och sedan onsdag blev det fram till kl 21.00
Även torsdag blev det övertid men bara fram till 16.30
Under dessa dagarna har maten blivit helt katastrofal. Levt på Risifrutti och energidrycks. Även lite godis för att hålla sockret uppe 🙈
Har lyckats gå ner lite i vikt denna veckan vilket är helt otroligt med tanke på kosten. Men kanske beror på kaloriunderskottet och den plötsliga ökningen i aktiviteten under veckan 🫣
Men känns ändå rätt skönt då jag gått ner under min vikt jag hade innan operationen 🤩

Denna veckan får jag börja "träna" lite. Så blir att börja använda grejerna jag köpte begagnat för ett litet tag sen. En liten skivstång med lättare vikter. 
Så blir perfekt för en lätt start.

I Fredags kom Nathaniel förbi och hjälpte mig hämta kidsen på förskolan och ha därefter fixade jag hennes naglar. Har fått hem lite nya grejer som jag fick testa på henne. Blev riktigt nöjd faktiskt 😊

I går var Nathalie här också och vi käkade pizza och kollade på nya Barbie filmen 🙈 

I dag har vi bara myst en massa och sovit en hel del. 
Collin hade 39,8graders feber i kväll. Så ingen förskola för barnen i morgon. Så det är tur att Andy jobbar kväll så ingen behöver vabba. Han möter mig på jobbet i morn vid 16. 
Kommer bli en tuff vecka då jag inte riktigt kan lyfta Collin men vi löser det på något vis 😊
Min febriga lilla skrutt 🩵

Nu ska jag ta och lägga mig och sova. Blir en tuff dag i morgon.



1v sedan sist.

Senaste veckan har varit kaos. 

Förra torsdagen var jag och tog stygnen på kliniken. Eller ja rättare sagt där fanns inga ytliga stygn utan bara en knut under varje bröst då de gör inre stygn som sen läker bort av sig självt. Så bytte de tejpen. Jag var klar på ca 10 min. 
Känns lite sådär att åka så långt för bara 15 min. Något så enkelt som man hade kunnat göra på närmsta vårdcentral egentligen.
Behöver varken bröst and eller massage-chema som vissa kirurger rekomenderar. Det är verkligen en djungel bland kirurger och deras tillvägagångs sätt efter operation. Men litar på min kirurg, han har ändå några år på nacken och mååååååånga bra omdömen om sig 😊 

Förra fredagen hoppade jag in och jobbade vilket var superkul. Men full fart! Blev iaf en "mjukstart" inför veckan som varit då jag gick in på 100% igen! 

Vi skulle ju även kört och kollat på en ny jänkare men det blev inställt då säljaren blev så sur så vi kände bara att, nä vi skiter i den. Han verkar ändå inte vilja sälja den. Så blev ingen roadtrip för oss. 
Vi satt istället hundvakt åt Charlie på lördagen. Hade ju planerat in lite jakt med honom och Robin men så fick jag reda på veckan innan att han gjort illa sig (eller om det är medfött). Hanns högra knäskål är helt lös. Alltså den går att flytta från sida till sida helt och hållet. Så svärfar väntar på remiss för operation till Charlie. 
Vi får väl se om det går att fixa och det kan bli en jakthund av honom till slut eller om det är helt kört för hans del... Det återstår att se. 
Vi hade det iaf jättemysigt. 

Dessa två är verkligen oskiljaktiga 🥰 

Söndagen var vi på styrelsemöte på klubben. Det flöt på som vanligt. Barnen sov i bilen när vi kom hem så var bara för Andy att bära in dom. Jag får ju fortfarande inte lyfta mer än 1,5kg i varje hand 🙈

Sen har hela veckan flugit förbi. Jobbet har varit hektiskt hela veckan och ännu värre kommer det bli nästa vecka. Vi har haft beställningar till Linas Matkasse senaste veckorna på jobb. Så det är några tonn färdig produkt som skickats. Men det är superkul! Även nya förpackningar och maskiner har kommit så det är mycket nytt att lära sig på jobbet nu 😁 

Har hunnit med att göra mina naglar i veckan. Blev inte riktigt helt nöjd med dom, men de duger tills vidare. 
De är knallrosa med lite skimmer, men ljuset blev inte alls bra här. 

Men ska se om jag gör nya innan helgen eller om jag gör det under helgen som kommer. 

I går efter jobbet gjorde vi mat och sen var det dags att natta barnen. Collin somnade tidigt och när jag skulle natta Wincent vid 20.00 så slocknade även jag. Vaknade till vid 00.00 och klädde av mig och la mig och sov igen, sen sov jag fram till 7.00 i morse. Gav Collin frukost och sen fortsatte vi att sova. Jag klev inte ur sängen förrän klockan var fram mot 9.30
Kroppen behövde visst vila upp sig lite. 

Grannbarnen har varit här fram och tillbaka hela dagen och Wincent har lekt för fullt här hemma och hos dom. Rätt skönt att ha vänner tvärs över gatan. 

Jag och Andy har städat och fixat. Eller ja, han har gjort det mesta då jag inte kan göra särskilt mycket nytta just nu 🤣
Jag har iaf vikt massa tvätt, hängt upp tvätten han tvättat och hjälpt till lite med disken. 
Så hoppas jag varit till lite hjälp iaf. 

Nu efter vi käkat och tittat på film så nattade vi barnen som somnade på 2röda. Har sedan dess suttit och pysslat med naglar. Har ju min lilla övningshand (som är jätteful) men praktisk att öva att göra naglar på. 
Denna gången blev det faktiskt jäkligt bra! 

(Här syns färgen på mina egna naglar lite bättre) 


Det blir bara bättre och bättre 😁 behöver dock beställa lite mer byggmaterial då det börjar bli mindre och mindre 🙈 kanske några roliga färger nu till hösten 🤩 vi får se helt enkelt. 
Så nu börjar klockan bli mycket och jag börjar äntligen känna mig trött. Har ju sovit bort halva dagen så inte konstigt man är pigg långt in på natten 😂 

Natti natti 😜



Denna veckan.

Nu har det gått nästan en vecka sedan jag uppdaterade sist.

En del har hänt här hemma. 

I Lördags var vi ute med jänkaren hela dagen. Vi körde nämligen ner till Höör och Twinlake Run. 
Blev en lååång dag för oss alla. Startade med att sitta i bilkö i nästan 2h för att komma in på träffen. Det var varmt, vi var varmt klädda och bilen var nästan så varm så den började koka 🙈

Kan säga att jag är glad att jag hade med mig smärtlindrande. Inte helt smärtfritt att hoppa ut och in i bil en hel dag.
Barnen var slut efter dagen då det varit så varmt och mycket intryck att ta in, men de hade roligt ändå.
Andy var helt slut då det var han som fick köra hela dagen, ta hand om det mesta med barnen då jag inte får lyfta, och jag kunde bara köra barnvagnen på plant underlag. 





För min del blev det en väldigt enkelt, det blir lätt så när man inte kan lyfta armarna högre än axelhöjd. Men sminka mig lyckades jag iaf göra och hitta en klänning som sålde hyfsat mycket av min groteskt fula läk-bh 😜 men som ändå var hyfsat lätt att ta sig i och ur och satt bekvämt. 

Träffade många vänner och bekanta så blev en hel del snack. Frammåt kvällen och vi var inte hemma förrän närmare 23. 

Söndagen sov vi nästan bara. Alla var helt slut efter lördagens bravader. 

Måndagen började kl 05.00 då barnen skulle upp till förskolan för sin första dag på förskola efter inskolning och sommarlov.

När de väl åkt till förskolan och Andy till jobbet så slocknade jag helt och sov bort nästan hela måndagen, men efter lunch fick jag för mig att ta en långpromenad i solen. Blev rask promenad i 50min. Det var skönt till en början men efter ett tag blev det väldigt tungt men jag kämpade mig hem och tog en riktigt skön dusch.

Tar mindre och mindre alvedon nu vilket är riktigt skönt. 

I går testade jag på att köra bil ner till jobbet. Tog Andys S60... ångrar det bittert, blev många alvedon och muskelavslappnande. Fan va den är tungstyrd. 
Så nästa gång jag ska köra någonstans så tar jag min egen V70 🤣 går nog lättare att växla än att handskas med en tungstyrd bil.

I dag har vi varit iväg till Hässleholm och storhandlat till viss del. Vissa saker får vi köra någon annanstans och handla. 

I morgon är en spännande men lite skrämmande dag. Jag ska på återbesök på Kliniken och ta mina stygn 🙈🙈 känns lite läskigt. Får uppdatera lite mer om det i morgon. 
Men Andy och barnen är med då Andy vabbar för Collin haft lite feber så han har inte fått vara på förskolan och hans krupp vill inte heller släppa riktigt. Så får vi se om vi kör inom mitt jobb på vägen hem eller vi fortsätter ut till Eko-hallen och fortsätter storhandlandet. 

På fredag ska jag hoppa in och jobba lite då de fått en extrem beställning som ska levereras och de ville gärna att jag kom in. 🥰 
Sen när jag jobbat klart så ska vi på äventyr med Buicken då Andy ska kika på en annan bil. Så vi får se om det blir jämt byte kanske. Eller om Andy ångrar sig. Det kanske jag också uppdaterar er om i morgon. 😜

Nej nu ska vi gå och lägga oss så vi orkar med morgondagen 😊




Before and After

Här kommer före och efterbilder från min operation. 

