Miss Ruby Redhead -

Jobb och dÄlig kost.

Denna veckan har varit sÄ otroligt hektisk.
Övertid alla dagar utom fredag.

MĂ„ndag och tisdag blev det jobb till kl 19.00
Och sedan onsdag blev det fram till kl 21.00
Även torsdag blev det övertid men bara fram till 16.30
Under dessa dagarna har maten blivit helt katastrofal. Levt pĂ„ Risifrutti och energidrycks. Även lite godis för att hĂ„lla sockret uppe 🙈
Har lyckats gĂ„ ner lite i vikt denna veckan vilket Ă€r helt otroligt med tanke pĂ„ kosten. Men kanske beror pĂ„ kaloriunderskottet och den plötsliga ökningen i aktiviteten under veckan đŸ«Ł
Men kĂ€nns Ă€ndĂ„ rĂ€tt skönt dĂ„ jag gĂ„tt ner under min vikt jag hade innan operationen đŸ€©

Denna veckan fĂ„r jag börja "trĂ€na" lite. SĂ„ blir att börja anvĂ€nda grejerna jag köpte begagnat för ett litet tag sen. En liten skivstĂ„ng med lĂ€ttare vikter. 
SÄ blir perfekt för en lÀtt start.

I Fredags kom Nathaniel förbi och hjĂ€lpte mig hĂ€mta kidsen pĂ„ förskolan och ha dĂ€refter fixade jag hennes naglar. Har fĂ„tt hem lite nya grejer som jag fick testa pĂ„ henne. Blev riktigt nöjd faktiskt 😊

I gĂ„r var Nathalie hĂ€r ocksĂ„ och vi kĂ€kade pizza och kollade pĂ„ nya Barbie filmen 🙈 

I dag har vi bara myst en massa och sovit en hel del. 
Collin hade 39,8graders feber i kvĂ€ll. SĂ„ ingen förskola för barnen i morgon. SĂ„ det Ă€r tur att Andy jobbar kvĂ€ll sĂ„ ingen behöver vabba. Han möter mig pĂ„ jobbet i morn vid 16. 
Kommer bli en tuff vecka dĂ„ jag inte riktigt kan lyfta Collin men vi löser det pĂ„ nĂ„got vis 😊
Min febriga lilla skrutt đŸ©”

Nu ska jag ta och lÀgga mig och sova. Blir en tuff dag i morgon.



1v sedan sist.

Senaste veckan har varit kaos. 

Förra torsdagen var jag och tog stygnen pĂ„ kliniken. Eller ja rĂ€ttare sagt dĂ€r fanns inga ytliga stygn utan bara en knut under varje bröst dĂ„ de gör inre stygn som sen lĂ€ker bort av sig sjĂ€lvt. SĂ„ bytte de tejpen. Jag var klar pĂ„ ca 10 min. 
KÀnns lite sÄdÀr att Äka sÄ lÄngt för bara 15 min. NÄgot sÄ enkelt som man hade kunnat göra pÄ nÀrmsta vÄrdcentral egentligen.
Behöver varken bröst and eller massage-chema som vissa kirurger rekomenderar. Det Ă€r verkligen en djungel bland kirurger och deras tillvĂ€gagĂ„ngs sĂ€tt efter operation. Men litar pĂ„ min kirurg, han har Ă€ndĂ„ nĂ„gra Ă„r pĂ„ nacken och mĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„nga bra omdömen om sig 😊 

Förra fredagen hoppade jag in och jobbade vilket var superkul. Men full fart! Blev iaf en "mjukstart" inför veckan som varit dĂ„ jag gick in pĂ„ 100% igen! 

Vi skulle ju Ă€ven kört och kollat pĂ„ en ny jĂ€nkare men det blev instĂ€llt dĂ„ sĂ€ljaren blev sĂ„ sur sĂ„ vi kĂ€nde bara att, nĂ€ vi skiter i den. Han verkar Ă€ndĂ„ inte vilja sĂ€lja den. SĂ„ blev ingen roadtrip för oss. 
Vi satt istĂ€llet hundvakt Ă„t Charlie pĂ„ lördagen. Hade ju planerat in lite jakt med honom och Robin men sĂ„ fick jag reda pĂ„ veckan innan att han gjort illa sig (eller om det Ă€r medfött). Hanns högra knĂ€skĂ„l Ă€r helt lös. AlltsĂ„ den gĂ„r att flytta frĂ„n sida till sida helt och hĂ„llet. SĂ„ svĂ€rfar vĂ€ntar pĂ„ remiss för operation till Charlie. 
Vi fĂ„r vĂ€l se om det gĂ„r att fixa och det kan bli en jakthund av honom till slut eller om det Ă€r helt kört för hans del... Det Ă„terstĂ„r att se. 
Vi hade det iaf jĂ€ttemysigt. 

Dessa tvĂ„ Ă€r verkligen oskiljaktiga đŸ„° 

Söndagen var vi pĂ„ styrelsemöte pĂ„ klubben. Det flöt pĂ„ som vanligt. Barnen sov i bilen nĂ€r vi kom hem sĂ„ var bara för Andy att bĂ€ra in dom. Jag fĂ„r ju fortfarande inte lyfta mer Ă€n 1,5kg i varje hand 🙈

Sen har hela veckan flugit förbi. Jobbet har varit hektiskt hela veckan och Ă€nnu vĂ€rre kommer det bli nĂ€sta vecka. Vi har haft bestĂ€llningar till Linas Matkasse senaste veckorna pĂ„ jobb. SĂ„ det Ă€r nĂ„gra tonn fĂ€rdig produkt som skickats. Men det Ă€r superkul! Även nya förpackningar och maskiner har kommit sĂ„ det Ă€r mycket nytt att lĂ€ra sig pĂ„ jobbet nu 😁 

Har hunnit med att göra mina naglar i veckan. Blev inte riktigt helt nöjd med dom, men de duger tills vidare. 
De Ă€r knallrosa med lite skimmer, men ljuset blev inte alls bra hĂ€r. 

Men ska se om jag gör nya innan helgen eller om jag gör det under helgen som kommer. 

I gĂ„r efter jobbet gjorde vi mat och sen var det dags att natta barnen. Collin somnade tidigt och nĂ€r jag skulle natta Wincent vid 20.00 sĂ„ slocknade Ă€ven jag. Vaknade till vid 00.00 och klĂ€dde av mig och la mig och sov igen, sen sov jag fram till 7.00 i morse. Gav Collin frukost och sen fortsatte vi att sova. Jag klev inte ur sĂ€ngen förrĂ€n klockan var fram mot 9.30
Kroppen behövde visst vila upp sig lite. 

Grannbarnen har varit hĂ€r fram och tillbaka hela dagen och Wincent har lekt för fullt hĂ€r hemma och hos dom. RĂ€tt skönt att ha vĂ€nner tvĂ€rs över gatan. 

Jag och Andy har stĂ€dat och fixat. Eller ja, han har gjort det mesta dĂ„ jag inte kan göra sĂ€rskilt mycket nytta just nu đŸ€Ł
Jag har iaf vikt massa tvĂ€tt, hĂ€ngt upp tvĂ€tten han tvĂ€ttat och hjĂ€lpt till lite med disken. 
SĂ„ hoppas jag varit till lite hjĂ€lp iaf. 

Nu efter vi kĂ€kat och tittat pĂ„ film sĂ„ nattade vi barnen som somnade pĂ„ 2röda. Har sedan dess suttit och pysslat med naglar. Har ju min lilla övningshand (som Ă€r jĂ€tteful) men praktisk att öva att göra naglar pĂ„. 
Denna gĂ„ngen blev det faktiskt jĂ€kligt bra! 

(HĂ€r syns fĂ€rgen pĂ„ mina egna naglar lite bĂ€ttre) 


Det blir bara bĂ€ttre och bĂ€ttre 😁 behöver dock bestĂ€lla lite mer byggmaterial dĂ„ det börjar bli mindre och mindre 🙈 kanske nĂ„gra roliga fĂ€rger nu till hösten đŸ€© vi fĂ„r se helt enkelt. 
SĂ„ nu börjar klockan bli mycket och jag börjar Ă€ntligen kĂ€nna mig trött. Har ju sovit bort halva dagen sĂ„ inte konstigt man Ă€r pigg lĂ„ngt in pĂ„ natten 😂 

Natti natti 😜



Denna veckan.

Nu har det gÄtt nÀstan en vecka sedan jag uppdaterade sist.

En del har hĂ€nt hĂ€r hemma. 

I Lördags var vi ute med jĂ€nkaren hela dagen. Vi körde nĂ€mligen ner till Höör och Twinlake Run. 
Blev en lĂ„Ă„Ă„ng dag för oss alla. Startade med att sitta i bilkö i nĂ€stan 2h för att komma in pĂ„ trĂ€ffen. Det var varmt, vi var varmt klĂ€dda och bilen var nĂ€stan sĂ„ varm sĂ„ den började koka 🙈

Kan sÀga att jag Àr glad att jag hade med mig smÀrtlindrande. Inte helt smÀrtfritt att hoppa ut och in i bil en hel dag.
Barnen var slut efter dagen dÄ det varit sÄ varmt och mycket intryck att ta in, men de hade roligt ÀndÄ.
Andy var helt slut dĂ„ det var han som fick köra hela dagen, ta hand om det mesta med barnen dĂ„ jag inte fĂ„r lyfta, och jag kunde bara köra barnvagnen pĂ„ plant underlag. 





För min del blev det en vĂ€ldigt enkelt, det blir lĂ€tt sĂ„ nĂ€r man inte kan lyfta armarna högre Ă€n axelhöjd. Men sminka mig lyckades jag iaf göra och hitta en klĂ€nning som sĂ„lde hyfsat mycket av min groteskt fula lĂ€k-bh 😜 men som Ă€ndĂ„ var hyfsat lĂ€tt att ta sig i och ur och satt bekvĂ€mt. 

TrĂ€ffade mĂ„nga vĂ€nner och bekanta sĂ„ blev en hel del snack. FrammĂ„t kvĂ€llen och vi var inte hemma förrĂ€n nĂ€rmare 23. 

Söndagen sov vi nĂ€stan bara. Alla var helt slut efter lördagens bravader. 

MÄndagen började kl 05.00 dÄ barnen skulle upp till förskolan för sin första dag pÄ förskola efter inskolning och sommarlov.

NÀr de vÀl Äkt till förskolan och Andy till jobbet sÄ slocknade jag helt och sov bort nÀstan hela mÄndagen, men efter lunch fick jag för mig att ta en lÄngpromenad i solen. Blev rask promenad i 50min. Det var skönt till en början men efter ett tag blev det vÀldigt tungt men jag kÀmpade mig hem och tog en riktigt skön dusch.

Tar mindre och mindre alvedon nu vilket Ă€r riktigt skönt. 

I gĂ„r testade jag pĂ„ att köra bil ner till jobbet. Tog Andys S60... Ă„ngrar det bittert, blev mĂ„nga alvedon och muskelavslappnande. Fan va den Ă€r tungstyrd. 
SĂ„ nĂ€sta gĂ„ng jag ska köra nĂ„gonstans sĂ„ tar jag min egen V70 đŸ€Ł gĂ„r nog lĂ€ttare att vĂ€xla Ă€n att handskas med en tungstyrd bil.

I dag har vi varit ivĂ€g till HĂ€ssleholm och storhandlat till viss del. Vissa saker fĂ„r vi köra nĂ„gon annanstans och handla. 

I morgon Ă€r en spĂ€nnande men lite skrĂ€mmande dag. Jag ska pĂ„ Ă„terbesök pĂ„ Kliniken och ta mina stygn 🙈🙈 kĂ€nns lite lĂ€skigt. FĂ„r uppdatera lite mer om det i morgon. 
Men Andy och barnen Ă€r med dĂ„ Andy vabbar för Collin haft lite feber sĂ„ han har inte fĂ„tt vara pĂ„ förskolan och hans krupp vill inte heller slĂ€ppa riktigt. SĂ„ fĂ„r vi se om vi kör inom mitt jobb pĂ„ vĂ€gen hem eller vi fortsĂ€tter ut till Eko-hallen och fortsĂ€tter storhandlandet. 

