I'm bad to the bone Honey!

I dag känner man att man lever i kroppen.
Inte sovit nånting i natt pga sjukt skumma drömmar och en fästman som är som en apa i sömnen.
Sen upp tidigt för att hinna med tåget till jobbet (då min lilla loppa fortfarande inte är klar)
Och sen jobbdagen har väl rullat på men fy va den har varit jobbig. Och folk tror att det är lätt och lugnt att jobba innom vården. Jo tjena. Min rygg börjar kännas nu efter snart 1 1/2 år innom det.
Men det är kul på samma gång. Man känner att man gjort nått bra varje gång man kommer hem, och så mycket man får lära sig :)

Iaf så var hjärtat gullig och hämtade mig vid bussen i dag. Sen när vi kom hem blev det att ställa sig vid spisen direkt. Gjorde "belgiska" våfflor. Blev supermysiga! :o men de flesta gick ner. Blir några till frukost med i morn ;)

Blev att vi somnade i soffan efter maten. Så vi bestämde oss för att lägga oss vid 20.30 då båda är helt slut i kroppen. Så blev tv mys nu i nån timme tills hjärtat somnade.

Och här ligger jag och glor på Code Black och lyssnar på hjärtats små snarkningar ^^

Ska snart försöka somna jag med.
Skriver mer i morn! :)

Tjaoo! 💋
Morning glory

Sååååå skönt med sovmorgon! :D
Har legat i sängen i 1 timme nu utan att behöva tänka på några tider elr liknande! ^^

Helgen har varit tuff! Jobbat hela lördagen, stressa ihop en frisyr och sen bege sig till klubben. Var inte så mycket folk, men kul ändå. I slutet var det bara jag Andy bamse och wille kvar.
Körde hem wille och var sedan hemma vid 4 på morgonen. Sen blev det att kliva upp vid 10 och köra till jobbet vid 12tiden.
Var sedan hemma igen lite innan 10 på kvällen... Hoppade direkt ner i sängen och somnade rätt fort i hjärtats famn ^^ bästa sättet att somna! ❤

Så i dag ska jag bara ta det lugnt!
Ska käka lite frukost nu och sedan börja bädda sängen och plocka undan alla prylar jag dragit fram för att fixa håret i lördags :P

Så här såg jag ut i klädväg i lördags iaf ^^ enkelt men snyggt!
Fredagsmys!

Serietittande och matkoma nu ett tag framöver! Min man han kan verkligen laga go mat 👌😍