Plans for today.

 Dagen ser ut som så att jag börjar jobba nu vid 14.30 sen går jag av mitt pass vid 20.30 :) Sen blir det till att åka ner till Hässleholm och möta upp Nina och gå på erotikmässan ^^ Där kommer att vara tattuerare, piercare, strippor och allt möjligt! :D Tycker sånt är riktigt kul att gå och kolla på. Sen att dom har massa säljare och frisörer där. 
Ser fram emot kvällen! 
 
Vi körde ju hem Buicken i går kväll med! Så i morgon blir det cruising på chemat :D 
 
Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig i morgon och i kväll dock... Har sån beslutsångest! Men men, vi får väl se :) 
Nu ska jag iaf sminka mig och göra mig iordning för jobb och kvällens bravader :D 
 
Tjaoo så länge ;) 7 Kg...

Hela otroliga 7 kg på 7 veckor! :D Framsteg delux! Nu väger jag ynka 75,2
Så otroligt länge sedan jag vägde såhär lite. Känns helt sjukt. 
Tankarna börar röra sig om det är fel på badrumsvågen för jag vill tro det men kan inte riktigt greppa det ännu. 
 
Nu ska här även börja flikas in lite träning på detta med så är man snart redo för Beach 2017 (skämt å sido) ^^ 
Är inte ute efter att ändra så mycket på min kropp. Men vill få el hällsosammare vardag och en kropp som kan klara av alla mina äventyr. Och jag börjar närma mig! :D 
 
Förändringen i min kropp är bara till det possitiva. Humör, uthållighet, kondition, astman också. Allt har blivit så mycket bättre! 
Nu vill jag bara ha lite bättre väder. Vill ut och gå! Men utan att behöva pälsa på mig som om det vore vinter, och kanske dra på mig en förkylning eller 2. 
 
Nä nu ska jag hoppa i säng. I morgon väntas det jobb och lite andra grejer, men mer om det kan jag uppdatera om i morgon innan jobbet ^^ 
 
Tjaoo! Feels like friday!

Hellu my friend! 
 
Dagen hade jag planerat på helt annat sätt än va det blev. Vaknade i morse 06.10 av att dom ringer från jobbet. Ringer upp dem igen och det slutar med att jag fick jobba från 07.30 till 15.10 
Goa pengar ändå. 
Skulle ju ändå vara på jobbet mellan 13.00 och 14.00 så kvittade ju ;)
 
Va på de sumatiska avdelningarna i dag. Skönt med lite omväxling för en gångs skull :) 
Tog även Andys bil till jobbet i dag då jag hade lovat honom att han kunde ta volvon. Sen i morse började det även snöa så då var det självklart att han skulle få ta volvon. Då den har kontinentaldäck så var det säkare för honom. Jag har ju inte lika långt till jobbet, och sen är det småvägar jag kör. 
 
I dag blir iaf eftermiddagsplanerna som så att vi sticker ner till Tollarp och byter olja och filter på buicken. Sen blir det till att köra den lite i runt i byn och se hur den går. Blir kanske lite fika hos mormor och morfar med ^^ (ja jag kallar dom för det fast att det är Andys morföräldrar, dom är som en extra mormor och morfar för mig då jag inte har några själv)
Så får vi se om det blir så att Buicken följer med oss hem i kväll ;) Håller tummarna riktigt hårt nu!!! 
 
Nä nu ska jag käka lite (min shake) och börja göra mig iordning :) 
 
Tjaoo!