PĂ„ fredag ska jag hoppa in och jobba lite dĂ„ de fĂ„tt en extrem bestĂ€llning som ska levereras och de ville gĂ€rna att jag kom in. đŸ„° 
Sen nĂ€r jag jobbat klart sĂ„ ska vi pĂ„ Ă€ventyr med Buicken dĂ„ Andy ska kika pĂ„ en annan bil. SĂ„ vi fĂ„r se om det blir jĂ€mt byte kanske. Eller om Andy Ă„ngrar sig. Det kanske jag ocksĂ„ uppdaterar er om i morgon. 😜

Nej nu ska vi gĂ„ och lĂ€gga oss sĂ„ vi orkar med morgondagen 😊




Before and After

HĂ€r kommer före och efterbilder frĂ„n min operation. 

Men snacak om va svullen man blir av alla mediciner đŸ€ą min mage har flmortfaranfe inte repat sig.
Men kĂ€nner mig piggare och piggare sĂ„ förhoppningsvis kan jag börja ta lite promenader utan att tuttarna ska kĂ€nnas som att de ska grilla av nĂ€r som helst đŸ€Ł



Än sĂ„ lĂ€nge sĂ„ Ă€r det riktiga zombie-boobies 🙈 sitter sĂ„ högt upp att de gĂ„r ihop med nyckelbenen... ska bli sĂ„ skönt nĂ€r det gĂ„tt nĂ„gra mĂ„nader och de börjat droppa ner till sin rĂ€tta plats. Dels sitter de ju Ă€ven lĂ„Ă„Ă„ngt ut i armhĂ„lan nu med dĂ„ jag Ă€r sĂ„ otroligt svullen mellan brösten ocksĂ„. Men dĂ€r mĂ€rker jag skillnad frör varje dag som gĂ„r att de kryper nĂ€rmare varandra vilket Ă€r otroligt skönt. 

Men som ni kan se sĂ„ var det inte alls mycket Collin och Wincent lĂ€mnat kvar efter sig đŸ€Ł
SĂ„ detta kommer bli hur bra som helst dĂ€r det vĂ€l Ă€r klart 😍



Operation!

DĂ„ var operationen avklarad. Natten har gĂ„tt bra och gĂ„rdagen gick fort. 
BĂ€sta power-napen jag haft pĂ„ lĂ€nge var det första jag sa efter jag frĂ„gat hur lĂ€nge jag var nedsövd. 
Ca 30-45 min. 
Haha dock det första jag sa till personalen nÀr jag höll pÄ att vakna var att det lÀt som barnens bollhav i bakgrunden nÀr de höll pÄ att plocka undan grejer efter operationen. Hahah!
 
Men nu Ă€r det gjort! Och jag trodde att jag skulle mĂ„ sĂ€mre faktikst. Sovit riktigt bra i natt. Tagit mig upp pĂ„ toa utan problem och sedan kunnat somna om lĂ€tt. Dock rĂ€tt lĂ€ttvĂ€ckt, sĂ„ nĂ€r sköterkan tittade in vid 2 och skulle lĂ€mna mer smĂ€rtstillande sĂ„ vaknade jag. Men det var ju bara bra dĂ„ jag kunde ta den direkt. 
 
Helt underbar personal hĂ€r mĂ„ste jag ju sĂ€ga! 
 
HÀr kommer lite förebilder. För efterbilder kommer dÀr ocksÄ att komma.
Och nu kan jag ju faktiskt berĂ€tta vad jag har gjort. Jag har gjort en bröstförstoring. 
Efter Collin sĂ„ fanns dĂ€r verkligen inga bröst kvar. Enl kirurgen sĂ„ var dĂ€r mellan 100-150cc i egen vĂ€vnad. Vilket motsvarar ca 1-1,5dl. 
Men nu Ă€r det betydligt mer. 
Kan sĂ€ga att med lite alvedon i kroppen sĂ„ kĂ€nns brösten som nĂ€r man ammade Wincent som allra mest och glömt pumpa. SĂ„dĂ€r riktigt mjölkstinna för den som kĂ€nner igen den kĂ€nlsan. Och att minsta lilla touch sticker i skinnet och brĂ€nner lite och bh.n kĂ€nns alldeles för liten. Men nu Ă€r de ju extremt svullna med vilket kommer att lĂ€gga sig efter ett tag :) 
 
Man Ă€r inte sĂ„ pigg dĂ„ man inte fĂ„tt Ă€ta pĂ„ ett bra tag. Och kĂ€nde mig sĂ„ naken efter att ha plockat ut alla piercingar! 
Men nu Ă€r de tillbaka pĂ„ plats! :D 
FörvĂ„nansvĂ€rt bekvĂ€ma sĂ€ngar hĂ€r Ă€ndĂ„. TĂ€nk om man kunnat fĂ„ sĂ„ sköna sjukhussĂ€ngar pĂ„ förlossningen. Eller sĂ„ Ă€r de smĂ€rtlindringen som gör det. 
 
Fick duscha av mig med en tvĂ„l som bara luktade handsprit... fyyyy sĂ€ger jag bara. Luktade inte alls gott! Var lite orolig över att behöva tvĂ€tta hĂ„ret med den men det behövdes inte. Axlarna och ner var mina order. Har Ă€ndĂ„ lĂ€st en del om andra som verkligen klagat pĂ„ hur det fick hĂ„ret att reagera otroligt neggativt pĂ„ den tvĂ„len. Och vill inte ens tĂ€nka pĂ„ hur mitt nyfĂ€rgade rosa hĂ„r hade mĂ„tt eller reagerat. 
 
De har gett mĂ„Ă„Ă„Ă„nga leenden iaf pĂ„ kliniken nĂ€r nya sköterskor kommit in och sett det ;) 
Min outfit fram till operationen. 
 
I dag blev det mjukisbyxor och min stora mysiga kofta :) 
 
Man kan ju inte klaga pĂ„ utsikten. Ända nackdelen Ă€r ju att man hör nĂ€r flygplanen gĂ„r in och upp för landning/avfĂ€rd frĂ„n flygplatserna. 
Dagens frukost. SĂ„Ă„Ă„ himla god! Och frukosten i gĂ„r var lika fin! 
 
Kan ju sĂ€ga att i gĂ„r nĂ€r jag vaknade sĂ„ det första jag fick att dricka nĂ€r jag vaknade var ett glas kall Coca Cola... Har nog aldrig druckit sĂ„ god Cola nĂ„gon gĂ„ng!!! Fick vĂ€lja mellan det och vatten. 
 
Sen nĂ€r jag vilat upp mig pĂ„ rummet ett tag kom de in med min "frukost"... kl. 14.30 ca. 
Den Samoa joggin var ju himmelsk! Efter att inte ha Ă€tit nĂ„gott sedan söndag kvĂ€ll. SĂ„Ă„Ă„Ă„ otroligt gott! Tog verkligen god tid pĂ„ mig att Ă€ta den frukosten och bara njuta. 
 
 
Just nu Ă€r Andy snart pĂ„ vĂ€g med barnen till förskolan. Inskolningen var visst 2v (med wincent var det bara 1v) men han lyckades lösa det med jobbet. SĂ„ i dag Ă€r det inskolning oh sedan kommer lilla familjen och hĂ€mtar mig. 
 
Nu ska jag snart packa ihop mina grejer och förbereda för utchecknig. 
LĂ€r ha mycket tid över nu för att uppdatera hĂ€r inne. (fĂ„r jag hoppas) 




Plötsligt hÀnder saker i vardagen.

Man tror att man har allt planerat och sedan kommer nÄgot och vÀnder pÄ allt som en pannkaka.

 
I gĂ„r kvĂ€ll fick jag köra in till CSK dĂ„ Collin vaknade och knappt fick nĂ„gon luft... Min lilla skrutt 😔 
Visade sig vara Krupp. SÄ i natt blev det inte mÄnga timmars sömn. Vilket resulterade i att vi inte hade nÄgon barnvakt, och jag kÀnde inte alls för att köra upp till Emmaboda sjÀlv efter bara nÄgra timmars sömn under natten sÄ fick faktiskt skicka till Sofia och sÀga att jag tyvÀrr inte kunde delta i PinuptÀvlingen...
KĂ€nns lite sisĂ„dĂ€r, men var skönt att vara hemma med Collin efter natten. Han har varit super mammig hela dagen. 



Men han Ă€r glad iaf. Fast att barnen Ă€r sjuka sĂ„ Ă€r de alltid pigga och glada vilket Ă€r skönt oftast, men Ă€r man sjuk sjĂ€lv och helt orkeslös hade det varit skönt att bara kunna vara sjuk tillsammans 😜


I fredags var jag pĂ„ jobbet vilket var riktigt kul att trĂ€ffa kollegorna och lite möte med chefen ang framtiden pĂ„ jobbet, nya anstĂ€llda och deras uppgifter, vilka nya uppgifter jag kommer att fĂ„ mm. 
Sen körde jag och barnen till jaktmĂ€ssan i Nöbbelöv. Hittade nĂ„got fynd iaf. TyvĂ€rr sĂ€ger plĂ„nboken stopp just nu 🙈

Fram mot kvĂ€llen kom Natta och Fredde och vi kĂ€kade tacos. Blev supermysigt! 
KĂ€nns faktiskt fantastiskt kul att ha kunnat fixa middag med alla vĂ€nner nu senaste veckorna. Har varit supermysigt. Och förhoppningsvis sĂ„ fortsĂ€tter vi med det mer. SpelkvĂ€llar, middagar. Haha sĂ„ vuxen man lĂ„ter 🙈😆 

Iaf sĂ„ mitt i mitt nagelfix i fredags sĂ„ fick vi köra in till CSK sĂ„ de var bara havgjorda.  Kom hem vid 2tiden.Men dĂ„ jag inte kunde sova sĂ„ satte jag mig och gjorde klart dom. Fast att ljuset blev lite halvtaskigt sĂ„ blev de rĂ€tt bra! SĂ„ kĂ€nns lite sisĂ„dĂ€r att fila ner dom i morgon eftermiddag. 
Inte den bĂ€sta bilden men okej Ă€ndĂ„ 👌 

I morgon blir det att gÄ upp tidigt och möta upp Robin och grabbarna utanför Kristianstad för lite vildsvinsjakt. Ska bli kul nu sista gÄngen innan operationen pÄ mÄndag.

Vid 12-13 tiden kommer det nÄgra som ska kolla pÄ Buicken dÄ sen ligger ute pÄ annons. Förhoppningsvis sÄ fÄr vi den sÄld hyfsat snabbt! FÄr vi se om jag fÄr vÀlja nÀsta bil..

Mycket som ska förberedas i morgon. Packa vĂ€ska att ta med sig. TvĂ€tta och röja rĂ€tt mycket innan operation. För efter lĂ€r man knappt kunna röra sig och göra sĂ„ mycket i början. 




Sommarlovet.

Under vÄren och sommaren sÄ har jag pysslat lite med att bygga mina egna naglar. SvÀrmor har haft en hel del grejer hemma som vi kompleterat. SÄ jag har haft alla grejer hemma och Àven gjort iordning vÄrat gÀstrum till lite nagelsalong typ. Har gjort naglarna pÄ svÀrmor efter att hon opererat handen, har gjort pÄ Nathalie nÄgra gÄnger med. 
Ska göra nya pĂ„ henne i morgon. Även laga min ena nagel inför lördag. 
Har haft lÄnga naglar hela sommaren och vÄren. PÄ söndag blir det dock att ta bort alla naglar dÄ jag ej fÄr ha byggda naglar under operation. Men sÄ fort jag Àr pigg nog sÄ Äker de dit igen. Dock inte lika lÄnga dÄ jag gÄr tillbaka till jobbet v.37.
 
Har sparat mÄÄÄnga kronor pÄ detta och de börja faktiskt bli rÀtt bra ÀndÄ och hÄller lÀngre och lÀngre. VÀntar med spÀnning pÄ nÀsta bestÀllning med nagelgrejer som jag och svÀrmor la nu i helgen ;)  
 
 
BiltrÀffarna har man hunnit med nÄgra. HÀr Àr frÄn Modevisningen i Falkenberg för Johannas Rockabilly. Denna klÀnningne fick Àven följa med hem :D SÄÄÄ fin militÀrgrön fÀrg :D 
Fyndade Àven en tigerfÀrgad klÀnning frÄn Johanna. SÄÄ hÀftig! 
 
