Summer of 16

Åh hittade nyss denna bilden på Instagram. Påminner mig så mycket om när jag och hjärtat åkte upp till mina föräldrar i somras i Cadillacen. Sista biten sov Andy rätt sött i mitt knä. 


Saknar den bilen lite. Men den hade lite för många fel och brister för att vi skulle ha kvar den. (reservdelar var alldeles för dyra) 
Snart helg!

Snart har det gått ännu en vecka! Tiden går, och sommaren börjar närma sig med stormsteg. 
I förrgår så tillbringade vi hela eftermiddagen och kvällen i garaget och fick ihop en del av motorn. Nu är det inte mycket kvar precis. 
Sen så jobbade jag i går och kom hem vid halv 4 så fixade lite snabbmat tills Andy skulle komma hem. Blev Kyckling i röd currysås med cashewnötter och paprika. Till det blev det wookade nudlar :) Dock har jag upptäckt att jag inte tål nånting i wooken. Bler helt knallröd i ansiktet och det håller i sig till dagen efter med. Så antingen är det sesamoljan eller wooksåsen. Får testa mig fram för jag kommer inte att sluta äta det precis ;) 
 
Sen bar det iväg till garaget i Tollarp igen efter vi ätit. Nu vill vi verkligen bli klara med bilen!!! 
Men vi stötte på ett liiiitet problem, som blev ett väldigt stort problem. 
Vi beställde förra veckan nya fästen till motorn. (De som håller fast motorn i bilen kan man väl enkelt beskriva det som). De var fel... Så de passar inte alls. 
Så nu i dag har jag varit till AD Bildelar igen och snackat med Håkan och han har har ringt och mailat sin leverantör. Så nu väntar jag i spänning på att han ska ringa och säga att han fixat det... Annars får vi beställa från USA och det vill vi inte då det tar sån lååång tid att leverera... Så i dag håller vi tummarna! :D 
 
Iaf så jobbar jag sista dagen i morn innan helgen. Blir upp riktigt tidigt på Lördag då Jöllen hämtar oss i Osby 06.00 för att sticka upp till Lidköping på Power Vårmarknad :) Så för mig blir det att fixa frillan redan i morn kväll, sova med den och bara spraya till det på morgonen och borsta igenom ;) Tänk om smink med kunde va lika smidigt. Aja, behöver bara sminka mig lite på lördag morgon så e jag ju i princip klar :P 
Så får se hur vädret blir och vad man tar på sig för kläder :) 
 
Ska även bli riktigt intressant att vara med på Accs årsmöte. Ska ta med anteckningsblock och anteckna lite. 
 
Nä nu måste jag sticka ner i källaren och titta till min tvätt som hänger på tork :) 
 
Tjaoo!!! Budget vs LyxBudget vs. lyx - sminkprodukter
 
Budget: Wet n Wild Coverall | Isadora foundation | Max Factor mascara | Nyx Love Contours All | Miyo transparent 
Lyx: 
Isadora Color Correcting | Bareminerals | Clinique Mascara |  Terry Transparent puder | puder | Anastasia Contour
 
Sponsrat inlägg 
I sammarbete med Eleven.se


Har själv testat de flesta av produkterna och kan säga att dom är lika bra som lyx produkterna :D