Men snacak om va svullen man blir av alla mediciner 🤢 min mage har flmortfaranfe inte repat sig.
Men känner mig piggare och piggare så förhoppningsvis kan jag börja ta lite promenader utan att tuttarna ska kännas som att de ska grilla av när som helst 🤣



Än så länge så är det riktiga zombie-boobies 🙈 sitter så högt upp att de går ihop med nyckelbenen... ska bli så skönt när det gått några månader och de börjat droppa ner till sin rätta plats. Dels sitter de ju även lååångt ut i armhålan nu med då jag är så otroligt svullen mellan brösten också. Men där märker jag skillnad frör varje dag som går att de kryper närmare varandra vilket är otroligt skönt. 

Men som ni kan se så var det inte alls mycket Collin och Wincent lämnat kvar efter sig 🤣
Så detta kommer bli hur bra som helst där det väl är klart 😍



Operation!

Då var operationen avklarad. Natten har gått bra och gårdagen gick fort. 
Bästa power-napen jag haft på länge var det första jag sa efter jag frågat hur länge jag var nedsövd. 
Ca 30-45 min. 
Haha dock det första jag sa till personalen när jag höll på att vakna var att det lät som barnens bollhav i bakgrunden när de höll på att plocka undan grejer efter operationen. Hahah!
 
Men nu är det gjort! Och jag trodde att jag skulle må sämre faktikst. Sovit riktigt bra i natt. Tagit mig upp på toa utan problem och sedan kunnat somna om lätt. Dock rätt lättväckt, så när sköterkan tittade in vid 2 och skulle lämna mer smärtstillande så vaknade jag. Men det var ju bara bra då jag kunde ta den direkt. 
 
Helt underbar personal här måste jag ju säga! 
 
Här kommer lite förebilder. För efterbilder kommer där också att komma.
Och nu kan jag ju faktiskt berätta vad jag har gjort. Jag har gjort en bröstförstoring. 
Efter Collin så fanns där verkligen inga bröst kvar. Enl kirurgen så var där mellan 100-150cc i egen vävnad. Vilket motsvarar ca 1-1,5dl. 
Men nu är det betydligt mer. 
Kan säga att med lite alvedon i kroppen så känns brösten som när man ammade Wincent som allra mest och glömt pumpa. Sådär riktigt mjölkstinna för den som känner igen den känlsan. Och att minsta lilla touch sticker i skinnet och bränner lite och bh.n känns alldeles för liten. Men nu är de ju extremt svullna med vilket kommer att lägga sig efter ett tag :) 
 
Man är inte så pigg då man inte fått äta på ett bra tag. Och kände mig så naken efter att ha plockat ut alla piercingar! 
Men nu är de tillbaka på plats! :D 
Förvånansvärt bekväma sängar här ändå. Tänk om man kunnat få så sköna sjukhussängar på förlossningen. Eller så är de smärtlindringen som gör det. 
 
Fick duscha av mig med en tvål som bara luktade handsprit... fyyyy säger jag bara. Luktade inte alls gott! Var lite orolig över att behöva tvätta håret med den men det behövdes inte. Axlarna och ner var mina order. Har ändå läst en del om andra som verkligen klagat på hur det fick håret att reagera otroligt neggativt på den tvålen. Och vill inte ens tänka på hur mitt nyfärgade rosa hår hade mått eller reagerat. 
 
De har gett måååånga leenden iaf på kliniken när nya sköterskor kommit in och sett det ;) 
Min outfit fram till operationen. 
 
I dag blev det mjukisbyxor och min stora mysiga kofta :) 
 
Man kan ju inte klaga på utsikten. Ända nackdelen är ju att man hör när flygplanen går in och upp för landning/avfärd från flygplatserna. 
Dagens frukost. Sååå himla god! Och frukosten i går var lika fin! 
 
Kan ju säga att i går när jag vaknade så det första jag fick att dricka när jag vaknade var ett glas kall Coca Cola... Har nog aldrig druckit så god Cola någon gång!!! Fick välja mellan det och vatten. 
 
Sen när jag vilat upp mig på rummet ett tag kom de in med min "frukost"... kl. 14.30 ca. 
Den Samoa joggin var ju himmelsk! Efter att inte ha ätit någott sedan söndag kväll. Såååå otroligt gott! Tog verkligen god tid på mig att äta den frukosten och bara njuta. 
 
 
Just nu är Andy snart på väg med barnen till förskolan. Inskolningen var visst 2v (med wincent var det bara 1v) men han lyckades lösa det med jobbet. Så i dag är det inskolning oh sedan kommer lilla familjen och hämtar mig. 
 
Nu ska jag snart packa ihop mina grejer och förbereda för utchecknig. 
Lär ha mycket tid över nu för att uppdatera här inne. (får jag hoppas) 




Plötsligt händer saker i vardagen.

Man tror att man har allt planerat och sedan kommer något och vänder på allt som en pannkaka.

 
I går kväll fick jag köra in till CSK då Collin vaknade och knappt fick någon luft... Min lilla skrutt 😔 
Visade sig vara Krupp. Så i natt blev det inte många timmars sömn. Vilket resulterade i att vi inte hade någon barnvakt, och jag kände inte alls för att köra upp till Emmaboda själv efter bara några timmars sömn under natten så fick faktiskt skicka till Sofia och säga att jag tyvärr inte kunde delta i Pinuptävlingen...
Känns lite sisådär, men var skönt att vara hemma med Collin efter natten. Han har varit super mammig hela dagen. 



Men han är glad iaf. Fast att barnen är sjuka så är de alltid pigga och glada vilket är skönt oftast, men är man sjuk själv och helt orkeslös hade det varit skönt att bara kunna vara sjuk tillsammans 😜


I fredags var jag på jobbet vilket var riktigt kul att träffa kollegorna och lite möte med chefen ang framtiden på jobbet, nya anställda och deras uppgifter, vilka nya uppgifter jag kommer att få mm. 
Sen körde jag och barnen till jaktmässan i Nöbbelöv. Hittade något fynd iaf. Tyvärr säger plånboken stopp just nu 🙈

Fram mot kvällen kom Natta och Fredde och vi käkade tacos. Blev supermysigt! 
Känns faktiskt fantastiskt kul att ha kunnat fixa middag med alla vänner nu senaste veckorna. Har varit supermysigt. Och förhoppningsvis så fortsätter vi med det mer. Spelkvällar, middagar. Haha så vuxen man låter 🙈😆 

Iaf så mitt i mitt nagelfix i fredags så fick vi köra in till CSK så de var bara havgjorda.  Kom hem vid 2tiden.Men då jag inte kunde sova så satte jag mig och gjorde klart dom. Fast att ljuset blev lite halvtaskigt så blev de rätt bra! Så känns lite sisådär att fila ner dom i morgon eftermiddag. 
Inte den bästa bilden men okej ändå 👌 

I morgon blir det att gå upp tidigt och möta upp Robin och grabbarna utanför Kristianstad för lite vildsvinsjakt. Ska bli kul nu sista gången innan operationen på måndag.

Vid 12-13 tiden kommer det några som ska kolla på Buicken då sen ligger ute på annons. Förhoppningsvis så får vi den såld hyfsat snabbt! Får vi se om jag får välja nästa bil..

Mycket som ska förberedas i morgon. Packa väska att ta med sig. Tvätta och röja rätt mycket innan operation. För efter lär man knappt kunna röra sig och göra så mycket i början. 




Sommarlovet.

Under våren och sommaren så har jag pysslat lite med att bygga mina egna naglar. Svärmor har haft en hel del grejer hemma som vi kompleterat. Så jag har haft alla grejer hemma och även gjort iordning vårat gästrum till lite nagelsalong typ. Har gjort naglarna på svärmor efter att hon opererat handen, har gjort på Nathalie några gånger med. 
Ska göra nya på henne i morgon. Även laga min ena nagel inför lördag. 
Har haft långa naglar hela sommaren och våren. På söndag blir det dock att ta bort alla naglar då jag ej får ha byggda naglar under operation. Men så fort jag är pigg nog så åker de dit igen. Dock inte lika långa då jag går tillbaka till jobbet v.37.
 
Har sparat mååånga kronor på detta och de börja faktiskt bli rätt bra ändå och håller längre och längre. Väntar med spänning på nästa beställning med nagelgrejer som jag och svärmor la nu i helgen ;)  
 
 
Bilträffarna har man hunnit med några. Här är från Modevisningen i Falkenberg för Johannas Rockabilly. Denna klänningne fick även följa med hem :D Sååå fin militärgrön färg :D 
Fyndade även en tigerfärgad klänning från Johanna. Såå häftig! 
 
Barnen har fått åka jänkare, vilket Wincent älskar. Collin trivdes rätt bra med ;) 
 
Och så klart var man tvungen att åka och kolla på Eva Rydbergs sista föreställning på Fredriksdal i Helsingborg. En fantastisk föreställning med Per Anderson som andra huvudperson.  
 
Vi har hunnit bada en hel del första delen av sommaren. Sen kom regnet och det ville inte sluta regna...
 
Vi har även kunnat unna oss några kvällar med god ost och scharkuterier. Ett glas rött vin och jordgubbar. 
 
Några mysiga mornar har det blivit, dock inte många då minstingen har alldeles för mycket spring i benen och har inte tid att vara stilla (förutom när han sover ibland) 
 
I Tisdags började inskolningen och den går än så länge toppenbra. Collin började gå för ca 2v sedan och efter det har det bara blivit mer och mer, sådär lagom till skolstart :D 
Här är från dagens BVC Besiktning som han gick igenom med blanka papper kan man säga ;) Fick sitt 1års vaccin så får se hur kvällen blir. Än har han inte märkt av det. 
 