Barnen har fÄtt Äka jÀnkare, vilket Wincent Àlskar. Collin trivdes rÀtt bra med ;) 
 
Och sÄ klart var man tvungen att Äka och kolla pÄ Eva Rydbergs sista förestÀllning pÄ Fredriksdal i Helsingborg. En fantastisk förestÀllning med Per Anderson som andra huvudperson.  
 
Vi har hunnit bada en hel del första delen av sommaren. Sen kom regnet och det ville inte sluta regna...
 
Vi har Àven kunnat unna oss nÄgra kvÀllar med god ost och scharkuterier. Ett glas rött vin och jordgubbar. 
 
NÄgra mysiga mornar har det blivit, dock inte mÄnga dÄ minstingen har alldeles för mycket spring i benen och har inte tid att vara stilla (förutom nÀr han sover ibland) 
 
I Tisdags började inskolningen och den gÄr Àn sÄ lÀnge toppenbra. Collin började gÄ för ca 2v sedan och efter det har det bara blivit mer och mer, sÄdÀr lagom till skolstart :D 
HĂ€r Ă€r frĂ„n dagens BVC Besiktning som han gick igenom med blanka papper kan man sĂ€ga ;) Fick sitt 1Ă„rs vaccin sĂ„ fĂ„r se hur kvĂ€llen blir. Än har han inte mĂ€rkt av det. 
 
Vi har bott pÄ hotell 2 gÄnger denna sommaren. Första sÄ var det bara jag och andy nÀr vi Äkte upp till Stockholm. DÄ checkade vi in pÄ Scandic Infra City. Det har nog blivit vÄrat go-to hotell nÀr vi passerar Stockholm och Àr dÀr uppe. Billigt, fint, trevlig personal och miljön Àr ju bara fantastisk dÀr :D 
Sedan i Kalmar över 2 nĂ€tter dĂ„ det var American Days pĂ„ Öland. DĂ„ var hela lilla familjen med. Lite kaosartat kĂ€nndes det dock dĂ„ barnen var toppade efter en fartfylld dag. 
 
 Har sÀkerligen glömt massor med saker men nu orkar jag faktiskt inte sitta med datan lÀngre. FÄr slÀnga i mig nÄgot litet att Àta dÄ magen kurrar :) Collin gör det inte heller lÀttare för mig dÄ han vill vara med och skriva xD 
 
FÄr hÄlla tummarna för att jag kan uppdatera lite mer nu hÀdanefter och inte lÄta det gÄ 6 mÄnader mellan gÄngerna. 
Men kan lova att uppdatera ang min op. pÄ mÄndag. Kommer ju vara sjukskriven 2v och barnen kommer att vara pÄ dagis andra veckan. 
 
Helgen kommer att vara fullspeckad med roligheter. Men det fÄr jag vÀl skriva om i nÀsta vecka. Blir iaf att fixa hÄret i kvÀll. Midag med Nathalie och Fredde i morgon + nagelfix, lördag Emmaboda och Pinup-tÀvling, söndag ev jakt frÄn morgonen.



1Ă„rs kalas.

Dessa 2 senaste helgerna har varit fartfyllda. Kalasen började redan förra helgen för Collin. 
Fredagen kom Kim och Marcus med deras flickor och vi hade lite spelkvÀll och grillade. 
En superhÀrlig kvÀll. 
Alla barnen lekte massor. Inte en lugn stund pÄ hela kvÀllen. Fixade snacks till barnen och oss.
En kvÀll vi snart fÄr göra om igen! 
 
PÄ lördagen kom Andreas och Caroline med barnen. Blev Àven dÄ full rulle hÀr. Grillades och fikade. En supermysig eftermiddag. TyvÀrr glömde jag helt ta bilder dÄ. 
 
Och sedan i lördags sĂ„ fyllde vĂ„r lilla loppa 1 Ă„r. DĂ„ kom Andys mamma med familj, mormor och morfar, farbror. Även grannarna kom över med barnen sĂ„ dĂ„ var det hopp och studs och flĂ€ng. 
Wincent och Collin fick en gemensam pressent och det var en liten studsmatta. 
Wincen tblev överlycklig dÄ han studsat massor hemma hos grannarna.
 
Även Collin tycker det Ă€r spĂ€nnande att krypa runt i den. 
Öppnade massa paket och Ă„t kaka. 
 
NÀr man har en pojke som redan har det mesta sÄ Àr det svÄrt att hitta nÄgot nytt roligt till pojke nr2. Men vi köpte ett bollhav till Collin, och det var superpoppis! Fick Àven en egen trip-trap stol av oss och momma och moffa. 
 
 
Söndagen firades det. DÄ kom Farfar och Inger och Àven Nina och Dennis och Daniella. SÄ nu har Wincent haft nÀstan alla kompisarna pÄ besök under firandet av Collin.
 
Nu Àr man rÀtt trött pÄ sötsaker kan jag lova efter dessa veckorna xD
 



Jakt.

Jakten har verkligen kommit in mer och mer i min vardag vilket kÀnns underbart! 
Förutom Gymmet sÄ Àr Skogen mitt andra happy-place. Och med Wincents hiskeliga humö och svÀngningarna han haft sÄ har nog detta varit rÀddningen för mig sÄ man ska kunna orka med. 
 
Det har blivit en del vakjakt efter Gris. Har fÄtt tillgÄng till massor med jaktmark runtom Kristianstad dÄ en gammal kompis frÄn skolan ville ha med mig i jaktgruppen. Han tyckte att det behövdes en tjej i den stora gruppen med killar... Haha. Men iaf sÄ har det blivit en hel del jakt tack vare Robin! <3
Dock inget skjutet Ànnu tyvÀrr. Men roligt har det varit, och Ànnu mer kommer det bli dÄ vi ska jaga in Charlie och jag ska gÄ som hundförare och lÀra mig den biten :D 
 
Tystnaden som uppstÄr nÀr solen gÄr ner och spÀnningne som byggs upp i vÀntan pÄ mörkret och grisarna. 
 
Bock-jakten hade sin premiÀrdag förra veckan. DÄ kan jag sÀgaatt det blev tiiiiidiga dagar. 
Andy gick och la sig vid 03.00 tiden och dÄ klev jag upp och skulle möta upp Robin vid 03.45...
Har fÄtt trÀna upp mitt lockande med lock-pipa nu under förra veckan. SpÀnnande och roligt. 
 
Man kan ju verkligen inte klaga pÄ utsikten iaf :D 
 
Under en eftermiddag lyckades jag locka in 3st rÄgetter till denna lilla Äkern. TyvÀrr var det ju deras pojkvÀn jag var ute efter xD
 
 
Efter sista passet efter rÄdjur sÄ vÀntade vi lite extra dÄ de varit gris under skymningstid vid just det passet vi var vid. Kom ingen gris och dimman började dra in sÄ det var otroligt fuktigt. SÄ vi gav upp och gick till bilarna. NÀr jag vÀl kom hem vid 22.tiden sÄ fick jag ett medelande frÄn Robin, dÄ hade grisarna kommit fram till passet vi satt vid xD 
Och Àven tidigare under kvÀllen sÄ hade vi lockat pÄ rÄdjur, trodde vi fick svar av en rÄget lÀngre bort. Tills att rÄgeten började lÄta vÀldigt konstigt. DÄ visade dete sig att det var Robins kompis lÀngre in i skogen som ocksÄ satt och lockade, sÄ vi satt och lockade efter varandra xD 
 
Bilden Robin skickade till mig xP 



TrÀning

TrĂ€ningen har gĂ„tt upp och ner udner sommaren, var nere pĂ„ 71kg nĂ€r jag slutade amma och trĂ€nade mycket, kosten funkade bra. Men sen hĂ€nde nĂ„got ovĂ€ntat. Jag blev gravid igen... gick upp till nĂ€stan 80kg igen och hade varit förkyld i 6v. Även börjat pĂ„ mina p-piller igen. SĂ„ blev mycket dĂ€r ett tag. 
 
Gick igenom en abort och komma tillbaka till trÀningen tog sin lilla tid. 
Har kommit ner till 77kg och varit ner pÄ 74 en svÀng med. MEn tror ÀndÄ att jag gjort av med en del fett och ökat i muskelvikt. För klÀdstorleken har varit den samma under all denna jojo-resan med vikten. 
 
Nu kommer det tyvÀrr bli ett uppehÄll med trÀningen frÄn och med mÄndag. Jag ska opereras pÄ mÄndag (mer om operationen fÄr ni veta efter mÄndag). Men mÄste ta det lugnt med trÀningen ett tag och det Àr ju sjÀlvklart. 
Men lÀr nog öka en del i vikt dÄ man inte kan vara sÄ rörlig efterÄt och mÄste ta det lugnt. 
Men sen jÀklar! Sen blir det till att komma ikapp sÄ fort jag fÄr börja trÀna igen :D 
 
Men hÀr kommer lite bilder frÄn sommaren. Lige gym-selfies ;) 
 
 
 
Har blivit mycket fokus pÄ Rumpa, Mage och LÄr. Kunnat öka vikterna otroligt mycket sen februari. 
Nu senaste har jag kört en hel del Axlar, Rygg och Biceps/Triceps. 
 
Gymmet har Àven blivit lite lidande nu sensate veckorna dÄ rÄdjursjakten drog igÄng och en del annan jakt tagit en del tid. 



MÄnga mÄnader sedan sist!

Ja hÀr har det varit tomt ett bra tag. MÄnga gÄnger man gÄtt in och börjat skriva nÄgot men sedan har man blivit avbruten och inte kommit lÀngre. 
 
Att vara mammaldig har varit fartfyllt. HÀnder saker hela tiden. 
 
TrÀningen har pendlat mycket upp och ner i sommar men har ÀndÄ fÄtt in en hel del. 
Vi har varit pÄ nÄgra Àventyr bara jag och Andy och Àven hela familjen. 
 
Kommer bli mÄÄÄnga bilder. Kommer bara lÀgga upp det som hÀnt nu i sommar. Annars blir det föööör mycket att lÀgga upp om jag ska uppdatera Ànda sen Februari xD 
 
Men det som hÀnt i början av Äret var mestadels 4Ärs kalas för min stora pojke! Massa jakt och trÀning.
Även jobbet fortsatte varannan vecka fram till slutet av April. Sen mammaledig 100% efter det tills nu. 
 
Collin fyllde 1Är nu i lördags, sÄ massor med kalas har det hunnit bli. 
BiltrÀffar har vi varit pÄ och andra roligheter. 
 
Men avrundar hÀr och gör fler inlÀgg dÀr jag delar upp i "kategorier" kan man vÀl sÀga. 



Senaste dagarna.

Det har inte hÀnt sÄdÀr supermycket senaste dagarna. 
 
I Tisdags körde jag först ner till Nina och hÀmtade en pÄse full med Duplo som vi fick. Wincent verkligen Àslar sitt  Duplo. Vart man Àn tittar i huset sÄ hittar man Duplo och hans rum ligger ALLT pÄ golvet... 
Efter det körde vi vidare till mitt jobb och lÀmnade och hÀmtade lite knivar. DÀrefter körde jag och grabbarna och storhandlade. FAN va mat har blivit dyrt... 2500 bara för 2v mat. Och dÄ blir det ÀndÄ att köpa lite mjölk och bröd dÀremellan nÀr det tar slut hemma. 
Vi var inte hemma förrÀn runt 19.00 sÄ det var bara till att göra lite kÀk till Wincent och fÄ honom i sÀng. 
 
