Gårdagen

Dagen börjar med att jag kliver upp kl.6 och börjar göra mig i ordning för jobbet då jag inser halvägs in i frukosten att jag jobbar kvällen. Så blev bara att käka färdigt och sen gå och lägga sig igen...
Ligger i sängen fram till 8.30 då grannarna har fått för sig att borra och knacka i väggarna... -.-
Alltid lika kul att bo i lägenhet! 
 
Iaf så kliver jag upp och tar på mig myskläder och sinkar mig :) 
Så såhär gick jag hela morgonen. 
 
Extremt hög totte I know, men kände för det denna dagen :P 
 
Blev även att göra ett test på internet för att få min deligering förlängd, skulle sedan sitta på jobbet från 13-15 för medicindeligeringsutbildning(förnyelse så det gick rätt smidigt) Sedan mellan 15-16 var det utbildning på att spola kateter. Gick även det hur smidigt som helst. 
 
Gårdagens outfit fick se ut såhär :) 
 
Blev även supernöjd med sminket! Varför blir det alltid så att när man väl sminkar sig för att t.ex gå till jobbet eller bara sitta hemma en dag så blir det helt perfekt. Men när man lägger massa tid på det när man ska ut på nått roligt, då går det oftast åt skogen... Aja :P Andy blev glad då jag kom hem så iaf ;) 
(superstökigt i soffan i know xD Städdag i dag ;))
Mina svalor har börjat läka superfint nu, dragit ner på smörjandet och de håller sig jättefina! :D Efter jul blir det att fylla i lite linjer och kanske fylla på med färg ^^ 
Vilken färg tror ni hade passat dom/mig? :) 
 
 
Fortsatte sedan jobba från 16-20.30 + 30 min övertid pga omständigheter på jobbet. Kan ju berätta så mycket som att vi fick ringa väktare... Inte alltid man får göra det på ett äldreboende. Men lite spänningn i vardagen. Tur att de flästa sov. 
 
Så kom hem senare än planerat. 
 
I dag fick jag min sovmorgon, dock blev det för mycket sova för andy då hans larm inte ringde i tid. Stackarn, kom nog inte i tid till jobbet. Inte det roligaste såhär första veckan. Men det ordnade sig nog :) 
 
I dag ska jag städa lite. Har dasnat rundor här hemma lite mellan säng, badrum och kök xD Har kollat om Dirty Dancing 2017 i dag... Hmm, dansnerverna bara spritter i kroppen på mig!!! I want to dance!!! 
Ska även svassa iväg till ica senare och handla, i kväll blir det Tacomys som Andy beställt :P Så får se om man kan hitta på nått kul :) 
 
Helgen blir det jobb för hela slanten. 7-16 lördag och sedan 7-20.30 söndag, usch! 
Har även fått reda på mina lasdagar och gissa vad! Jag blir inlasad i Januari!!! :D garranterat fast jobb, eller första bästa vikariat. Men blir ändå fast anstäld. Känns sååå skönt!!! 
 
Nä nu ska jag göra lite nytta! Tjaoo!!! 
 
 Dirty Dancing

Fick för mig i går att ladda ned Dirty Dancing. Och efter några minuter in i filmen med massa funderingar så inser jag att, detta är ju inte rätt, inte rätt skådisar till karraktärerna. Dessa skådisarna kan ju inte ens vara födda när dirty dancing spelades in. Det visar sig att jag laddat ner en Dirty Dancing film som är gjord i år!!! 
 
Men det slutade med att vi (jag) kollade klart på den. Andy somnade lite från och till och glodde lite i mobilen. Sen när den filmen var slut så laddade jag ner originalfilmen och började titta på den :P Har 40 min kvar att kolla på så tänkte göra det när jag bloggat klart ;) 
 
Men en sak jag stör mig grovt på!!! Jag kan inte bestämma mig för vilken av filmerna som är bäst... Eller om dom är lika bra...
 
Har ni sett båda? Någon av filmerna? Vad tycker ni? 
Filmerna skiljer sig en del från varandra. Det ärks att de inte är gjorda i samma årtionde. 
Sen till den kvinligaste frågan, Vem tycker ni ser bäst ut? ;) 
 
Sen att filmerna fick mig att vilja börja gå danskurser igen. Sånt sug jag fick efter att dansa ! Kunde knappt sitta stilla i soffan. Hade varit så kul att testa på nånting annat än bugg. Men vill ju gärna lära mig mer innom buggen med tekniken och allt sånt! 
 
1987
2017
 
 Tisdag kväll

Rörde ihop en köttgryta och lite couscous i kväll :)

Så nu är man supermätt 😜

Nu blir det att ta en cider och lite choklad 😍