Vi har bott på hotell 2 gånger denna sommaren. Första så var det bara jag och andy när vi åkte upp till Stockholm. Då checkade vi in på Scandic Infra City. Det har nog blivit vårat go-to hotell när vi passerar Stockholm och är där uppe. Billigt, fint, trevlig personal och miljön är ju bara fantastisk där :D 
Sedan i Kalmar över 2 nätter då det var American Days på Öland. Då var hela lilla familjen med. Lite kaosartat känndes det dock då barnen var toppade efter en fartfylld dag. 
 
 Har säkerligen glömt massor med saker men nu orkar jag faktiskt inte sitta med datan längre. Får slänga i mig något litet att äta då magen kurrar :) Collin gör det inte heller lättare för mig då han vill vara med och skriva xD 
 
Får hålla tummarna för att jag kan uppdatera lite mer nu hädanefter och inte låta det gå 6 månader mellan gångerna. 
Men kan lova att uppdatera ang min op. på måndag. Kommer ju vara sjukskriven 2v och barnen kommer att vara på dagis andra veckan. 
 
Helgen kommer att vara fullspeckad med roligheter. Men det får jag väl skriva om i nästa vecka. Blir iaf att fixa håret i kväll. Midag med Nathalie och Fredde i morgon + nagelfix, lördag Emmaboda och Pinup-tävling, söndag ev jakt från morgonen.



1års kalas.

Dessa 2 senaste helgerna har varit fartfyllda. Kalasen började redan förra helgen för Collin. 
Fredagen kom Kim och Marcus med deras flickor och vi hade lite spelkväll och grillade. 
En superhärlig kväll. 
Alla barnen lekte massor. Inte en lugn stund på hela kvällen. Fixade snacks till barnen och oss.
En kväll vi snart får göra om igen! 
 
På lördagen kom Andreas och Caroline med barnen. Blev även då full rulle här. Grillades och fikade. En supermysig eftermiddag. Tyvärr glömde jag helt ta bilder då. 
 
Och sedan i lördags så fyllde vår lilla loppa 1 år. Då kom Andys mamma med familj, mormor och morfar, farbror. Även grannarna kom över med barnen så då var det hopp och studs och fläng. 
Wincent och Collin fick en gemensam pressent och det var en liten studsmatta. 
Wincen tblev överlycklig då han studsat massor hemma hos grannarna.
 
Även Collin tycker det är spännande att krypa runt i den. 
Öppnade massa paket och åt kaka. 
 
När man har en pojke som redan har det mesta så är det svårt att hitta något nytt roligt till pojke nr2. Men vi köpte ett bollhav till Collin, och det var superpoppis! Fick även en egen trip-trap stol av oss och momma och moffa. 
 
 
Söndagen firades det. Då kom Farfar och Inger och även Nina och Dennis och Daniella. Så nu har Wincent haft nästan alla kompisarna på besök under firandet av Collin.
 
Nu är man rätt trött på sötsaker kan jag lova efter dessa veckorna xD
 



Jakt.

Jakten har verkligen kommit in mer och mer i min vardag vilket känns underbart! 
Förutom Gymmet så är Skogen mitt andra happy-place. Och med Wincents hiskeliga humö och svängningarna han haft så har nog detta varit räddningen för mig så man ska kunna orka med. 
 
Det har blivit en del vakjakt efter Gris. Har fått tillgång till massor med jaktmark runtom Kristianstad då en gammal kompis från skolan ville ha med mig i jaktgruppen. Han tyckte att det behövdes en tjej i den stora gruppen med killar... Haha. Men iaf så har det blivit en hel del jakt tack vare Robin! <3
Dock inget skjutet ännu tyvärr. Men roligt har det varit, och ännu mer kommer det bli då vi ska jaga in Charlie och jag ska gå som hundförare och lära mig den biten :D 
 
Tystnaden som uppstår när solen går ner och spänningne som byggs upp i väntan på mörkret och grisarna. 
 
Bock-jakten hade sin premiärdag förra veckan. Då kan jag sägaatt det blev tiiiiidiga dagar. 
Andy gick och la sig vid 03.00 tiden och då klev jag upp och skulle möta upp Robin vid 03.45...
Har fått träna upp mitt lockande med lock-pipa nu under förra veckan. Spännande och roligt. 
 
Man kan ju verkligen inte klaga på utsikten iaf :D 
 
Under en eftermiddag lyckades jag locka in 3st rågetter till denna lilla åkern. Tyvärr var det ju deras pojkvän jag var ute efter xD
 
 
Efter sista passet efter rådjur så väntade vi lite extra då de varit gris under skymningstid vid just det passet vi var vid. Kom ingen gris och dimman började dra in så det var otroligt fuktigt. Så vi gav upp och gick till bilarna. När jag väl kom hem vid 22.tiden så fick jag ett medelande från Robin, då hade grisarna kommit fram till passet vi satt vid xD 
Och även tidigare under kvällen så hade vi lockat på rådjur, trodde vi fick svar av en råget längre bort. Tills att rågeten började låta väldigt konstigt. Då visade dete sig att det var Robins kompis längre in i skogen som också satt och lockade, så vi satt och lockade efter varandra xD 
 
Bilden Robin skickade till mig xP 



Träning

Träningen har gått upp och ner udner sommaren, var nere på 71kg när jag slutade amma och tränade mycket, kosten funkade bra. Men sen hände något oväntat. Jag blev gravid igen... gick upp till nästan 80kg igen och hade varit förkyld i 6v. Även börjat på mina p-piller igen. Så blev mycket där ett tag. 
 
Gick igenom en abort och komma tillbaka till träningen tog sin lilla tid. 
Har kommit ner till 77kg och varit ner på 74 en sväng med. MEn tror ändå att jag gjort av med en del fett och ökat i muskelvikt. För klädstorleken har varit den samma under all denna jojo-resan med vikten. 
 
Nu kommer det tyvärr bli ett uppehåll med träningen från och med måndag. Jag ska opereras på måndag (mer om operationen får ni veta efter måndag). Men måste ta det lugnt med träningen ett tag och det är ju självklart. 
Men lär nog öka en del i vikt då man inte kan vara så rörlig efteråt och måste ta det lugnt. 
Men sen jäklar! Sen blir det till att komma ikapp så fort jag får börja träna igen :D 
 
Men här kommer lite bilder från sommaren. Lige gym-selfies ;) 
 
 
 
Har blivit mycket fokus på Rumpa, Mage och Lår. Kunnat öka vikterna otroligt mycket sen februari. 
Nu senaste har jag kört en hel del Axlar, Rygg och Biceps/Triceps. 
 
Gymmet har även blivit lite lidande nu sensate veckorna då rådjursjakten drog igång och en del annan jakt tagit en del tid. 



Många månader sedan sist!

Ja här har det varit tomt ett bra tag. Många gånger man gått in och börjat skriva något men sedan har man blivit avbruten och inte kommit längre. 
 
Att vara mammaldig har varit fartfyllt. Händer saker hela tiden. 
 
Träningen har pendlat mycket upp och ner i sommar men har ändå fått in en hel del. 
Vi har varit på några äventyr bara jag och Andy och även hela familjen. 
 
Kommer bli mååånga bilder. Kommer bara lägga upp det som hänt nu i sommar. Annars blir det föööör mycket att lägga upp om jag ska uppdatera ända sen Februari xD 
 
Men det som hänt i början av året var mestadels 4års kalas för min stora pojke! Massa jakt och träning.
Även jobbet fortsatte varannan vecka fram till slutet av April. Sen mammaledig 100% efter det tills nu. 
 
Collin fyllde 1år nu i lördags, så massor med kalas har det hunnit bli. 
Bilträffar har vi varit på och andra roligheter. 
 
Men avrundar här och gör fler inlägg där jag delar upp i "kategorier" kan man väl säga. 



Senaste dagarna.

Det har inte hänt sådär supermycket senaste dagarna. 
 
I Tisdags körde jag först ner till Nina och hämtade en påse full med Duplo som vi fick. Wincent verkligen äslar sitt  Duplo. Vart man än tittar i huset så hittar man Duplo och hans rum ligger ALLT på golvet... 
Efter det körde vi vidare till mitt jobb och lämnade och hämtade lite knivar. Därefter körde jag och grabbarna och storhandlade. FAN va mat har blivit dyrt... 2500 bara för 2v mat. Och då blir det ändå att köpa lite mjölk och bröd däremellan när det tar slut hemma. 
Vi var inte hemma förrän runt 19.00 så det var bara till att göra lite käk till Wincent och få honom i säng. 
 
I går blev det nästan samma vända igen. Lämnade lite saker hos Nina, vidare till jobbet och hämta knivar och sedan in till Kristianstad. Fick köra inom och köpa en ny shaker då min gamla sprack. Förtod verkligen inte varför min gymväska blev blöt 2 dagar i rad. Tur det bara var vatten...
Så det fick bli 2st nya som jag kan alternera mellan. Har ju en mindre men älskar verkligen de stora. Då jag dricker kopiösa mängder vatten när jag tränar. 
Åkte inom Biltema för att få i kidsen lite käk. Collin fick ju sin välling och Wincent ville ha en korv. När det var klart skulle jag handla lite fika och köra till Robin. Har ju inte träffat honom på suuuuuuuperlänge! Sist vi umgicks var nog när jag bodde utanför Ballingslöv. Så nästan 8 år sen. Så  superkul att fått upp kontakten med honom igen! 
Meeen, precis när jag var på g in i affären så skickade han att han blev utkallad på ett eftersök på en skadskjuten hjort :( 
Så var bara att handla det lilla jag missade från storhandlingen och sen köra hem. 
Och Collin rullade runt i dag för första ången utan problem :D lite senare än Wincent men Collin är lite rundare med xD 
 
I dag har jag busat och myst en massa med Charlie. Han kom hem till oss i morse så ska han vara här till i morgon kväll. Tyvärr är vädret så himla trist så inte ens Charlie är sugen på längre promenader. Och ungarna har varit lite off i dag så har inte blivit så mycket vettigt gjort. 
Och natten erbjöd inte mycket sömn då både Collin och Wincent höll mig vaken omvartannat...
Blev iaf våfflor till kvällsmat då Wincent fick bestämma. Och nu sover grabbarna sen kl. 20.00 och jag sitter med blekning i håret som jag alldeles strax ska skölja ur. 
 