I gÄr blev det nÀstan samma vÀnda igen. LÀmnade lite saker hos Nina, vidare till jobbet och hÀmta knivar och sedan in till Kristianstad. Fick köra inom och köpa en ny shaker dÄ min gamla sprack. Förtod verkligen inte varför min gymvÀska blev blöt 2 dagar i rad. Tur det bara var vatten...
SÄ det fick bli 2st nya som jag kan alternera mellan. Har ju en mindre men Àlskar verkligen de stora. DÄ jag dricker kopiösa mÀngder vatten nÀr jag trÀnar. 
Åkte inom Biltema för att fĂ„ i kidsen lite kĂ€k. Collin fick ju sin vĂ€lling och Wincent ville ha en korv. NĂ€r det var klart skulle jag handla lite fika och köra till Robin. Har ju inte trĂ€ffat honom pĂ„ suuuuuuuperlĂ€nge! Sist vi umgicks var nog nĂ€r jag bodde utanför Ballingslöv. SĂ„ nĂ€stan 8 Ă„r sen. SÄ  superkul att fĂ„tt upp kontakten med honom igen! 
Meeen, precis nÀr jag var pÄ g in i affÀren sÄ skickade han att han blev utkallad pÄ ett eftersök pÄ en skadskjuten hjort :( 
SÄ var bara att handla det lilla jag missade frÄn storhandlingen och sen köra hem. 
Och Collin rullade runt i dag för första Ängen utan problem :D lite senare Àn Wincent men Collin Àr lite rundare med xD 
 
I dag har jag busat och myst en massa med Charlie. Han kom hem till oss i morse sÄ ska han vara hÀr till i morgon kvÀll. TyvÀrr Àr vÀdret sÄ himla trist sÄ inte ens Charlie Àr sugen pÄ lÀngre promenader. Och ungarna har varit lite off i dag sÄ har inte blivit sÄ mycket vettigt gjort. 
Och natten erbjöd inte mycket sömn dÄ bÄde Collin och Wincent höll mig vaken omvartannat...
Blev iaf vÄfflor till kvÀllsmat dÄ Wincent fick bestÀmma. Och nu sover grabbarna sen kl. 20.00 och jag sitter med blekning i hÄret som jag alldeles strax ska skölja ur. 
 
(paus för hÄrfix...) 
 
DÀr var blekningen ursköljd sÄ snart ska jag lÀgga i fÀrgen. Men tÀnkte skriva klart hÀr först. 
 
I morgon blir det gymmet en svÀng. I dag fanns tyvÀrr inte tiden eller orken efter denna natt som var. 
Efter det sÄ ska vi fixa lite mat. Vid 14 tiden sÄ ska jag köra ner till Robin för dÄ var han faktiskt hemma. SÄ ska han fÄ trÀffa Charlie. Han har ju haft Wackhtlar förut och en herrans massa andra hundar och jagat med. SÄ blir en hel del jakt snack. Lutar mot att jag ska fÄ hÀnga med och jaga en hel del med han och hans jakt-gÀng dÄ de behöve en tjej i gruppen :D 
Efter det sÄ ska jag lÀmna Charlie i Tollarp och köra inom jobbet och hÀmta knivar. 
 
I helgen hÀnder det lite grejer. PÀ lördag sÄ ska pojkarna vara i Osby dÄ vi ska ner till Trelleborg. Dream Cruisers som har sin klubblokal dÀr ska lÀgga ner klubblokalen sÄ det blir att Äka ner och festa en sista gÄng dÀr. dÄ de har varit hos oss mÄnga gÄnger och vi ner till dom sÄ Àr det ju sjÀlvklart att man Äker ner en sÄdan gÄng. Och jag fÄr tragga ltie skit med gubbarna dÀr vilket alltid Àr lika kul! Haha mina mysgubbar som vi brukar sÀga xD Och det lÀr komma mÄnga fler klubbar dit som det verkar. vi fÄr se om det blir jag som kör eller nÄgon annan. Det mÀrker vi i morgon. 
Ska bli kul att fÄ klÀ upp sig i fullt rockabilly i ens gamla klÀder som jag Àntligen kommer i! Det var ett tag sen nu. SÄ vi fÄr se om det blir festklÀdd eller bekvÀmt för att kunna köra. 
Kolla in denna fina "lilla" skitungen! Fortfarande lite valpig, sÄ han ska ju biffa till sig. Men kolla tassarna sÄ stora de Àr jÀmfört med resten av honom ;P 
Min lille Charlie Bus <3
 
Nej nu ska jag slÀnga i lite fÀrg i hÄret. Och sedan kolla lite mer tv medan det verkar. 
Nu peppar jag gymmet i morgon och en riktigt hÀrlig dag. 
Tidigare i veckan var det ju rena vÄrvÀdret med 11 +grader  och strÄlande sol. 
SÄ hÀr kommer lite bilder ;) 
 
Alla fina vĂ„rblommor börjar komma upp. Även trĂ€den har börjat knoppa och vĂ„rfĂ„glarana sjunger för fulla muggar! 
 
Blev faktiskt fika pÄ Cittygross i Tisdags. Wincent fikade och Äkte polisbil. För jag behövde ÀndÄ fÄ i Collin lite mat och Wincent var dunderhungrig. 
 
Sötaste killarna! Storebror Àr berÀdd att fÄnga flaskan om lillebror skulle tappa greppet! <3



Äntligen frisk!

Har varit kass nu frÄn och till i nÀstan 1 1/2 vecka... 
SÄ har verkligen inte haft orken att göra nÄgonting. NÀr man vÀl kÀnt att man börjar bli frisk sÄ slog det om. Men nu i helgen har jag Àntligen kÀnnt mig sÄ pigg att jag pallrat mig ner till gymmet, och fy va skönt det var! MÀrks sÄ fort pÄ min kropp dÄ jag inte Àr pÄ gymmet. Jag samlar pÄ mig sÄ mycket vÀtska...
 
Veckan och helgen har varit full med akrivitet. Bortsett frÄn gymmet sÄ har vi varit ivÀg en hel del. 
I tisdags var vi till C4 och köpte lite Alla <3 Dag pressenter Ät varandra/oss sjÀlva. Jag köpte det jag ville ha och Andy köpte det han ville ha. SÄÄÄÄ smidigt ;P 
Blev lite smink, ansiktsvÄrd och en ny parfym till mig. Andy nöjde sig med en skÀggkrÀm för tillfÀllet. SkÀggchampoot var slut sÄ han fÄr köpa det lite senare helt enkelt. 
Sen Äkte vi och kÀkade pÄ Linea&Basilika i Kristianstad. 
 
Onsdagen kom svÀrmor och Christian (Andys storebror) hit och vi kÀkade lite Pizza och fikade. 
En rÀtt trevlig kvÀll. Kul att trÀffa honom lite. Han bor ju i USA sÄ det blir ju inte sÄ ofta han kommer pÄ besök. 
 
Fredagen skulle vi ha kört till Osby och Àtit men vi sköt upp det till Lördag dÄ det blÄste upp till ordentlig storm. 
Och Lördag förmiddag Äkte vi till GÄrdskocken och kÀkade brunch med hela Andys familj pÄ hans mammas sida. 
Gick in pÄ Jaktia som lÄg dÀr ute och hittade lite grejer till min bössa.
Blev en vÀnda pÄ gymmet innan vi Äkte till Osby och Ät hemmagjord Pizza. Det slutade med att Wincent sov över dÀr lite spontant. SÄ blev han lÀmnad hos oss pÄ Söndag förmiddag. 
Var otroligt bra vÀder sÄ jag tog en promenad ner till gymmet. NÀr jag kom hem kÀkade vi lite och sen tog vi alla en promenad ner till affÀren. PÄ eftermiddagen kom grannarna över och barnen lekte för fullt. Fikade Àven lite nybakt Àppelkaka som Andy bakat. 
 
I dag (MÄndag) körde jag ner till jobbet och lÀmnade knivar. NÀr jag vÀl kom hem var det till att ge Collin mat och ta med honom ner till gymmet. 
Hade ett sÄ otroligt bra benpass. LÀr kÀnnas gött i benen i morgon. Har trÀningsvÀrk i axlar och bröst i dag efter gÄrdagens överkropps pass! 
Höjda pb.n för varje gympass. 
Otroligt att jag ÀndÄ kan höja vikter efter att ha varit sjuk i 1 1/2 vecka. Kroppen Àr bra fantastisk. 
 
Denna veckan Àr det Sportlov sÄ Wincent Àr hemma hela veckan. Blir att gymma pÄ förmiddagen dÄ andy Àr hemma innan han kör till gymmet. Bara denna och nÀsta vecka kvar pÄ min Challenge! Otroligt att det gÄtt snart 8 veckor. Men kÀnner Àven att min sjukvecka nu har sabbat mycket för mig dÄ jag kÀnner att jag Àr sÄ uppsvÀlld. Men hoppas att det gÄr ner innan helgen sÄ motivationen kommer tillbaka pÄ topp. Annars Àr det en massa jÀklar anamma och diciplin som driver mig till gymmet. Sen nÀr jag vÀl Àr dÀr Àr det superkul. 
 
Ska försöka uppdatera lite bÀttre denna veckan nu nÀr jag Àr frisk. 
 
Nej nu ska jag börja förbereda lite kvĂ€llsmat till mig och Wincent. FĂ„r se vad jag hittar i kyl/frys. MĂ„ste in och storhandla nĂ„n dag. Även skriva matchema för kommande 2 veckor :) 
 
Tjingeling! 
 
Veckans gymmbilder..
Haha sÄ upp-pumpade axlar xD Ser riktigt biff ut ;P
(Söndag) Haha sÄ upp-pumpade axlar xD Ser riktigt biff ut ;P 
 
 
(Lördag) Rumpa och benpass! 
 
 
(Tisdag)  OcksÄ beno och Rumpa :D 
 
Älskar mina tights assĂ„! 



Sjukstuga...

Tji fick jag. Nu Àr bÄde jag och Collin förkylda...
Jag som bara hoppades pÄ att det var dÄlig sömn och den vÀxlande temperaturen :(
Men i gÄr vaknade vi och var snuviga, hosta och jag hade ont i halsen. 
 
SÄ nu blir det ofrivillig vila ett tag frÄn gymmet.. KÀnner redan abstinensen krypa pÄ :( 
 
Har iaf fÄtt en del gjort i dag. KÀnner mig faktiskt piggare i dag Àn i gÄr. 
Tog en prommenad med pojkarna ner till affÀren i det fina vÀdret i eftermiddag. Blev sedan att baka semlor med Wincent. 
Har tagit upp Wincents gamla gÄstol till Collin. Fy vad pojkarna vÀxer fort! 
 
I alla fall sÄ efter att pojkarna somnat sÄ började jag röja hÀr hemma. Sopor sorterade, tvÀtten sorterad och vÀntar pÄ att tvÀttas. Disken Àr fixad. 
I morgon bitti kommer Charlie hit och vi ska ha honom till pÄ fredag eftermiddag. Ska bli supermysigt! 
 
Blir hÄrdtrÀning med honom den lilla tid jag har honom denna gÄngen. En riktig byracka kan man vÀl nÀstan sÀga. Haha! NÀ men finaste hunden. Men inte ett uns hyffs i honom och ett riktigt vildskinn. 
 
Nu ska jag dricka mitt te och kolla klart ett avsnitt av serien jag börjat följa nu. Efter det ska jag ta och packa semmelb-ullarna och lÀgga nÄgra i frysen. 
 
 



Varannan vecka.

Well det verkar inte bÀttre Àn att det blir nog varannan vecka som jag Àr aktiv hÀr. Haha. 
 
Förra vecka bestod av jobb för fulla muggar. Körde Àven pÄ rÀtt hÄrt pÄ gymmet och det kÀndes i nÄgra dagar. Men en riktigt skön kÀnsla. 
TyvÀrr sÄ var förra veckan en dÄlig vecka för mitt sötsug. Blev alldeles för mycket skrÀp och det mÀrktes direkt! Blev sÄ svullen och fluffet kÀnndes som det skulle svÀmma över. 
Men denna veckan blir det Àndring pÄ det! 
 
I lördags körde vi upp till HÀstveda till Kimmi och Marcus. Blev en hÀrlig kvÀll med lite spel och glo lite Mello. Blev vÀÀÀldigt sent. Vi var nog inte hemma förrÀn nÀrmare 00.30
Blev sovmorgon med hela familjen i sÀgnen.
Blev sedan att laga mat och dra till klubben. Andy stannade hemma med barnen dÄ de var lite halvt snuviga. Vet inte om det berodde pÄ att vi var ivÀg i gÄr och orolig sömn.  
 
