Oh my god it's Friday

Medans alla ljublar på facebook över att det är fredag så ser jag inte fram emot helgen särskilt mycket. Jag har tur som är ledig på Måndag för jag kommer att vara helt slutkörd! 
 
Jobbar i dag från 16-21 Sen i morgon så jobbar jag delad tur vilket innebär att jag jobbar 7-13 sen 17-21 igen och direkt efter jobbet drar vi upp till Lönsboda och dansar hela kvällen till Lasse Stefanz, på söndag jobbar jag 7-16 och sen åker direkt ner til hässleholm efter jobbet för styrelsemöte på klubben och direkt efter det vidare till Kristianstad för buggkurs från 19-21. 
 
Men kommer ändå att bli toppenkul på kvällarna, sen har jag det rätt kul på jobbet med ^^
Är så glad över att andy vill hitta på så mycket med mig. Och just att åka iväg och dansa :D 
Andys ide faktiskt att vi skulle iväg på Lasse Stefanz, blev superglad! Vi får se om det är nån annan som vill hänga med elr om vi blir själva :P 
 
Nä nu ska jag käka lite lunch sen blir det till att förbereda sig inför kvällens jobb ^^
 
Gårdagen hade vi ju tacomys hela kvällen med film och god mat. Så det får bli dagens lunch med ;) 
 
Här får ni även se vårat nya porslin ^^ Tallrikarna och den stora skålen är svarta medan de små skålarna är mörklila :D 
 
Haha jag var bara tvungen att testa dessa små stand'n'stuff formarna :D Man är ju barnslig ibland så kunde ju inte låta bli! Men goda var dom och vi hade superskoj när vi skulle fylla dom. Gjorde ju inte en i taget precis utan vi tog ju kasnke 4 var och fyllde på en gång :D 
 Bartender Beauty

Har hunnit med det mesta jag skulle göra i dag innan fisket :)
Vädret går lite fram och tillbaka då får klä mig varmt.
Har iaf hunnit äta mina 2 mål mat som jag lovade min kära sambo, sen har jag även hunnit diska och städat akvariet :)

Hittade även ett ställe att sätta upp babes bartender kitt :) det har stått i ett skåp helt oöppnat sen han fick det av mig förra året då han fyllde år. Men nu jäklar så kan han börja blanda drinkar då vi är hemma oftare än vad vi varit i sommar ^^ annars så kommer jag att låna det ;)

Saknas bara några små grejer för att det ska vara ett komplett kitt men det löser vi en vacker dag ^^

Är riktigt nöjd över mitt lilla akvarium ^^
Håller tummarna :)

I dag håler man tummarna för att vädret håller i sig. Vid ca 2 tiden kommer jeppe upp hit till osby så ska vi ut och fiska lite :) Kommer vara ute till lite innan 18 iaf. Sen blir det hem och fixa mat :) I kväll blir det tacos mys i och med att jag jobbar fram till 21 i morgon och då blir det lite sent för att fixa mat. 
 
I går blev det att ner och kolla på lite grejern hos Jeppe, blev ett nytt spö och ny rulle för min del, och lite jiggar :) Ska bli kul att äntligen komma ut på lite fiske. Är ju en evighet sen jag var ut sist. 
Men hoppas nu att det blir ändring av det.
 
Ska försöka boka in klipptid för mig och babe nästa vecka men kan bli svårt som det ser ut nu med tiderna. 
Aja, vi får se hur det blir :)