(paus för hårfix...) 
 
Där var blekningen ursköljd så snart ska jag lägga i färgen. Men tänkte skriva klart här först. 
 
I morgon blir det gymmet en sväng. I dag fanns tyvärr inte tiden eller orken efter denna natt som var. 
Efter det så ska vi fixa lite mat. Vid 14 tiden så ska jag köra ner till Robin för då var han faktiskt hemma. Så ska han få träffa Charlie. Han har ju haft Wackhtlar förut och en herrans massa andra hundar och jagat med. Så blir en hel del jakt snack. Lutar mot att jag ska få hänga med och jaga en hel del med han och hans jakt-gäng då de behöve en tjej i gruppen :D 
Efter det så ska jag lämna Charlie i Tollarp och köra inom jobbet och hämta knivar. 
 
I helgen händer det lite grejer. Pä lördag så ska pojkarna vara i Osby då vi ska ner till Trelleborg. Dream Cruisers som har sin klubblokal där ska lägga ner klubblokalen så det blir att åka ner och festa en sista gång där. då de har varit hos oss många gånger och vi ner till dom så är det ju självklart att man åker ner en sådan gång. Och jag får tragga ltie skit med gubbarna där vilket alltid är lika kul! Haha mina mysgubbar som vi brukar säga xD Och det lär komma många fler klubbar dit som det verkar. vi får se om det blir jag som kör eller någon annan. Det märker vi i morgon. 
Ska bli kul att få klä upp sig i fullt rockabilly i ens gamla kläder som jag äntligen kommer i! Det var ett tag sen nu. Så vi får se om det blir festklädd eller bekvämt för att kunna köra. 
Kolla in denna fina "lilla" skitungen! Fortfarande lite valpig, så han ska ju biffa till sig. Men kolla tassarna så stora de är jämfört med resten av honom ;P 
Min lille Charlie Bus <3
 
Nej nu ska jag slänga i lite färg i håret. Och sedan kolla lite mer tv medan det verkar. 
Nu peppar jag gymmet i morgon och en riktigt härlig dag. 
Tidigare i veckan var det ju rena vårvädret med 11 +grader  och strålande sol. 
Så här kommer lite bilder ;) 
 
Alla fina vårblommor börjar komma upp. Även träden har börjat knoppa och vårfåglarana sjunger för fulla muggar! 
 
Blev faktiskt fika på Cittygross i Tisdags. Wincent fikade och åkte polisbil. För jag behövde ändå få i Collin lite mat och Wincent var dunderhungrig. 
 
Sötaste killarna! Storebror är berädd att fånga flaskan om lillebror skulle tappa greppet! <3



Äntligen frisk!

Har varit kass nu från och till i nästan 1 1/2 vecka... 
Så har verkligen inte haft orken att göra någonting. När man väl känt att man börjar bli frisk så slog det om. Men nu i helgen har jag äntligen kännt mig så pigg att jag pallrat mig ner till gymmet, och fy va skönt det var! Märks så fort på min kropp då jag inte är på gymmet. Jag samlar på mig så mycket vätska...
 
Veckan och helgen har varit full med akrivitet. Bortsett från gymmet så har vi varit iväg en hel del. 
I tisdags var vi till C4 och köpte lite Alla <3 Dag pressenter åt varandra/oss själva. Jag köpte det jag ville ha och Andy köpte det han ville ha. Såååå smidigt ;P 
Blev lite smink, ansiktsvård och en ny parfym till mig. Andy nöjde sig med en skäggkräm för tillfället. Skäggchampoot var slut så han får köpa det lite senare helt enkelt. 
Sen åkte vi och käkade på Linea&Basilika i Kristianstad. 
 
Onsdagen kom svärmor och Christian (Andys storebror) hit och vi käkade lite Pizza och fikade. 
En rätt trevlig kväll. Kul att träffa honom lite. Han bor ju i USA så det blir ju inte så ofta han kommer på besök. 
 
Fredagen skulle vi ha kört till Osby och ätit men vi sköt upp det till Lördag då det blåste upp till ordentlig storm. 
Och Lördag förmiddag åkte vi till Gårdskocken och käkade brunch med hela Andys familj på hans mammas sida. 
Gick in på Jaktia som låg där ute och hittade lite grejer till min bössa.
Blev en vända på gymmet innan vi åkte till Osby och åt hemmagjord Pizza. Det slutade med att Wincent sov över där lite spontant. Så blev han lämnad hos oss på Söndag förmiddag. 
Var otroligt bra väder så jag tog en promenad ner till gymmet. När jag kom hem käkade vi lite och sen tog vi alla en promenad ner till affären. På eftermiddagen kom grannarna över och barnen lekte för fullt. Fikade även lite nybakt äppelkaka som Andy bakat. 
 
I dag (Måndag) körde jag ner till jobbet och lämnade knivar. När jag väl kom hem var det till att ge Collin mat och ta med honom ner till gymmet. 
Hade ett så otroligt bra benpass. Lär kännas gött i benen i morgon. Har träningsvärk i axlar och bröst i dag efter gårdagens överkropps pass! 
Höjda pb.n för varje gympass. 
Otroligt att jag ändå kan höja vikter efter att ha varit sjuk i 1 1/2 vecka. Kroppen är bra fantastisk. 
 
Denna veckan är det Sportlov så Wincent är hemma hela veckan. Blir att gymma på förmiddagen då andy är hemma innan han kör till gymmet. Bara denna och nästa vecka kvar på min Challenge! Otroligt att det gått snart 8 veckor. Men känner även att min sjukvecka nu har sabbat mycket för mig då jag känner att jag är så uppsvälld. Men hoppas att det går ner innan helgen så motivationen kommer tillbaka på topp. Annars är det en massa jäklar anamma och diciplin som driver mig till gymmet. Sen när jag väl är där är det superkul. 
 
Ska försöka uppdatera lite bättre denna veckan nu när jag är frisk. 
 
Nej nu ska jag börja förbereda lite kvällsmat till mig och Wincent. Får se vad jag hittar i kyl/frys. Måste in och storhandla nån dag. Även skriva matchema för kommande 2 veckor :) 
 
Tjingeling! 
 
Veckans gymmbilder..
Haha så upp-pumpade axlar xD Ser riktigt biff ut ;P
(Söndag) Haha så upp-pumpade axlar xD Ser riktigt biff ut ;P 
 
 
(Lördag) Rumpa och benpass! 
 
 
(Tisdag)  Också beno och Rumpa :D 
 
Älskar mina tights asså! 



Sjukstuga...

Tji fick jag. Nu är både jag och Collin förkylda...
Jag som bara hoppades på att det var dålig sömn och den växlande temperaturen :(
Men i går vaknade vi och var snuviga, hosta och jag hade ont i halsen. 
 
Så nu blir det ofrivillig vila ett tag från gymmet.. Känner redan abstinensen krypa på :( 
 
Har iaf fått en del gjort i dag. Känner mig faktiskt piggare i dag än i går. 
Tog en prommenad med pojkarna ner till affären i det fina vädret i eftermiddag. Blev sedan att baka semlor med Wincent. 
Har tagit upp Wincents gamla gåstol till Collin. Fy vad pojkarna växer fort! 
 
I alla fall så efter att pojkarna somnat så började jag röja här hemma. Sopor sorterade, tvätten sorterad och väntar på att tvättas. Disken är fixad. 
I morgon bitti kommer Charlie hit och vi ska ha honom till på fredag eftermiddag. Ska bli supermysigt! 
 
Blir hårdträning med honom den lilla tid jag har honom denna gången. En riktig byracka kan man väl nästan säga. Haha! Nä men finaste hunden. Men inte ett uns hyffs i honom och ett riktigt vildskinn. 
 
Nu ska jag dricka mitt te och kolla klart ett avsnitt av serien jag börjat följa nu. Efter det ska jag ta och packa semmelb-ullarna och lägga några i frysen. 
 
 



Varannan vecka.

Well det verkar inte bättre än att det blir nog varannan vecka som jag är aktiv här. Haha. 
 
Förra vecka bestod av jobb för fulla muggar. Körde även på rätt hårt på gymmet och det kändes i några dagar. Men en riktigt skön känsla. 
Tyvärr så var förra veckan en dålig vecka för mitt sötsug. Blev alldeles för mycket skräp och det märktes direkt! Blev så svullen och fluffet känndes som det skulle svämma över. 
Men denna veckan blir det ändring på det! 
 
I lördags körde vi upp till Hästveda till Kimmi och Marcus. Blev en härlig kväll med lite spel och glo lite Mello. Blev väääldigt sent. Vi var nog inte hemma förrän närmare 00.30
Blev sovmorgon med hela familjen i sägnen.
Blev sedan att laga mat och dra till klubben. Andy stannade hemma med barnen då de var lite halvt snuviga. Vet inte om det berodde på att vi var iväg i går och orolig sömn.  
 