I dag körde vi ett nytt pass med Ben/Rumpa. MÄnga nya övningar i chemat, men det kÀndes. 
 
EfterÄt körde jag ner med liet knivar till jobbet och körde hem Nina. 
NÀr hag vÀl kom hem satte vi igÄng med maten, och wow! Blev en rikgig höjdare!! 
Crispy Chicken Fajitas i Airfryer... Tzatziki, grönsaker och Pineapple salsa... SÄÄÄÄÄÄ gott! 
 
Yummy! 
 
Det har Àven kommit lite snö hÀr som legat kvar hela helgen. Lite mysigt. Var ca -11 i lördags nÀr vi körde hem pÄ natten. 
 
I början av förra veckan sÄ kom ett paket hem i brevlÄdan med lite nya trÀningsklÀder. 
Könns rÀtt skönt att ha kompletta trÀningssett istÀllet för en bh hit coh ett par tights dit. 
Hade det rosa komplett men bara den blÄ bh.n SÄ nu har jag tightsen med. 
 
Och hÀr hade jag tightsen sen innan, sÄ fick hem bh.n.
Det Àr sÄn motivation med nya trÀningsklÀder! Speciellt nÀr de sitter bÀttre och bÀttre för varje vecka! 
 
I helgen satte jag nytt PB i sumo marklyft! 40kg. Visst inte sÄ mycket för andra men att se vikterna öka för varje vecka Àr helt underbart! 
För 4v sedan sÄ hade jag tyckt att 20kg kÀndes efter nÄgra reps. Men detta kÀnns riktigt skönt! 
 
I dag var det segt att natta Wincent. Han somnade itne förrÀn 22.30
SÄ nu blir det till att krypa ner i sÀngen innan jag fastnar vid serien jag kollat lite pÄ hit och dit. 
 
Ni fÄr rÀkna emd lite bÀttre uppdatering nu 3 veckor framöver dÄ andy ska jobba och serva alla maskiner pÄ hanns jobb. KÀnns konstigt dÄ jag blivit van med varannan vecka. Men ska ÀndÄ bli kul att fÄ va hemma med barnen lite mer.
Nej nu sÀger jag Natti Natti..
 
 
 



Cardio och hemmafix.

Började dagen med att Ă„ka till gymmet en runda. Körde 30min Cardio och sedan ett 15min intensivt mag-pass. 

TĂ€nk att man kan se lite magrutor genom fluffet 😉

NĂ€r jag vĂ€l kom hem blev det matdags för Collin och lite mys i soffan. 
Vi planerade Ă€ven maten 2v fram. NĂ€r priserna Ă€r som de Ă€r sĂ„ gĂ€ller det att planera alla köpen. Det har blivit allt för mĂ„nga smĂ„köp hit och dit nu senaste. Och dĂ„ blir det dyrt till slut. 
Min stora lilla fis ❀

I dag var det sĂ„ otroligt bra vĂ€der sĂ„ hela familjen klĂ€dde pĂ„ sig och gick ut pĂ„ en liten promenad. 
Vi hann inte mer Ă€n lĂ€mna uppfarten sĂ„ hade Collin slocknat i vagnen. Och sov genom hela promenaden 
Gick först till lekparken sĂ„ Wincent fick roa sig lite. Sedan fortsatte vi förbi utegymmet. Även dĂ€r sprang Wincent av sig lite energi.




NĂ€r vi kom hem var det dags att Ă€ta lite mat. Även i dag blev det matlĂ„dor till hela familjen 😉
Jag och Andy tog och stuvade ihop spjĂ€lsĂ€ngen dĂ„ lilla C börjar bli alldeles för stor för vaggan... Men han verkar nöjd med all plats att bre ut sig pĂ„ nu nĂ€r han ska sova đŸ„° 

Har duschat och slĂ€ngt i lite hĂ„rinpackning i hĂ„ret. SĂ„Ă„ mysigt. Det fick sitta i i ca 2h. Men fy va hĂ„ret Ă€r mjukt nu! 

Sen har jag och Andy fixat med övernattnings vĂ€skor till grabbarna som ska sova i Osby i morgon. 
Även sorterat ren tvĂ€tt, tvĂ€ttat och hĂ€ngt upp tvĂ€tt.

I morgon blir det upp tidigt dĂ„ jag ska ut och jaga med svĂ€rfar. Han ska Ă€ven ta med sig Charlie och gĂ„ med honom i skogen. SĂ„ vi fĂ„r se hur det gĂ„r 😊 
Sen ska jag inom jobbet och hĂ€mta lite saker. Tanka i Tollarp och köra hem och göra vid mig. Hinner nog bara pussa och krama kidsen innan de kör till Osby. 
Blir att göra mig i ordning lite kvickt och sen hÀmta Andreas utanför Sösdala och sen köra ner till Dalby för att representera klubben.
Och pĂ„ kvĂ€llen drar vi tillbaka till klubben och jag stĂ„r i baren 😊 

SĂ„ denna helgen Ă€r fullspĂ€ckad med roligheter 😁 nĂ€ nu ska jag försöka sova. Ska Ă€ven försöka komma pĂ„ vad jag ska ha pĂ„ mig. Kommer ju Ă€ntligen i ca 90% av alla mina fina klĂ€der. SĂ„ nu Ă€r beslutsĂ„ngesten hög 🙈

Natti natti pÄ er!





#VĂ€rldensBĂ€staTorsdag...

... Som min storebror skulle sÀga. 
 
Har hunnit med en hel del redan i dag. 
Wincent vaknade kl.05.00 i morse... Fikc honom till slut att lÀgga sig i vÄran sÀng iaf i 45 min. Han var helt instÀlld pÄ att han skulle kolla pÄ tv. Alldeles för tidigt för mitt tycke. 
Vid 6 tiden sÄ gick han upp pÄ sitt rum och lekte. NÀr klockan började nÀrma sig 7 sÄ blev det frukost bÄde för Wincent och Collin. 
 
Och dÀrefter blev det lite tv för Wincent innan vi tog barnvagnen ner till förskolan. PÄ vÀgen hem sÄ somnade Collin.
 
Under den tiden som han sov passade jag pÄ att slipa knivar till jobbet. Och nÀr jag vÀl var klar sÄ var det dags igen för lite mat till lilla C. 
 
NÀr vi var klara och pÄklÀdda Äkte vi ner till gymmet. 
Collin somnade mitt i min uppvÀrmning och sov genom nÀstan hela passet. SÄ han Àr ju vÀldigt lÀtt att ha med sig.
 
Körde överkropp i dag. Kunde öka vikterna i nÀstan alla övningar. SÄ i dag har jag kunnat maxa kroppen. 
I morgon lÀr det kÀnnas. Ben och rumpa kÀnns rÀtt möra i dag kan jag lova efter gÄrdagens pass. 
 
Blev klar pÄ gymmet precis i lagom tid för att hÀmta Wincent pÄ dagis. SÄ nu har man gett bÄda barnen fÄtt nÄgot och Àta och jag sitter och Àter min "efter-gymmet" mat. 
KnÀckebröd med Avocado, Kyckling"skinka" och en Proteinshake. 
Och sÄ kom Collins flaska med i bilden. Haha. 
Nu blir det mys i soffan med bÄda barnen framför Dunderklumpen innan jag ska vÀrma pÄ kvÀllsmaten.
Blev 7st matlÄdor (+ 2 smÄ till Wincent) av gÄrdagens storkok.  
 
 
 



FullspÀckad dag!

I dag har det verkligen varit fullt upp frÄn morgon till kvÀll. 
 
Började dagen med att göra Wincent redo för förskolan. Sen hem direkt och ta hand om Collin och slipa lite knivar till jobbet. 
NÀr det vÀl var klart sÄ bytte jag om till gymklÀder och sen pös jag ner till Gymmet 1h. SÄ skönt att ha gymmet sÄ pass nÀra dÄ det Àr knappt om tid ibland. 
Blev ett grymt rump-pass! LÀr kÀnnas skönt i morgon! 
Kunde öka Ànnu fler vikter i dag! KÀnns sÄ otroligt grymt!!!
 
VÀl hemma blev det att slappa lite innan det var dags att hÀmta Wincent. 
Dessa 5 timmarna gÄr alldeles för fort om dagarna... Hade behövt iaf 2 timmar till hemma sjÀlv kÀnns det som. 
Blev en liten promenad med barnvagen ner till dagis. Kom hem lagom till att Andy körde till jobbet. 
Collin somnade precis innan vi kom hem sÄ han fik sova ett tag i vagnen. 
 
Vilket passade helt perfekt sÄ jag kunde börja med maten. KÀnns som att jag inte gjort nÄgot annat Àn att lagat mat i eftermiddag. 
Wincent satt en stund vid TV.n medan jag fixade mat. 
Blev storkok pÄ Paneng Red Curry Kyckling. Och till det gjorde jag bÄde ris och nudlar. 
SÄ nu har bÄde jag och Andy lite matlÄdor i veckan. 
 
Till Collin fick det bli gröt och lite mangopure. SÄ bÄda grabbarna Ät ordentligt. 
Bytte om till pyjamas pÄ bÄda tvÄ och nu ligger de och sover sÄ sött. 
MÄste ha slagit personbÀsta. BÄda barnen sover innan klockan Àr 19.20
Min lilla knubbis! Älskar verkligen allt man bjuder pĂ„. Hoppas han blir bĂ€ttre pĂ„ att Ă€ta Ă€n storebror.
 
Dessa sötingarna. Fast att Wincent kan vara hemsk ibland sÄ Àr han ÀndÄ sÄ himla söt mot lillebror. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska hitta pÄ nu. Wincent somnade i vÄran sÀng, det blir till att bÀra upp honom strax dÄ han har somnat ordentligt. NÀr vÀl vÄran sÀng blir ledig ska jag försöka ta i tu med en av alla tvÀttkorgar som Àr fulla med rena klÀder och vika undan det. 
Hade verklgien velat ha nÄn maskin som viker alla klÀder... Finns inget trÄkigare...
 
 
 



Fullt ös.

Nu har det varit fullt upp hĂ€r igen. Gymmet, jobbet och barnen har tagit upp en hel del tid. 
Förra veckan jobbade jag för fullt och efter jobbet blev det hem och kĂ€ka och sedan vidare till gymmet för att sedan natta barnen. 
 
Veckan innan dess sÄ var jag ledig. DÄ blev det en hel del gymmande innan Andy kör till jobbet pÄ förmiddagen.
Har Ă€ven hunnit vara hundvakt och helgena har varit spĂ€ckade. 
 
Förra helgen var Charlie hĂ€r. Supermysigt! En sĂ„n go hund, men jĂ€klar va han Ă€r valpig! 
Vi Ă„kte Ă€ven upp till Osby pĂ„ Lördagen för att Fira Jonas. Blev att bada badtunna och det slutade med att Wincent ville stanna kvar sĂ„ vi hĂ€mtade honom pĂ„ söndagen. 
En dĂ€ckad Wincent efter att ha badat badtunna in pĂ„ sen kvĂ€ll. Och en slutkörd Charlie som lekt och busat med Nina och Dennis Chihuahua (#rallyrĂ„ttan) 
 
TĂ€nk att dessa 2 kunde komma rĂ€tt bra överens Ă€ndĂ„. 
 
Han Ă€ven stĂ€da ut julgranen förrförra veckan. Dock har vi allt annat pynt kvar. Men ska frösöka plocka undan allt denna veckan. 
 
Som sagt tidigare, gymmet tar upp en hel del tid just nu. Men fy va kul det Ă€r. Speciellt efter att man ser och kĂ€nner sĂ„n skillnad efter varje vecka! 
Barnen har följt med till gymmet nĂ„gra gĂ„nger. Ibland bara Wincent och ibland bara Collin.Det gĂ„r tyvĂ€rr inte riktigt ta med bĂ„da. Det blir lite vĂ€l mycket att hĂ„lla reda pĂ„ sĂ„ det gĂ„r inte Ă„t sĂ„ mycket tid till sjĂ€lva trĂ€nandet. 
 