I dag körde vi ett nytt pass med Ben/Rumpa. Många nya övningar i chemat, men det kändes. 
 
Efteråt körde jag ner med liet knivar till jobbet och körde hem Nina. 
När hag väl kom hem satte vi igång med maten, och wow! Blev en rikgig höjdare!! 
Crispy Chicken Fajitas i Airfryer... Tzatziki, grönsaker och Pineapple salsa... Såååååå gott! 
 
Yummy! 
 
Det har även kommit lite snö här som legat kvar hela helgen. Lite mysigt. Var ca -11 i lördags när vi körde hem på natten. 
 
I början av förra veckan så kom ett paket hem i brevlådan med lite nya träningskläder. 
Könns rätt skönt att ha kompletta träningssett istället för en bh hit coh ett par tights dit. 
Hade det rosa komplett men bara den blå bh.n Så nu har jag tightsen med. 
 
Och här hade jag tightsen sen innan, så fick hem bh.n.
Det är sån motivation med nya träningskläder! Speciellt när de sitter bättre och bättre för varje vecka! 
 
I helgen satte jag nytt PB i sumo marklyft! 40kg. Visst inte så mycket för andra men att se vikterna öka för varje vecka är helt underbart! 
För 4v sedan så hade jag tyckt att 20kg kändes efter några reps. Men detta känns riktigt skönt! 
 
I dag var det segt att natta Wincent. Han somnade itne förrän 22.30
Så nu blir det till att krypa ner i sängen innan jag fastnar vid serien jag kollat lite på hit och dit. 
 
Ni får räkna emd lite bättre uppdatering nu 3 veckor framöver då andy ska jobba och serva alla maskiner på hanns jobb. Känns konstigt då jag blivit van med varannan vecka. Men ska ändå bli kul att få va hemma med barnen lite mer.
Nej nu säger jag Natti Natti..
 
 
 



Cardio och hemmafix.

Började dagen med att åka till gymmet en runda. Körde 30min Cardio och sedan ett 15min intensivt mag-pass. 

Tänk att man kan se lite magrutor genom fluffet 😉

När jag väl kom hem blev det matdags för Collin och lite mys i soffan. 
Vi planerade även maten 2v fram. När priserna är som de är så gäller det att planera alla köpen. Det har blivit allt för många småköp hit och dit nu senaste. Och då blir det dyrt till slut. 
Min stora lilla fis ❤️

I dag var det så otroligt bra väder så hela familjen klädde på sig och gick ut på en liten promenad. 
Vi hann inte mer än lämna uppfarten så hade Collin slocknat i vagnen. Och sov genom hela promenaden 
Gick först till lekparken så Wincent fick roa sig lite. Sedan fortsatte vi förbi utegymmet. Även där sprang Wincent av sig lite energi.




När vi kom hem var det dags att äta lite mat. Även i dag blev det matlådor till hela familjen 😉
Jag och Andy tog och stuvade ihop spjälsängen då lilla C börjar bli alldeles för stor för vaggan... Men han verkar nöjd med all plats att bre ut sig på nu när han ska sova 🥰 

Har duschat och slängt i lite hårinpackning i håret. Såå mysigt. Det fick sitta i i ca 2h. Men fy va håret är mjukt nu! 

Sen har jag och Andy fixat med övernattnings väskor till grabbarna som ska sova i Osby i morgon. 
Även sorterat ren tvätt, tvättat och hängt upp tvätt.

I morgon blir det upp tidigt då jag ska ut och jaga med svärfar. Han ska även ta med sig Charlie och gå med honom i skogen. Så vi får se hur det går 😊 
Sen ska jag inom jobbet och hämta lite saker. Tanka i Tollarp och köra hem och göra vid mig. Hinner nog bara pussa och krama kidsen innan de kör till Osby. 
Blir att göra mig i ordning lite kvickt och sen hämta Andreas utanför Sösdala och sen köra ner till Dalby för att representera klubben.
Och på kvällen drar vi tillbaka till klubben och jag står i baren 😊 

Så denna helgen är fullspäckad med roligheter 😁 nä nu ska jag försöka sova. Ska även försöka komma på vad jag ska ha på mig. Kommer ju äntligen i ca 90% av alla mina fina kläder. Så nu är beslutsångesten hög 🙈

Natti natti på er!





#VärldensBästaTorsdag...

... Som min storebror skulle säga. 
 
Har hunnit med en hel del redan i dag. 
Wincent vaknade kl.05.00 i morse... Fikc honom till slut att lägga sig i våran säng iaf i 45 min. Han var helt inställd på att han skulle kolla på tv. Alldeles för tidigt för mitt tycke. 
Vid 6 tiden så gick han upp på sitt rum och lekte. När klockan började närma sig 7 så blev det frukost både för Wincent och Collin. 
 
Och därefter blev det lite tv för Wincent innan vi tog barnvagnen ner till förskolan. På vägen hem så somnade Collin.
 
Under den tiden som han sov passade jag på att slipa knivar till jobbet. Och när jag väl var klar så var det dags igen för lite mat till lilla C. 
 
När vi var klara och påklädda åkte vi ner till gymmet. 
Collin somnade mitt i min uppvärmning och sov genom nästan hela passet. Så han är ju väldigt lätt att ha med sig.
 
Körde överkropp i dag. Kunde öka vikterna i nästan alla övningar. Så i dag har jag kunnat maxa kroppen. 
I morgon lär det kännas. Ben och rumpa känns rätt möra i dag kan jag lova efter gårdagens pass. 
 
Blev klar på gymmet precis i lagom tid för att hämta Wincent på dagis. Så nu har man gett båda barnen fått något och äta och jag sitter och äter min "efter-gymmet" mat. 
Knäckebröd med Avocado, Kyckling"skinka" och en Proteinshake. 
Och så kom Collins flaska med i bilden. Haha. 
Nu blir det mys i soffan med båda barnen framför Dunderklumpen innan jag ska värma på kvällsmaten.
Blev 7st matlådor (+ 2 små till Wincent) av gårdagens storkok.  
 
 
 



Fullspäckad dag!

I dag har det verkligen varit fullt upp från morgon till kväll. 
 
Började dagen med att göra Wincent redo för förskolan. Sen hem direkt och ta hand om Collin och slipa lite knivar till jobbet. 
När det väl var klart så bytte jag om till gymkläder och sen pös jag ner till Gymmet 1h. Så skönt att ha gymmet så pass nära då det är knappt om tid ibland. 
Blev ett grymt rump-pass! Lär kännas skönt i morgon! 
Kunde öka ännu fler vikter i dag! Känns så otroligt grymt!!!
 
Väl hemma blev det att slappa lite innan det var dags att hämta Wincent. 
Dessa 5 timmarna går alldeles för fort om dagarna... Hade behövt iaf 2 timmar till hemma själv känns det som. 
Blev en liten promenad med barnvagen ner till dagis. Kom hem lagom till att Andy körde till jobbet. 
Collin somnade precis innan vi kom hem så han fik sova ett tag i vagnen. 
 
Vilket passade helt perfekt så jag kunde börja med maten. Känns som att jag inte gjort något annat än att lagat mat i eftermiddag. 
Wincent satt en stund vid TV.n medan jag fixade mat. 
Blev storkok på Paneng Red Curry Kyckling. Och till det gjorde jag både ris och nudlar. 
Så nu har både jag och Andy lite matlådor i veckan. 
 
Till Collin fick det bli gröt och lite mangopure. Så båda grabbarna åt ordentligt. 
Bytte om till pyjamas på båda två och nu ligger de och sover så sött. 
Måste ha slagit personbästa. Båda barnen sover innan klockan är 19.20
Min lilla knubbis! Älskar verkligen allt man bjuder på. Hoppas han blir bättre på att äta än storebror.
 
Dessa sötingarna. Fast att Wincent kan vara hemsk ibland så är han ändå så himla söt mot lillebror. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Wincent somnade i våran säng, det blir till att bära upp honom strax då han har somnat ordentligt. När väl våran säng blir ledig ska jag försöka ta i tu med en av alla tvättkorgar som är fulla med rena kläder och vika undan det. 
Hade verklgien velat ha nån maskin som viker alla kläder... Finns inget tråkigare...
 
 
 



Fullt ös.

Nu har det varit fullt upp här igen. Gymmet, jobbet och barnen har tagit upp en hel del tid. 
Förra veckan jobbade jag för fullt och efter jobbet blev det hem och käka och sedan vidare till gymmet för att sedan natta barnen. 
 
Veckan innan dess så var jag ledig. Då blev det en hel del gymmande innan Andy kör till jobbet på förmiddagen.
Har även hunnit vara hundvakt och helgena har varit späckade. 
 
Förra helgen var Charlie här. Supermysigt! En sån go hund, men jäklar va han är valpig! 
Vi åkte även upp till Osby på Lördagen för att Fira Jonas. Blev att bada badtunna och det slutade med att Wincent ville stanna kvar så vi hämtade honom på söndagen. 
En däckad Wincent efter att ha badat badtunna in på sen kväll. Och en slutkörd Charlie som lekt och busat med Nina och Dennis Chihuahua (#rallyråttan) 
 
Tänk att dessa 2 kunde komma rätt bra överens ändå. 
 
Han även städa ut julgranen förrförra veckan. Dock har vi allt annat pynt kvar. Men ska frösöka plocka undan allt denna veckan. 
 
Som sagt tidigare, gymmet tar upp en hel del tid just nu. Men fy va kul det är. Speciellt efter att man ser och känner sån skillnad efter varje vecka! 
Barnen har följt med till gymmet några gånger. Ibland bara Wincent och ibland bara Collin.Det går tyvärr inte riktigt ta med båda. Det blir lite väl mycket att hålla reda på så det går inte åt så mycket tid till själva tränandet. 
 
2 veckor har nu gått sen jag började på mitt träningschema och ändrat min kost lite pö om pö. 
Detta var dagens test. Har faktiskt rynkat på näsan till detta innan. MEN! Wincent ville ha banan på mackan i dag så då passade jag på att testa. Jordnötssmör och Banan på mackan. HELT OKEJ! Blev mycket förvånad xD Och till det en smarrig proteinshake! 
 
Har även börjat äta avocado (iaf när det är på extrapris) då det är svindyrt :(  Och även avocado är något som jag rynkat på näsan till innan. Men man får testa sig fram ;) 
 
Gått ner 2,5kg och kunnat ökat mina vikter lite hela tiden. 
Bara 6 veckor kvar! Undrar verkligen hur detta kommer sluta :D
 
Tyvärr så har grupp-passen fått pausas lite då jag verkligen vill fokusera på min challenge. 
Men efter detta så längtar jag verkligen tillbaka till nått grupp-pass då och då. Men känns ändå väldigt kul att våga sig på lite mer fria vikter.

Sötaste hejarklacken på gymmet! ;) 
 
I går körde vi hårt på nederkroppen, rumpa och lår. Och i dag blev det armar, axlar och baksida rygg. Snittar 5-6 dagar i veckan på gymmet. Så har nästan konstant träningsvärk. 
 
Förra veckan var vi en sväng på C4, Wincent fick välja mat så blev Chilli &  Wook. Kan ju tyvärr säga att de har blivit sämmre. Jag tyckte faktiskt om dom väldigt mycket...
Blev iaf att vi handlade lite nya underkläder till mig. Behövdes verkligen en uppdatering i garderoben. 
 
Fick även hem lite kläder jag beställt. Testade nämligen mina jeans förut och det visade sig att jag hade endast 1 par jeans som passade. Resten var ca 1dm för stora i midjan...
 
I Lördags så var jag ute och jagade med svärfar och Andreas, då andreas släppte sin hund Doris. Var riktigt kul jakt. Det kom en flock grisar. Tyvärr så var alla bakom en massa sly, så gick inte skjuta. Men bättre lycka nästa lördag. 
 
Lördag kommer att vara fullspäckad. Jakt från morgonen, göra sig i ordning för att kunna köra ner till Dalby på planeringsmöte, och efter det så blir det barhäng på klubben. Andy står i baren så blir nog att hoppa in där när man väl kommer tillbaka och hjälpa till. 
 
Som jag skrev i tidigare inlägg, så ska man försöka skriva mera här. Tyvärr blir det ibland väldigt långt mellan inläggen. Som detta har jag skrivit på sen tidigare i dag då massor kommit emellan. 
Men denna veckan är mysvecka med barnen. Och precis nu när jag tänkt avsluta här och mysa med Collin, så däckade han bredvid mig... Jaja, får mysa med en sovande bebis istället. Har ju tagit lite extra tid här då man suttit och lekt och busat samtidigt som bloggandet. 
 
Nej nu säger jag god natt :) 
 





Fullt ös.

Nu har det varit fullt upp här igen. Gymmet, jobbet och barnen har tagit upp en hel del tid. 
Förra veckan jobbade jag för fullt och efter jobbet blev det hem och käka och sedan vidare till gymmet för att sedan natta barnen. 
 
Veckan innan dess så var jag ledig. Då blev det en hel del gymmande innan Andy kör till jobbet på förmiddagen.
Har även hunnit vara hundvakt och helgena har varit späckade. 
 
Förra helgen var Charlie här. Supermysigt! En sån go hund, men jäklar va han är valpig! 
Vi åkte även upp till Osby på Lördagen för att Fira Jonas. Blev att bada badtunna och det slutade med att Wincent ville stanna kvar så vi hämtade honom på söndagen. 
 
Tänk att dessa 2 kunde komma rätt bra överens ändå. 
 
Som sagt, gymmet tar upp en hel del tid. Men fy va kul det är. Speciellt efter att man ser och känner sån skillnad efter varje vecka! 
Barnen har följt med till gymmet några gånger. Iblan dbara Wincent och ibland bara Collin. 




Nytt år, och ett långt uppehåll.

Nu har här varit ett långt uppehåll från bloggandet.
 
Sist jag skrev så var här sjukstuga bland barn och mig själv. Andy lyckades hålla sig frisk. När vi väl börjat bli friska (efter nästan 5v) så var jobbet i full rullning, julen var bara någon dag ivär och sen kom ju även mellandagarna fulla med jobb, nyår och en hektisk första jobbvcka på det nya året 
Gymmet har blivit pausat nästan hela December.
Men äntlgen är jag igång igen med nya tag.
 
Julen firade vi här hemma vilket var skönt. Man kunde lägga Collin när han väl blev trött. Slippa åka fram och tillbaka med alla julklappar och barn. Wincent somnade inte förrän runt 11 och sen vaknade vid 4-5 tiden för att leka med sina julklappar på juldagen...
Min "Disney-gran" 
 
När man försöker få en fin bild på båda barnen i matchande kläder var otroligt svårt xD 
Men det blev iaf en bild som blev något sånär bra. 
 
Juldagen firade vi sedan hos Svärfar i Tollarp. 
Och så blev det ett nytt litet julfirande den 27e så kom Nina och hennes kille med dotter och även Maria och jonas. Jag var redan trött på julmaten så vi körde lite tacos och barnen fick byta julklappar. 
Och så fick lilla Milo följa med.
Kolla vilken söt liten sak! 
 
Nyår blev inte riktigt som vi planerat. Vi skulle firat hemma hos oss med Kim och Marcus med barn och käkat tacos, spelat spel mm. Tyvärr fick de ställa in. 
Så lite hux flux så blev det att vi körde ner till Andreas och Caroline. De hade sina grannar över och deras barn så alla var i jämna åldrar. Var bara Collin som inte hängde med i det gänget :P 
Vi fixade förrätten som blev en succe! '
En suddig bild, och alla kartonger kvar efter alla julklappar. 
Men såhär såg jag ut på nyår. 
 
December har även bjudit på en del jakt!!! 
Sååå skönt att få komma ut i skog och mark. Dock har det inte blivit något skjutet, men har sett en del. Dock på för långt avstånd eller ej läge att skjuta. 
Nu senast var i lördags. Blev lite skraj då jag stötte på vargspår på väg till passet, i den snön som föll på fredag kväll. Så gissar på att spåren bara var någoon timme gamla...
 
 
 
I kväll har jag provat på att ha båda barnen med mig på 2 grupp-pass på gymmet. Gick rätt så bra faktiskt.
Nu denna veckan är det jag som är hemma med kidsen. Andy har tagit nästan hela December då han varit ledig mellandagarna. Så nu känns det skönt att pausa jobbet lite, fokusera på träningen och får vara med mina små killar. 
En liten typ som verkligen envisade sig om att inte sova. Blev till slut en skål med skivad banan i sängen. Ibland får man försöka fjäska lite...
 
Trots att jag varit sjuk så har ändå vikten rasat. Är nere på 73kg nu. Så nu blir fokus mer på att bygga muskler och kondition. 
Har gått med i en 60dagars challenge där prset är en spahelg för 2. Så i morgon blir det att ta ordentliga före bilder i de vinklar som krävs. Och även köra igång på riktigt.
Så får vi se hur det har gått efter 60 dagar med den guiden jag har valt. 
 
Än så länge har jag lyckats gå ner från 86,6kg till mina 73,9kg i dag! 
Haha lite störigt är dock magen. Har en hel del lös hud sm bara hänger ut över mina tights xD Men det går ju tillbaka med tiden. Mina fluffiga tigerränder efter graviditeten :P 
 
 
Har börjat lägga mer energi på kosten då jag hittat en hel del nya recept som går att göra i vår AirFryer som vi fick i julklapp. Kommer absolut bli mera fisk då jag har hittat några smarriga recept. Så i går testade jag våran Airfryer för första gången, och det blev supergott och vilken manick det är! 
Har väl varit lite sisådär mot tanken över en sån, men det har ändrats efter i går ;) 
 
Inte världens bästa bild. Men fy va gott! Asiatiskt marinerad Rödstrimmafilé och Ryggbit från Clarias. Ris och en chilli crem fraich. 
 
I morgon blir det gymmet igen. Kanske med båda grabbarna, eller kanske bara Collin. Har inte rikgit bestämt mig än om jag ska köra kväll eller förmiddag medan Wincent är på förskolan. Beror nog lite på om Nina kommer hem och vill hänga med. 
My happyplace! <3
 
 
 På fredag ska svärfar komma hit på morgonen och lämna deras hud Charlie! Ska få låna honom hela helgen! Ska bli supermysigt. Fr väl även försöka få lite pli på den odågan xD Men ska bli riktigt roligt. Hoppas vädert blir till det bra så vi kan ta lite prommenader med barnvagnen. 
 
Finaste Charlie-bus! <3
 
När jag väl börjar jobba heltid i slutet v sommaren så blir det nog att vi skaffar en liten vovve. Ska se om man kan ställa sig i lite valp-köer. Är fortfarande i valet och kvalet vilken ras man ska välja. Ska man skaffa en Nobs som man är uppvuxen med (pappa som är gammal uppfödare av rasen) Eller en Wachtel. Båda är underbara familjehundar och suvveräna alround jagande hundar. Och så otroligt fina båda två. 
Blev ju lite kär i Wachtel-rasen redan när man gick skolan då det fanns några som hade de där. 
 