2 veckor har nu gĂ„tt sen jag började pĂ„ mitt trĂ€ningschema och Ă€ndrat min kost lite pö om pö. 
Detta var dagens test. Har faktiskt rynkat pĂ„ nĂ€san till detta innan. MEN! Wincent ville ha banan pĂ„ mackan i dag sĂ„ dĂ„ passade jag pĂ„ att testa. Jordnötssmör och Banan pĂ„ mackan. HELT OKEJ! Blev mycket förvĂ„nad xD Och till det en smarrig proteinshake! 
 
Har Ă€ven börjat Ă€ta avocado (iaf nĂ€r det Ă€r pĂ„ extrapris) dĂ„ det Ă€r svindyrt :(  Och Ă€ven avocado Ă€r nĂ„got som jag rynkat pĂ„ nĂ€san till innan. Men man fĂ„r testa sig fram ;) 
 
GĂ„tt ner 2,5kg och kunnat ökat mina vikter lite hela tiden. 
Bara 6 veckor kvar! Undrar verkligen hur detta kommer sluta :D
 
TyvĂ€rr sĂ„ har grupp-passen fĂ„tt pausas lite dĂ„ jag verkligen vill fokusera pĂ„ min challenge. 
Men efter detta sÄ lÀngtar jag verkligen tillbaka till nÄtt grupp-pass dÄ och dÄ. Men kÀnns ÀndÄ vÀldigt kul att vÄga sig pÄ lite mer fria vikter.

Sötaste hejarklacken pĂ„ gymmet! ;) 
 
I gĂ„r körde vi hĂ„rt pĂ„ nederkroppen, rumpa och lĂ„r. Och i dag blev det armar, axlar och baksida rygg. Snittar 5-6 dagar i veckan pĂ„ gymmet. SĂ„ har nĂ€stan konstant trĂ€ningsvĂ€rk. 
 
Förra veckan var vi en svĂ€ng pĂ„ C4, Wincent fick vĂ€lja mat sĂ„ blev Chilli &  Wook. Kan ju tyvĂ€rr sĂ€ga att de har blivit sĂ€mmre. Jag tyckte faktiskt om dom vĂ€ldigt mycket...
Blev iaf att vi handlade lite nya underklĂ€der till mig. Behövdes verkligen en uppdatering i garderoben. 
 
Fick Àven hem lite klÀder jag bestÀllt. Testade nÀmligen mina jeans förut och det visade sig att jag hade endast 1 par jeans som passade. Resten var ca 1dm för stora i midjan...
 
I Lördags sĂ„ var jag ute och jagade med svĂ€rfar och Andreas, dĂ„ andreas slĂ€ppte sin hund Doris. Var riktigt kul jakt. Det kom en flock grisar. TyvĂ€rr sĂ„ var alla bakom en massa sly, sĂ„ gick inte skjuta. Men bĂ€ttre lycka nĂ€sta lördag. 
 
Lördag kommer att vara fullspĂ€ckad. Jakt frĂ„n morgonen, göra sig i ordning för att kunna köra ner till Dalby pĂ„ planeringsmöte, och efter det sĂ„ blir det barhĂ€ng pĂ„ klubben. Andy stĂ„r i baren sĂ„ blir nog att hoppa in dĂ€r nĂ€r man vĂ€l kommer tillbaka och hjĂ€lpa till. 
 
Som jag skrev i tidigare inlĂ€gg, sĂ„ ska man försöka skriva mera hĂ€r. TyvĂ€rr blir det ibland vĂ€ldigt lĂ„ngt mellan inlĂ€ggen. Som detta har jag skrivit pĂ„ sen tidigare i dag dĂ„ massor kommit emellan. 
Men denna veckan Ă€r mysvecka med barnen. Och precis nu nĂ€r jag tĂ€nkt avsluta hĂ€r och mysa med Collin, sĂ„ dĂ€ckade han bredvid mig... Jaja, fĂ„r mysa med en sovande bebis istĂ€llet. Har ju tagit lite extra tid hĂ€r dĂ„ man suttit och lekt och busat samtidigt som bloggandet. 
 
Nej nu sĂ€ger jag god natt :) 
 





Fullt ös.

Nu har det varit fullt upp hĂ€r igen. Gymmet, jobbet och barnen har tagit upp en hel del tid. 
Förra veckan jobbade jag för fullt och efter jobbet blev det hem och kĂ€ka och sedan vidare till gymmet för att sedan natta barnen. 
 
Veckan innan dess sÄ var jag ledig. DÄ blev det en hel del gymmande innan Andy kör till jobbet pÄ förmiddagen.
Har Ă€ven hunnit vara hundvakt och helgena har varit spĂ€ckade. 
 
Förra helgen var Charlie hĂ€r. Supermysigt! En sĂ„n go hund, men jĂ€klar va han Ă€r valpig! 
Vi Ă„kte Ă€ven upp till Osby pĂ„ Lördagen för att Fira Jonas. Blev att bada badtunna och det slutade med att Wincent ville stanna kvar sĂ„ vi hĂ€mtade honom pĂ„ söndagen. 
 
TĂ€nk att dessa 2 kunde komma rĂ€tt bra överens Ă€ndĂ„. 
 
Som sagt, gymmet tar upp en hel del tid. Men fy va kul det Ă€r. Speciellt efter att man ser och kĂ€nner sĂ„n skillnad efter varje vecka! 
Barnen har följt med till gymmet nĂ„gra gĂ„nger. Iblan dbara Wincent och ibland bara Collin. 




Nytt Är, och ett lÄngt uppehÄll.

Nu har hÀr varit ett lÄngt uppehÄll frÄn bloggandet.
 
Sist jag skrev sÄ var hÀr sjukstuga bland barn och mig sjÀlv. Andy lyckades hÄlla sig frisk. NÀr vi vÀl börjat bli friska (efter nÀstan 5v) sÄ var jobbet i full rullning, julen var bara nÄgon dag ivÀr och sen kom ju Àven mellandagarna fulla med jobb, nyÄr och en hektisk första jobbvcka pÄ det nya Äret 
Gymmet har blivit pausat nÀstan hela December.
Men Àntlgen Àr jag igÄng igen med nya tag.
 
Julen firade vi hÀr hemma vilket var skönt. Man kunde lÀgga Collin nÀr han vÀl blev trött. Slippa Äka fram och tillbaka med alla julklappar och barn. Wincent somnade inte förrÀn runt 11 och sen vaknade vid 4-5 tiden för att leka med sina julklappar pÄ juldagen...
Min "Disney-gran" 
 
NÀr man försöker fÄ en fin bild pÄ bÄda barnen i matchande klÀder var otroligt svÄrt xD 
Men det blev iaf en bild som blev nÄgot sÄnÀr bra. 
 
Juldagen firade vi sedan hos SvÀrfar i Tollarp. 
Och sÄ blev det ett nytt litet julfirande den 27e sÄ kom Nina och hennes kille med dotter och Àven Maria och jonas. Jag var redan trött pÄ julmaten sÄ vi körde lite tacos och barnen fick byta julklappar. 
Och sÄ fick lilla Milo följa med.
Kolla vilken söt liten sak! 
 
NyÄr blev inte riktigt som vi planerat. Vi skulle firat hemma hos oss med Kim och Marcus med barn och kÀkat tacos, spelat spel mm. TyvÀrr fick de stÀlla in. 
SÄ lite hux flux sÄ blev det att vi körde ner till Andreas och Caroline. De hade sina grannar över och deras barn sÄ alla var i jÀmna Äldrar. Var bara Collin som inte hÀngde med i det gÀnget :P 
Vi fixade förrÀtten som blev en succe! '
En suddig bild, och alla kartonger kvar efter alla julklappar. 
Men sÄhÀr sÄg jag ut pÄ nyÄr. 
 
December har Àven bjudit pÄ en del jakt!!! 
SÄÄÄ skönt att fÄ komma ut i skog och mark. Dock har det inte blivit nÄgot skjutet, men har sett en del. Dock pÄ för lÄngt avstÄnd eller ej lÀge att skjuta. 
Nu senast var i lördags. Blev lite skraj dÄ jag stötte pÄ vargspÄr pÄ vÀg till passet, i den snön som föll pÄ fredag kvÀll. SÄ gissar pÄ att spÄren bara var nÄgoon timme gamla...
 
 
 
I kvÀll har jag provat pÄ att ha bÄda barnen med mig pÄ 2 grupp-pass pÄ gymmet. Gick rÀtt sÄ bra faktiskt.
Nu denna veckan Àr det jag som Àr hemma med kidsen. Andy har tagit nÀstan hela December dÄ han varit ledig mellandagarna. SÄ nu kÀnns det skönt att pausa jobbet lite, fokusera pÄ trÀningen och fÄr vara med mina smÄ killar. 
En liten typ som verkligen envisade sig om att inte sova. Blev till slut en skÄl med skivad banan i sÀngen. Ibland fÄr man försöka fjÀska lite...
 
Trots att jag varit sjuk sĂ„ har Ă€ndĂ„ vikten rasat. Är nere pĂ„ 73kg nu. SĂ„ nu blir fokus mer pĂ„ att bygga muskler och kondition. 
Har gÄtt med i en 60dagars challenge dÀr prset Àr en spahelg för 2. SÄ i morgon blir det att ta ordentliga före bilder i de vinklar som krÀvs. Och Àven köra igÄng pÄ riktigt.
SÄ fÄr vi se hur det har gÄtt efter 60 dagar med den guiden jag har valt. 
 
Än sĂ„ lĂ€nge har jag lyckats gĂ„ ner frĂ„n 86,6kg till mina 73,9kg i dag! 
Haha lite störigt Àr dock magen. Har en hel del lös hud sm bara hÀnger ut över mina tights xD Men det gÄr ju tillbaka med tiden. Mina fluffiga tigerrÀnder efter graviditeten :P 
 
 
Har börjat lÀgga mer energi pÄ kosten dÄ jag hittat en hel del nya recept som gÄr att göra i vÄr AirFryer som vi fick i julklapp. Kommer absolut bli mera fisk dÄ jag har hittat nÄgra smarriga recept. SÄ i gÄr testade jag vÄran Airfryer för första gÄngen, och det blev supergott och vilken manick det Àr! 
Har vÀl varit lite sisÄdÀr mot tanken över en sÄn, men det har Àndrats efter i gÄr ;) 
 
Inte vÀrldens bÀsta bild. Men fy va gott! Asiatiskt marinerad Rödstrimmafilé och Ryggbit frÄn Clarias. Ris och en chilli crem fraich. 
 
I morgon blir det gymmet igen. Kanske med bÄda grabbarna, eller kanske bara Collin. Har inte rikgit bestÀmt mig Àn om jag ska köra kvÀll eller förmiddag medan Wincent Àr pÄ förskolan. Beror nog lite pÄ om Nina kommer hem och vill hÀnga med. 
My happyplace! <3
 
 
 PÄ fredag ska svÀrfar komma hit pÄ morgonen och lÀmna deras hud Charlie! Ska fÄ lÄna honom hela helgen! Ska bli supermysigt. Fr vÀl Àven försöka fÄ lite pli pÄ den odÄgan xD Men ska bli riktigt roligt. Hoppas vÀdert blir till det bra sÄ vi kan ta lite prommenader med barnvagnen. 
 
Finaste Charlie-bus! <3
 
NĂ€r jag vĂ€l börjar jobba heltid i slutet v sommaren sĂ„ blir det nog att vi skaffar en liten vovve. Ska se om man kan stĂ€lla sig i lite valp-köer. Är fortfarande i valet och kvalet vilken ras man ska vĂ€lja. Ska man skaffa en Nobs som man Ă€r uppvuxen med (pappa som Ă€r gammal uppfödare av rasen) Eller en Wachtel. BĂ„da Ă€r underbara familjehundar och suvverĂ€na alround jagande hundar. Och sĂ„ otroligt fina bĂ„da tvĂ„. 
Blev ju lite kÀr i Wachtel-rasen redan nÀr man gick skolan dÄ det fanns nÄgra som hade de dÀr. 
 
Men det fÄr vi se den dagen den kommer. 
 