Men det får vi se den dagen den kommer. 
 
Nä nu har detta blivit ett låångt inlägg med mycket text, många bilder och massa hoppande hit och dit xD så nu får jag ta och avrunda detta lite. Får förska bli bättre på det här med att uppdatera. Lite lättare nu när jag är hemma om dagarna. Så knske blir varannan vecka som blir bra och dåligt uppdaterat. 
 
Natti natti säger jag nu. Så får vi se när jag uppdaterar här nästa gång ;) 



Smygstart.

I dag och i går var jag på jobbet. Skönt att komma tillbaka. Och från och med Måndag jobbar jag varannan vecka. Känns lite konstigt att det redan gått ca 3,5 månad sen jag jobbade heltid sist. 
Men är helt slutkörd efter dessa dagarna. Är fortfarande förkyld vilket betyder stt gymmet får vänta ännu längre. 2 veckor snart sen jag var på gymmet, det börjar kännas. Känns lite som abstinens. Och lite att jag börjar bli så trött på denna förkylningen. 
På fredag blir det förmodligen lite mer jobb då Andy är ledig. Längtar verkligen tillbaka till jobbet. 
 
Visst älskar jag att vara hemma med kidsen, men jag klättrar snart på väggarna. Saknar kollegorna och jobbet. Sen ska det faktist bli kul och se hur Collin och Andy knyter an nu när han får va hemma. 
Känns ju lite extra kul att komma hem till familjen efter en dag på jobbet.
 
Nä, nu ska jag fortsätta kolla igenom min serie. Har nog tagit ca 2 timmar att bara skriva detta lilla. 
 
 



Sjukstugan fortsätter...

Som rubriken lyder så är här fortfarande sjukstuga. 
Collin är fortfarande förkyld och hostar. Vi var till BVC i dag för att Collin skulle få sin 3månaders vaccination. De ville inte ge honom det förra veckan då han började bli sjuk så fick bli denna veckan. 
Nu är det bara hostan som han ska bli av med. 
 
Wincent har blivit frisk igen som tur är. Men som vanligt så märks det alldrig på Wincent när han blir sjuk. Visst han får symptomen men han blir aldrig sjuk sjuk. Så att han blir trött och slö utan han är alltid pigg och full med energi. 
 
Själv så har jag blivit sjukare och sjukare... 
Denna veckan hade jag fullbokad med grupp pass på gymmet men har tyvärr fåt avbokat alla från i torsdags till nu. 
Meeeen!!! Vikten går neråt! Har äntligtn passerat 80strecket. Så nu är jag nere på 79kg. Så kommer komma tillbaka till gymmet med vääärldesn motivation! 
 
Blev så otrolgt sugen på kolakakor så slängde ihop en deg. Dock glömde jag bort dom lite så blev inte sådär härligt sega. Men goda ändå blev dom. 
Känns skönt att kunna göra nånting mer kreativt då gårdagen var hemsk. Collin ville äta en gång i timmen och jag hade världens huvudvärk och natten till i går var inte alls rolig. 
 
Nä nu måste jag avrunda. Måste sätta mig och kika efter lite kläder till Collin. Nästan alla Wincents kläder i 68 är sommarkläder så det passr ju inte till Collin nu. Blir inte så bra med shorts och linnen nu när vi börjar närma oss December... 
 



Delmål #2 i min kropppsresa!

I dag (trots förkylning och allt) så har jag nått delmål #2 i min resa!
Har äntligen kommit ner i vikt så att vågen visar 80Kg
 
Som jag har längtat efter denna dagen. Efter 3 års kämpande att komma ner under 84kg. Det är vad jag har vägt nu i 3 år (+- något kilo upp och ner) 
 
För varje vecka som går så närmar jag mig mitt mål. 
2 månader av träning har resulterat i -8kg på vågen. 
Har även kunnat springa kortare sträckor på löpbandet utan att känna att man håller på att dö. 
 
       30 September          23 Oktober             5 November            14 November
   
 Lite skillnad ändå. 
 
Så nu ska jag bara kämpa mig igenom denna jäkla förkylnigen så jag kan komma tillbaka till gymmet. Det är ju ändå rätt skönt att koppla bort vardagen lite ca 1-1,5 timme då och då. Bara få vara i sin lilla träningsbubbla. Ibland helt barnfri och ibland med min lilla gym-buddy i babyskyddet. 
 
Förra veckan var Collin med på några grupp-pass. Han sov igenom hela Multi-passet. Men när vi skulle träna Mage/Rygg blev han otålig i babyskyddet så han fick ligga på mattan och träna han med. 
 
Har lyckats klämma in mer grönsaker i min mat med. Kan ni tänka er. Jag som avskyr sallad. Men ibland så.
Dgens middag. 
 
Har även försökt undvika småätande, Redbull (som jag fick sånna cravings för EFTER graviditeten) och har slutat med min älskade Oboy... Dragit ner på portionerna. Snabbmaten har vi varit snåla med nu. Har istället köpt asiatiskt eller liknande då man faktiskt kan spara halva portionerna till dagen efter då de är så pass stora. 
 
Så nu är det bara att steppa upp och försöka springa längre sträckor, lyfta lite tyngre och våga testa nya maskiner! Det är iaf nästa mål! Fokusera lite på Armstyrkan med då grabbarna växer så det knakar och man snart ska börja jobba igen. 



Fullt upp.

Nu har det gått et tag sen sist. Här har det varit full fart. 
 
Har jobbat lite, var riktigt skönt att komma tillbaka till jobbet. Det piggade verkligen upp. Och nu är det inte länge kvar innan jag börjar jobba igen! Den 5 December går jag på jobbet och då blir det varannan vecka. Så Andy jobbar sina nattveckor och är pappaledig då han egentligen skulle jobbat dagtid. 
 
Krattat undan massa löv och klippt gräsmattan. (skulle behöva kratta en gång till dock) 
Medan Wincent sprang runt med krattan så sov lillebror så gott i vagnen.
 
Förrförra helgen var vi till Ekebo Nöjescentrum och kollade på bandet 2 Blyga Läppar. Härligt ös och en härlig kväll! 
 
 
Fixade naglarna förra veckan den 8e, efter att jag varit på MVC för efterkontroll efter förlossningen.  Var skönt då det hade börjat bli allt för långa :D Älskar verkligen att ha långa naglar :D 
Otroligt att de hållt så bra. Men inte konstigt då det är mina egna naglar och inga tippar. Blir ju inte samma stabilitet med tippar. 
 
Enkelt men snyggt! 
 
Har även kommit igång med gymmandet en hel del. Och sicka resultat det har gett redan :D 
Hade dock extrem huvudvärk i 4 dagar i slutet av förra veckan och över helgen. Så blev inget gymmande då. Och nu har jag och grabbarna blivit förkylda så får se när jag kommer tillbaka till gymmet. Men ska föröska kmma ut på lite prommenader istället. 
 
Har bakat lite grahamsbullar med Wincent. Blir att göra en laddning till i helgen hade jag tänkt. 
Ska även slänga i lite fäg i håret om jag har orken. Andy är ledig i morgon så hoppas han kan ta grabbarna lite så jag kan få sova ut. 
 
Förra fredagen var vi på Leos lekland med Nina och hennes kille Dennis och hans dotter som är jämgammal med Wincent. Så kul med jämnåriga kompisar till Wincent nu som han kan leka med efter och utanför förskolan. 
 
Detta är lite av vad som hänt senaste veckorna. 
 



Totalt kaos!

Denna dagen har inte haft en ända lugn stund knappt. 
Dagen började med att lämna Wincent på förskolan efter ett stort utbrott över sina skor. Att det ska behöva ta 20 min att ta på sig ett par skor... Underbara trotsålder. Får spader på denna unge oftare och oftare nu för tiden. 😣
 
Medan jag lämnade så fick Nina mysa med Collin hemma. Var meningen att vi skulle sticka till gymmet men Nina mådde inte helt 100 så jag skippade gymmet från morgonen. Satt och snackade lite skit innan det var dags för mig att köra till Ikea med Collin. Gick och kikade på någon ny form av klädförvaring till Wincent då vi numera har 2 barn så vi behöver antingen en ny byrå eller en garderob. Vi får se vad vi bestämmer oss för senare. 
 
Hittade iaf mina syltburkar och saftflaskor och lite annat bra att ha som jag saknade i köket. Blir ju alltid att det följer med lite mer än man planerat från Ikea. Men denna gången så följde ingen ny blomma med hem. Denna gången kunde jag hålla mig. 😝
 
När jag kom hem var det bara till att slänga in allt i diskmaskinen så de skulle vara redo inför syltkoket. 
Hämtade sedan Wincent på förskolan. Hem och fikade lite. Gick igenom ännu ett utbrott och sedan kunde vi köra ner till hans bästis för att leka. Var faktiskt riktgt trevligt att lära känna lite nya föräldrar. 
 
Kom hem strax innan Andy och satte igång mina kastruller med sylt. Fyllde syltburkar emellan matning av Collin och Wincents hääääärliga utbrott som löser av varandra i dag. 
Men en massa sylt blev det till slut. 
Hjortron, Blåbär och Hallon. Blev även vinbärsgele i går. 5 små burkar.

Till slut lyckades jag få båda barnen att somna. Så nu vid halv 10 tiden så pallrade jag mig ner till gymmet en liten stund. Var inte alls motiverad efter Wincents alla utbrott i dag. Man blir verkligen tömd på energi. Hade verkligen 0 motivation. Meeeeen jag kunde iaf koppla bort hjärnan och bara fokusera på min kropp. Så jag känner att mina axlar och armar kommer göra ont av träningsvärk i morgon. Så dagens planer blev lite omrörda men det blev bra till slut ändå. 
 