NÀ nu har detta blivit ett lÄÄngt inlÀgg med mycket text, mÄnga bilder och massa hoppande hit och dit xD sÄ nu fÄr jag ta och avrunda detta lite. FÄr förska bli bÀttre pÄ det hÀr med att uppdatera. Lite lÀttare nu nÀr jag Àr hemma om dagarna. SÄ knske blir varannan vecka som blir bra och dÄligt uppdaterat. 
 
Natti natti sÀger jag nu. SÄ fÄr vi se nÀr jag uppdaterar hÀr nÀsta gÄng ;) 



Smygstart.

I dag och i gÄr var jag pÄ jobbet. Skönt att komma tillbaka. Och frÄn och med MÄndag jobbar jag varannan vecka. KÀnns lite konstigt att det redan gÄtt ca 3,5 mÄnad sen jag jobbade heltid sist. 
Men Ă€r helt slutkörd efter dessa dagarna. Är fortfarande förkyld vilket betyder stt gymmet fĂ„r vĂ€nta Ă€nnu lĂ€ngre. 2 veckor snart sen jag var pĂ„ gymmet, det börjar kĂ€nnas. KĂ€nns lite som abstinens. Och lite att jag börjar bli sĂ„ trött pĂ„ denna förkylningen. 
PÄ fredag blir det förmodligen lite mer jobb dÄ Andy Àr ledig. LÀngtar verkligen tillbaka till jobbet. 
 
Visst Àlskar jag att vara hemma med kidsen, men jag klÀttrar snart pÄ vÀggarna. Saknar kollegorna och jobbet. Sen ska det faktist bli kul och se hur Collin och Andy knyter an nu nÀr han fÄr va hemma. 
KÀnns ju lite extra kul att komma hem till familjen efter en dag pÄ jobbet.
 
NÀ, nu ska jag fortsÀtta kolla igenom min serie. Har nog tagit ca 2 timmar att bara skriva detta lilla. 
 
 



Sjukstugan fortsÀtter...

Som rubriken lyder sÄ Àr hÀr fortfarande sjukstuga. 
Collin Àr fortfarande förkyld och hostar. Vi var till BVC i dag för att Collin skulle fÄ sin 3mÄnaders vaccination. De ville inte ge honom det förra veckan dÄ han började bli sjuk sÄ fick bli denna veckan. 
Nu Àr det bara hostan som han ska bli av med. 
 
Wincent har blivit frisk igen som tur Àr. Men som vanligt sÄ mÀrks det alldrig pÄ Wincent nÀr han blir sjuk. Visst han fÄr symptomen men han blir aldrig sjuk sjuk. SÄ att han blir trött och slö utan han Àr alltid pigg och full med energi. 
 
SjÀlv sÄ har jag blivit sjukare och sjukare... 
Denna veckan hade jag fullbokad med grupp pass pÄ gymmet men har tyvÀrr fÄt avbokat alla frÄn i torsdags till nu. 
Meeeen!!! Vikten gÄr nerÄt! Har Àntligtn passerat 80strecket. SÄ nu Àr jag nere pÄ 79kg. SÄ kommer komma tillbaka till gymmet med vÀÀÀrldesn motivation! 
 
Blev sÄ otrolgt sugen pÄ kolakakor sÄ slÀngde ihop en deg. Dock glömde jag bort dom lite sÄ blev inte sÄdÀr hÀrligt sega. Men goda ÀndÄ blev dom. 
KÀnns skönt att kunna göra nÄnting mer kreativt dÄ gÄrdagen var hemsk. Collin ville Àta en gÄng i timmen och jag hade vÀrldens huvudvÀrk och natten till i gÄr var inte alls rolig. 
 
NÀ nu mÄste jag avrunda. MÄste sÀtta mig och kika efter lite klÀder till Collin. NÀstan alla Wincents klÀder i 68 Àr sommarklÀder sÄ det passr ju inte till Collin nu. Blir inte sÄ bra med shorts och linnen nu nÀr vi börjar nÀrma oss December... 
 



DelmÄl #2 i min kropppsresa!

I dag (trots förkylning och allt) sÄ har jag nÄtt delmÄl #2 i min resa!
Har Àntligen kommit ner i vikt sÄ att vÄgen visar 80Kg
 
Som jag har lÀngtat efter denna dagen. Efter 3 Ärs kÀmpande att komma ner under 84kg. Det Àr vad jag har vÀgt nu i 3 Är (+- nÄgot kilo upp och ner) 
 
För varje vecka som gÄr sÄ nÀrmar jag mig mitt mÄl. 
2 mÄnader av trÀning har resulterat i -8kg pÄ vÄgen. 
Har Àven kunnat springa kortare strÀckor pÄ löpbandet utan att kÀnna att man hÄller pÄ att dö. 
 
       30 September          23 Oktober             5 November            14 November
   
 Lite skillnad ÀndÄ. 
 
SÄ nu ska jag bara kÀmpa mig igenom denna jÀkla förkylnigen sÄ jag kan komma tillbaka till gymmet. Det Àr ju ÀndÄ rÀtt skönt att koppla bort vardagen lite ca 1-1,5 timme dÄ och dÄ. Bara fÄ vara i sin lilla trÀningsbubbla. Ibland helt barnfri och ibland med min lilla gym-buddy i babyskyddet. 
 
Förra veckan var Collin med pÄ nÄgra grupp-pass. Han sov igenom hela Multi-passet. Men nÀr vi skulle trÀna Mage/Rygg blev han otÄlig i babyskyddet sÄ han fick ligga pÄ mattan och trÀna han med. 
 
Har lyckats klÀmma in mer grönsaker i min mat med. Kan ni tÀnka er. Jag som avskyr sallad. Men ibland sÄ.
Dgens middag. 
 
Har Àven försökt undvika smÄÀtande, Redbull (som jag fick sÄnna cravings för EFTER graviditeten) och har slutat med min Àlskade Oboy... Dragit ner pÄ portionerna. Snabbmaten har vi varit snÄla med nu. Har istÀllet köpt asiatiskt eller liknande dÄ man faktiskt kan spara halva portionerna till dagen efter dÄ de Àr sÄ pass stora. 
 
SÄ nu Àr det bara att steppa upp och försöka springa lÀngre strÀckor, lyfta lite tyngre och vÄga testa nya maskiner! Det Àr iaf nÀsta mÄl! Fokusera lite pÄ Armstyrkan med dÄ grabbarna vÀxer sÄ det knakar och man snart ska börja jobba igen. 



Fullt upp.

Nu har det gÄtt et tag sen sist. HÀr har det varit full fart. 
 
Har jobbat lite, var riktigt skönt att komma tillbaka till jobbet. Det piggade verkligen upp. Och nu Àr det inte lÀnge kvar innan jag börjar jobba igen! Den 5 December gÄr jag pÄ jobbet och dÄ blir det varannan vecka. SÄ Andy jobbar sina nattveckor och Àr pappaledig dÄ han egentligen skulle jobbat dagtid. 
 
Krattat undan massa löv och klippt grÀsmattan. (skulle behöva kratta en gÄng till dock) 
Medan Wincent sprang runt med krattan sÄ sov lillebror sÄ gott i vagnen.
 
Förrförra helgen var vi till Ekebo Nöjescentrum och kollade pÄ bandet 2 Blyga LÀppar. HÀrligt ös och en hÀrlig kvÀll! 
 
 
Fixade naglarna förra veckan den 8e, efter att jag varit pĂ„ MVC för efterkontroll efter förlossningen.  Var skönt dĂ„ det hade börjat bli allt för lĂ„nga :D Älskar verkligen att ha lĂ„nga naglar :D 
Otroligt att de hÄllt sÄ bra. Men inte konstigt dÄ det Àr mina egna naglar och inga tippar. Blir ju inte samma stabilitet med tippar. 
 
Enkelt men snyggt! 
 
Har Àven kommit igÄng med gymmandet en hel del. Och sicka resultat det har gett redan :D 
Hade dock extrem huvudvÀrk i 4 dagar i slutet av förra veckan och över helgen. SÄ blev inget gymmande dÄ. Och nu har jag och grabbarna blivit förkylda sÄ fÄr se nÀr jag kommer tillbaka till gymmet. Men ska föröska kmma ut pÄ lite prommenader istÀllet. 
 
Har bakat lite grahamsbullar med Wincent. Blir att göra en laddning till i helgen hade jag tÀnkt. 
Ska Àven slÀnga i lite fÀg i hÄret om jag har orken. Andy Àr ledig i morgon sÄ hoppas han kan ta grabbarna lite sÄ jag kan fÄ sova ut. 
 
Förra fredagen var vi pÄ Leos lekland med Nina och hennes kille Dennis och hans dotter som Àr jÀmgammal med Wincent. SÄ kul med jÀmnÄriga kompisar till Wincent nu som han kan leka med efter och utanför förskolan. 
 
Detta Àr lite av vad som hÀnt senaste veckorna. 
 



Totalt kaos!

Denna dagen har inte haft en Ă€nda lugn stund knappt. 
Dagen började med att lĂ€mna Wincent pĂ„ förskolan efter ett stort utbrott över sina skor. Att det ska behöva ta 20 min att ta pĂ„ sig ett par skor... Underbara trotsĂ„lder. FĂ„r spader pĂ„ denna unge oftare och oftare nu för tiden. 😣
 
Medan jag lĂ€mnade sĂ„ fick Nina mysa med Collin hemma. Var meningen att vi skulle sticka till gymmet men Nina mĂ„dde inte helt 100 sĂ„ jag skippade gymmet frĂ„n morgonen. Satt och snackade lite skit innan det var dags för mig att köra till Ikea med Collin. Gick och kikade pĂ„ nĂ„gon ny form av klĂ€dförvaring till Wincent dĂ„ vi numera har 2 barn sĂ„ vi behöver antingen en ny byrĂ„ eller en garderob. Vi fĂ„r se vad vi bestĂ€mmer oss för senare. 
 
Hittade iaf mina syltburkar och saftflaskor och lite annat bra att ha som jag saknade i köket. Blir ju alltid att det följer med lite mer Ă€n man planerat frĂ„n Ikea. Men denna gĂ„ngen sĂ„ följde ingen ny blomma med hem. Denna gĂ„ngen kunde jag hĂ„lla mig. 😝
 
NĂ€r jag kom hem var det bara till att slĂ€nga in allt i diskmaskinen sĂ„ de skulle vara redo inför syltkoket. 
HĂ€mtade sedan Wincent pĂ„ förskolan. Hem och fikade lite. Gick igenom Ă€nnu ett utbrott och sedan kunde vi köra ner till hans bĂ€stis för att leka. Var faktiskt riktgt trevligt att lĂ€ra kĂ€nna lite nya förĂ€ldrar. 
 
Kom hem strax innan Andy och satte igĂ„ng mina kastruller med sylt. Fyllde syltburkar emellan matning av Collin och Wincents hÀÀÀÀÀrliga utbrott som löser av varandra i dag. 
Men en massa sylt blev det till slut. 
Hjortron, BlÄbÀr och Hallon. Blev Àven vinbÀrsgele i gÄr. 5 smÄ burkar.

Till slut lyckades jag fĂ„ bĂ„da barnen att somna. SĂ„ nu vid halv 10 tiden sĂ„ pallrade jag mig ner till gymmet en liten stund. Var inte alls motiverad efter Wincents alla utbrott i dag. Man blir verkligen tömd pĂ„ energi. Hade verkligen 0 motivation. Meeeeen jag kunde iaf koppla bort hjĂ€rnan och bara fokusera pĂ„ min kropp. SĂ„ jag kĂ€nner att mina axlar och armar kommer göra ont av trĂ€ningsvĂ€rk i morgon. SĂ„ dagens planer blev lite omrörda men det blev bra till slut Ă€ndĂ„. 
 
I mogon efter att jag lĂ€mnat Wincent sĂ„ ska jag och Collin sticka ner till gymmet innan det Ă€r dags att ta oss ner till BVC. SlĂ„r vad om att han gĂ„tt upp ca 1kg sen sist vi var dĂ€r för 2,5 vecka sedan. 
Sen ska jag ta kidsen med mig ner till jobbet och hĂ€mta en massa grejer. För pĂ„ Torsdag blir det jobb mellan 10-18! 
Ska köra en demo i Kristianstad. StĂ„ och steka fisk i affĂ€r och snacka med massa folk. Visst det lĂ„ter inte sĂ„ vĂ€rst lyxigt eller kul. Men det Ă€r faktiskt riktigt kul nĂ€r det Ă€r ett jobb man brinner för och man fĂ„r prata om fiskarna och allt vad mitt jobb kĂ€mpar för. đŸ€©
Och just att fĂ„ komma ut lite nu efter att ha varit mammaledig ett tag. 
 
NĂ€ nu ska jag kolla klart pĂ„ avsnittet pĂ„ min serie och sen ska jag nanna kudden. 





Boothycore 🍑 Mage/Rygg

Nu kĂ€nner man att man lever iaf! 
Brukar sÀllan kÀnna av trÀningsvÀrken sÄhÀr tÀtt inpÄ, men nu jÀklar. Hade lite trÀningsvÀrk sen innan i baksida lÄr. Gissa vad vi fokuserade pÄ i dag pÄ grupp-passet. Jo just det, baksida lÄr.
Hoppas verkligen att jag kan gĂ„ i morgon 🙈 Men fy va kul det var i kvĂ€ll. NĂ€stan 2 timmar pĂ„ gymmet. Fick upp ett bra flĂ„s pĂ„ löpbandet innan passet. SĂ„n skillnad det gör.


Den nya instruktören Ă€r verkligen super peppande! 
Nu blir det nog inga fler grupp-pass denna veckan tyvĂ€rr. BVC och Jobb stĂ„r pĂ„ chemat just nĂ€r de roliga passen Ă€r lagda. SĂ„ fĂ„r satsa mer pĂ„ nĂ€sta vecka. 
Men gymma kommer jag att göra i vilket fall. Det verkar vara nĂ„gra som har med sig barnen pĂ„ gymmet med sĂ„ ska faktist chansa och ta med bĂ„de Collin och Wincent vid nĂ„got tillfĂ€lle. Se hur det gĂ„r 🙈😂 

I morgon har jag 2 gymbuddies med mig iaf. Efter att vi lĂ€mnat Wincent pĂ„ dagis sĂ„ ska jag, Nina och Collin ner till gymmet en liten stund. Jag ska fokusera pĂ„ armar, bröst och kanske lite mera rygg/mage, (beroende pĂ„ hur musklerna kĂ€nner sig. Finns ju Ă€ndĂ„ mĂ„nga olika muskler att trĂ€na sĂ„) 
LĂ„ta mina ben fĂ„ vila nĂ„gra dagar nu. 

NĂ€ nu ska jag vĂ€nta lite till med att sova. Collin lĂ€r nog snart vakna och vara hungrig. Det kĂ€nns sĂ„ i brösten iaf 😝 
Natti natti sĂ€ger jag sĂ„lĂ€nge. 
FĂ„r lĂ€gga upp alla nya bilder frĂ„n hotellet och tiden uppe i JĂ€mtland senare nĂ„gon kvĂ€ll. 



Hemkomna, Gym och Kök.

Äntligen hemma! Eller ja vi har varit hemma nu sen i Lördags kvĂ€ll. 
I gÄr blev det stÀd hela förmiddagen dÄ vi lÀmnade huset i ett fasligt skick innan vi Äkte. Sen kom Jonas och Maria förbi och fikade lite. Blev Àven Halloween-pyssel som Maria tog med sig. SÄ nu har vi massa pynt vi ska hÀnga upp som vi gjorde tillsammans i gÄr. Fram mot kvÀllen drog jag till gymmet. Snacka om trÀningsvÀrk i dag! Men hade sÄn bra motivation i kroppen i gÄr! Kunde öka hastigheten pÄ löpbandet, öka nÄgra vikter och Àven testa pÄ lite nya övningar och maskiner!
Hade sÄnt GO! SÄ det var tur att jag had med mig en liten handduk. Kan sÀga att den var dyblöt efter gymmet xD
 
Testade ju Ă€ven pĂ„ gymmet pĂ„ hotellet i bĂ„de i fredags kvĂ€ll och lördags morse. Var inte lika motiverande, dĂ„ det inte riktigt fanns de maskiner jag anvĂ€nder. Men lite trĂ€ningsvĂ€rk fick jag iaf efter det sĂ„ nĂ„tt mĂ„ste jag gjort rĂ€tt. 



I kvĂ€ll har jag bokat in 2 grupp pass efter 18.00 sĂ„ blir att slĂ€nga ihop lite mat innan Andy kommer hem. 
Och i morgon pyser jag och Nina ner till gymmet med Collin. Hoppas han Ă€r lika snĂ€ll och duktig som sist. Och efter dagis i morgon sĂ„ ska vi hem till Wincents bĂ€sta kompis frĂ„n dagis. Lite spĂ€nnande att börja lĂ€ra kĂ€nna andra förĂ€ldrar frĂ„n Wincents klass. 
 
Ska Ă€ven försöka klĂ€mma in en snabb visit till Ikea i morgon dĂ„ jag behöver köpa massa syltburkar och saftflaskor. Har tinat upp massa bĂ€r frĂ„n mina förĂ€ldrar som jag ska koka sylt pĂ„ i morgon. 

Röda vinbÀr (till gele)
Vildhallon
BlÄbÀr
Hjortron
FlĂ€ckarna frĂ„n blĂ„bĂ€r matchar naglarna pĂ„ sĂ€tt och vis 😂 

Efter att ha öppnat alla blĂ„bĂ€rspĂ„sar. NĂ€stan vĂ€rre Ă€n hĂ„rfĂ€rg detta 🙈

SĂ„ jag hoppas att jag hinner med allt jag ska göra i morgon innan playdaten med Wincents kompis. Senare i veckan blir det kanske att tina upp svarta vinbĂ€r och göra vinbĂ€rssaft. 
 
I dag har jag förberĂ€tt inför morgondagens kok av Hallonsylt, BlĂ„bĂ€rssylt, Hjortronsylt och i kvĂ€ll ska jag koka VinbĂ€rsgele av röda vinbĂ€r efter gymmet. Just nu vĂ€ntar jag bara pĂ„ att de ska rinna igenom min hemmagjorda silduk. 
Kan inte hitta mina sildukar nĂ„gon stans. Dom Ă€r heeeelt borta. SĂ„ dĂ„ vinbĂ€ren Ă€r röda sĂ„ tog jag ett rött örngott som Ă€r nytvĂ€ttat. Det har jag sspĂ€nnt upp med nya hĂ„rsnoddar i silstĂ€llet. Funkar kanonbra, dock lite klöddigt att spĂ€nna upp. 
Min snygga lösning pĂ„ silduk 😂
 
Och nĂ€r som helst ska jag pĂ„börja maten sĂ„ fort Andy ringer och sĂ€ger att han Ă€r pĂ„ vĂ€g hem. 
Dock kom jag precis pĂ„ att alla kastruller Ă€r upptagna sĂ„ mĂ„ste nog stöka om lite med gelen sĂ„ jag kan ta den kastrullen till spagettin som ska kokas! 
 




DelmÄl 1!

Woop Woop! StÀllde mig pÄ vÄgen i dag efter frukost. Jag har nu gÄtt ner till 84,5kg (efter att jag Àtit frukost!) Med det sagt sÄ har jag Àntligen nÄtt mitt första delmÄl. SÄ nu Àr det bara att sikta mot 74kg. 
Men ska försöka dela upp det lite. Har unnat mig att köpa lite chips i dag och Àven ett nytt trÀningsband att trÀna med nu nÀr jag Àr ivÀg. 
 
SÄ nya mÄl ska sÀttas och man kÀnner sig Ànnu mera pepp! 
SÄ ett av mÄlen Àr att försöka minska midjemÄttet och fÄ bort preggofluffet som Collin lÀmnade kvar efter att ha töjt ut magen. 
Och Àven lite fluff pÄ lÄren. 
 
Jag gÄr ner i vikt och Collin bara vÀxer och vÀxer. Han har numera strl 62 i mÄnga plagg. 
 
TyvÀrr har vÀdret hÀr blivit sÀmre. Jag och mamma hade planerat att försöka ta lite lÄngpromenader. Men nu har regnet börjat komma mer och mer och jag har verkligen inte packat för att va ute i regn och rusk. 
Men hoppas pÄ bÀttre vÀder kommande dagar. 
TÀnk att vi snart varit hÀr uppe i en vecka. Inte mÄnga dagar kvar nu tyvÀrr. Tiden gÄr för fort. 



Scandic Hotell

Supermysig stÀmning i hela hotellet pÄ kvÀllen.
 
Lobbyn med 2 olika barer pĂ„ vardera sida om en stor inomhus-damm. Detta Ă€r vinbaren. 
 
Yes, alla vĂ€xterna Ă€r Ă€kta! Även trĂ€den...
 
 
 
JA, fiskarna Àr ocksÄ riktiga! Koi-karp pÄ ca 5kg!
 
Andra sidan var den vanliga baren med drinkar, öl och cider. Fanns Ă€ven ett lekrum för barnen dĂ€r de kunde leka medan man tog en öl och bara njöt av hotellmiljön eller efter frukost nĂ€r barnen blivit klara och som förĂ€lder vill kunna dricka sitt kaffe/te i lugn och ro. 
 
Hotellmiljön i dagsljus efter frukosten. 
 
Försvann Wincent var det bara att leta efter vart fiskarna var sĂ„ hittade man honom lĂ€ngs med damm-kanten. 
 
20 vĂ„ningar högt. Dock hamnade vi bara pĂ„ 9e vĂ„ningen. Hoppas pĂ„ en högre vĂ„ning nĂ€sta gĂ„ng. 
 
Blir att ta fler bilder med kameran nĂ€sta fredag nĂ€r vi kommer dit igen. 
Blev alldeles för sent i lördags för att jag skulle orka dra upp kameran. Ska försöka filma lite med och lĂ€gga upp pĂ„ min Instagram. Kommer vara pĂ„ hotellet tidigare denna gĂ„ngen sĂ„ dĂ„ kommer vi ha mycket mer tid pĂ„ oss att utforska och fotografera. Kanske till och med ta ett litet glas i baren pĂ„ kvĂ€llen. 
Vi fĂ„r se helt enkelt. 
 
Frukost saken var supermysig. Den lÄg i anslutning till lobbyn sÄ man kunde vÀlja att sÀtta sig vid dammen och Àta sin frukost. Det gjorde dock inte vi denna gÄngen men kommer absolut göra det nÀsta.

Personalen var supertrevliga. SÄ det Àr ett stort +

Pool, bastu och gym ingick i bokningen. Dock var gymmet inget att hurra för direkt. Trodde det skulle vara större. SĂ„ jag skippade det faktiskt. Men kommer nog ta en liten runda dĂ€r nĂ€sta gĂ„ng. Iaf för att fĂ„ upp flĂ„set pĂ„ löpbandet. Kanske göra lite övningar med band och vikter. Fanns 5 maskiner totalt i gymmet utöver crosstrainer, motionscykel och löpband. Lite besviken faktiskt.
TyvÀrr har vi inga badklÀder sÄ blir nog inget badande i poolen. Men kanske en annan gÄng.

Rummet var stort och supermysigt. Alldeles lagom för en liten familj pĂ„ 4. 

Ett riktigt stort + var parkeringsmöjligheterna. Fanns gott om parkeringar framför hotellet och Ă€ven ett parkeringshus i anslutning till hotellet. 
Parkeringen utomhus var riktigt mysig. IstĂ€llet för vanliga p-rutor sĂ„ har de planterat trĂ€d sĂ„ pass att de bildar rutor att parkera i. De Ă€r Ă€ven upplysta under kvĂ€llstid. Ska försöka fĂ„ nĂ„gra bra bilder pĂ„ detta. 

Nu ska jag mata Collin och sen blir det sĂ€ngen för min del. 





Rockabillypingla pĂ„ 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, klĂ€derna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D pĂ„ cruisingar. HĂ€r fĂ„r ni lĂ€sa om vad jag hittar pĂ„. Och var inte rĂ€dda för att frĂ„ga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.