I mogon efter att jag lämnat Wincent så ska jag och Collin sticka ner till gymmet innan det är dags att ta oss ner till BVC. Slår vad om att han gått upp ca 1kg sen sist vi var där för 2,5 vecka sedan. 
Sen ska jag ta kidsen med mig ner till jobbet och hämta en massa grejer. För på Torsdag blir det jobb mellan 10-18! 
Ska köra en demo i Kristianstad. Stå och steka fisk i affär och snacka med massa folk. Visst det låter inte så värst lyxigt eller kul. Men det är faktiskt riktigt kul när det är ett jobb man brinner för och man får prata om fiskarna och allt vad mitt jobb kämpar för. 🤩
Och just att få komma ut lite nu efter att ha varit mammaledig ett tag. 
 
Nä nu ska jag kolla klart på avsnittet på min serie och sen ska jag nanna kudden. 





Boothycore 🍑 Mage/Rygg

Nu känner man att man lever iaf! 
Brukar sällan känna av träningsvärken såhär tätt inpå, men nu jäklar. Hade lite träningsvärk sen innan i baksida lår. Gissa vad vi fokuserade på i dag på grupp-passet. Jo just det, baksida lår.
Hoppas verkligen att jag kan gå i morgon 🙈 Men fy va kul det var i kväll. Nästan 2 timmar på gymmet. Fick upp ett bra flås på löpbandet innan passet. Sån skillnad det gör.


Den nya instruktören är verkligen super peppande! 
Nu blir det nog inga fler grupp-pass denna veckan tyvärr. BVC och Jobb står på chemat just när de roliga passen är lagda. Så får satsa mer på nästa vecka. 
Men gymma kommer jag att göra i vilket fall. Det verkar vara några som har med sig barnen på gymmet med så ska faktist chansa och ta med både Collin och Wincent vid något tillfälle. Se hur det går 🙈😂 

I morgon har jag 2 gymbuddies med mig iaf. Efter att vi lämnat Wincent på dagis så ska jag, Nina och Collin ner till gymmet en liten stund. Jag ska fokusera på armar, bröst och kanske lite mera rygg/mage, (beroende på hur musklerna känner sig. Finns ju ändå många olika muskler att träna så) 
Låta mina ben få vila några dagar nu. 

Nä nu ska jag vänta lite till med att sova. Collin lär nog snart vakna och vara hungrig. Det känns så i brösten iaf 😝 
Natti natti säger jag sålänge. 
Får lägga upp alla nya bilder från hotellet och tiden uppe i Jämtland senare någon kväll. 



Hemkomna, Gym och Kök.

Äntligen hemma! Eller ja vi har varit hemma nu sen i Lördags kväll. 
I går blev det städ hela förmiddagen då vi lämnade huset i ett fasligt skick innan vi åkte. Sen kom Jonas och Maria förbi och fikade lite. Blev även Halloween-pyssel som Maria tog med sig. Så nu har vi massa pynt vi ska hänga upp som vi gjorde tillsammans i går. Fram mot kvällen drog jag till gymmet. Snacka om träningsvärk i dag! Men hade sån bra motivation i kroppen i går! Kunde öka hastigheten på löpbandet, öka några vikter och även testa på lite nya övningar och maskiner!
Hade sånt GO! Så det var tur att jag had med mig en liten handduk. Kan säga att den var dyblöt efter gymmet xD
 
Testade ju även på gymmet på hotellet i både i fredags kväll och lördags morse. Var inte lika motiverande, då det inte riktigt fanns de maskiner jag använder. Men lite träningsvärk fick jag iaf efter det så nått måste jag gjort rätt. 



I kväll har jag bokat in 2 grupp pass efter 18.00 så blir att slänga ihop lite mat innan Andy kommer hem. 
Och i morgon pyser jag och Nina ner till gymmet med Collin. Hoppas han är lika snäll och duktig som sist. Och efter dagis i morgon så ska vi hem till Wincents bästa kompis från dagis. Lite spännande att börja lära känna andra föräldrar från Wincents klass. 
 
Ska även försöka klämma in en snabb visit till Ikea i morgon då jag behöver köpa massa syltburkar och saftflaskor. Har tinat upp massa bär från mina föräldrar som jag ska koka sylt på i morgon. 

Röda vinbär (till gele)
Vildhallon
Blåbär
Hjortron
Fläckarna från blåbär matchar naglarna på sätt och vis 😂 

Efter att ha öppnat alla blåbärspåsar. Nästan värre än hårfärg detta 🙈

Så jag hoppas att jag hinner med allt jag ska göra i morgon innan playdaten med Wincents kompis. Senare i veckan blir det kanske att tina upp svarta vinbär och göra vinbärssaft. 
 
I dag har jag förberätt inför morgondagens kok av Hallonsylt, Blåbärssylt, Hjortronsylt och i kväll ska jag koka Vinbärsgele av röda vinbär efter gymmet. Just nu väntar jag bara på att de ska rinna igenom min hemmagjorda silduk. 
Kan inte hitta mina sildukar någon stans. Dom är heeeelt borta. Så då vinbären är röda så tog jag ett rött örngott som är nytvättat. Det har jag sspännt upp med nya hårsnoddar i silstället. Funkar kanonbra, dock lite klöddigt att spänna upp. 
Min snygga lösning på silduk 😂
 
Och när som helst ska jag påbörja maten så fort Andy ringer och säger att han är på väg hem. 
Dock kom jag precis på att alla kastruller är upptagna så måste nog stöka om lite med gelen så jag kan ta den kastrullen till spagettin som ska kokas! 
 




Delmål 1!

Woop Woop! Ställde mig på vågen i dag efter frukost. Jag har nu gått ner till 84,5kg (efter att jag ätit frukost!) Med det sagt så har jag äntligen nått mitt första delmål. Så nu är det bara att sikta mot 74kg. 
Men ska försöka dela upp det lite. Har unnat mig att köpa lite chips i dag och även ett nytt träningsband att träna med nu när jag är iväg. 
 
Så nya mål ska sättas och man känner sig ännu mera pepp! 
Så ett av målen är att försöka minska midjemåttet och få bort preggofluffet som Collin lämnade kvar efter att ha töjt ut magen. 
Och även lite fluff på låren. 
 
Jag går ner i vikt och Collin bara växer och växer. Han har numera strl 62 i många plagg. 
 
Tyvärr har vädret här blivit sämre. Jag och mamma hade planerat att försöka ta lite långpromenader. Men nu har regnet börjat komma mer och mer och jag har verkligen inte packat för att va ute i regn och rusk. 
Men hoppas på bättre väder kommande dagar. 
Tänk att vi snart varit här uppe i en vecka. Inte många dagar kvar nu tyvärr. Tiden går för fort. 



Scandic Hotell

Supermysig stämning i hela hotellet på kvällen.
 
Lobbyn med 2 olika barer på vardera sida om en stor inomhus-damm. Detta är vinbaren. 
 
Yes, alla växterna är äkta! Även träden...
 
 
 
JA, fiskarna är också riktiga! Koi-karp på ca 5kg!
 
Andra sidan var den vanliga baren med drinkar, öl och cider. Fanns även ett lekrum för barnen där de kunde leka medan man tog en öl och bara njöt av hotellmiljön eller efter frukost när barnen blivit klara och som förälder vill kunna dricka sitt kaffe/te i lugn och ro. 
 
Hotellmiljön i dagsljus efter frukosten. 
 
Försvann Wincent var det bara att leta efter vart fiskarna var så hittade man honom längs med damm-kanten. 
 
20 våningar högt. Dock hamnade vi bara på 9e våningen. Hoppas på en högre våning nästa gång. 
 
Blir att ta fler bilder med kameran nästa fredag när vi kommer dit igen. 
Blev alldeles för sent i lördags för att jag skulle orka dra upp kameran. Ska försöka filma lite med och lägga upp på min Instagram. Kommer vara på hotellet tidigare denna gången så då kommer vi ha mycket mer tid på oss att utforska och fotografera. Kanske till och med ta ett litet glas i baren på kvällen. 
Vi får se helt enkelt. 
 
Frukost saken var supermysig. Den låg i anslutning till lobbyn så man kunde välja att sätta sig vid dammen och äta sin frukost. Det gjorde dock inte vi denna gången men kommer absolut göra det nästa.

Personalen var supertrevliga. Så det är ett stort +

Pool, bastu och gym ingick i bokningen. Dock var gymmet inget att hurra för direkt. Trodde det skulle vara större. Så jag skippade det faktiskt. Men kommer nog ta en liten runda där nästa gång. Iaf för att få upp flåset på löpbandet. Kanske göra lite övningar med band och vikter. Fanns 5 maskiner totalt i gymmet utöver crosstrainer, motionscykel och löpband. Lite besviken faktiskt.
Tyvärr har vi inga badkläder så blir nog inget badande i poolen. Men kanske en annan gång.

Rummet var stort och supermysigt. Alldeles lagom för en liten familj på 4. 

Ett riktigt stort + var parkeringsmöjligheterna. Fanns gott om parkeringar framför hotellet och även ett parkeringshus i anslutning till hotellet. 
Parkeringen utomhus var riktigt mysig. Istället för vanliga p-rutor så har de planterat träd så pass att de bildar rutor att parkera i. De är även upplysta under kvällstid. Ska försöka få några bra bilder på detta. 

Nu ska jag mata Collin och sen blir det sängen för min del. 





Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.