Die of cuteness <3


Tror jag smäller av så söt denna lilla 4 v gamla kattungen är! Helgplaner!

I helgen är det ju massor som händer har jag kommit på xD 
Först och främst jobbar jag fredag förmiddag, sen kommer vi att köra ner till Tollarp och pilla med Buicken och Andys pappas Bel Air. 
Blir meckande hela fredag kväll och lördag förmiddag, sen på kvällen ska vi in till Bromölla och glo på bio med Andys brorsa och ett gäng till med "gamers". Får se om Lukas och Debbis också följer mä. Så kommer nog inte va hemma förän 1-2 på natten där.
Så upp och jobba vid 7. Får åka otroligt tidigt då jag kommer att utgå från Tollarp... usch! Aja, sen blir det att åka tillbaka till tollarp efter jobbet och fortsätta med vårt meckande och pillande.
Sen på måndagen blir det att köra upp till Hässleholm för styrelsemöte på klubben och sen tillbaka till Tollarp igen för att åka på Cruisingen på Holly Hivers. Dom kommer även att ha lite kläder och sånt där med :) 
Är ju Heels and Wheels ;)
Och redan där var vi framme på 6/6 sedan helgen efter 11/6 så blir det Åsenrun och gissa vart den går av stapeln, jo Holly Hivers i Tollarp ;) Sicket jävla rännande det är på oss xD 
Har även klipptid den 7 mä så man har att göra.
 
Nä nu ska jag fortsätta i köket tills babe kommer hem <3
Tjaoo!  Power Meet 29 Maj 2016

Sitter på jobbet och har lite rast. Tänkte uppdatera lite om vad som har hänt, men drar det kort ;) 

Torsdag blev det till att hoppa in och jobba några timmar, sen blev det att åka ut till garaget och tvätta och städa Buicken inför helgen. När vi väl kom hem och hade lagat mat hade klockan hunnit bli 10 så blev direkt ner i sängen. 

Fredagen blev det upp med tuppen och va på klubben redan innan 9. Andy skulle till frissan och klippa sig vid 10 så han höll mig sällskap en stund innan han skulle åka. Jag städade för fulla muggar till klockan blev 11 halv 12 sen stängde jag igen och körde till donken, handlade käk och körde vidare för att möta upp Andy igen och käka :) sen drog vi ner till Hässleholmsgården för att börja röja med staketet där. 
Allt som allt tog det ca 4-5 timmar att sätta upp staket m.m sen drog vi in till klubben igen och började lasta lite smått. När allt var klart så åkte lukas med in till stan och vi käkade pizza. 
Sen blev det hem, duscha, sen hem till Nina för att hjälpa henne med håret :) va hemma ca 12 på natten. 

Lördagen var jag uppe vid 4.45 för att hinna fixa mig och packa allt vi skulle behöva under dagen. 
Vid 6.20 körde vi från osby mot Hässleholm. Fick ta en omväg då det var lite trafikkaos i Hässleholm. 
Var till att börja sätta upp allt som skulle vara till publikinsläppet. Flaggor, banderoller m.m 
Dagen flöt på och vi kunde stänga igen vid 15.30
Tog lunch 30 min vid 11 tiden, precis så jag kunde haffa Andy mellan hanns skift och sno några pussar och kramar av honom <3 
Han slutade med vid 16 tiden så vi gick en sväng på marknaden. Hittade massa prylar men detta året så blev det ingen stor shopping för min del. (sparar mig till Rättvik 👌) Men Andy köpte en "liten" hårblomma till mig och jag köpte en rävsvans (som han har letat efter länge) till Buicken. När väl alla bilar börjat köra ut från Hässleholmsgården så började vi att städa upp skräp och burkar. Kul då man sliter som djur och ser när andra bara går och dräller rundor med 0 ansträngning. 

Sedan bar det iväg till klubben så vi var där till 8 iaf. Öppnade upp baren 9 och då började det komma lite folk iaf. Vid 11 gick jag av mitt första pass. Vi bommade igen klubben vid 4 tiden. Så nät jag väl kom hem så hoppade jag in i duschen och var i säng till 4.50 


Min fina blomma i håret jag fick av min underbara pojkvän <3


Var bra många som ville ta kort på mig under dagen och kvällen. Alltid kul att höra hur fint man gjort håret och allt sånt! 

Söndagen blev det inte heller många timmars sömn. Va uppe igen till 10.30 och sen var vi i Hässleholm igen till 11.30 
Blev att ta ner allt staket igen, sen ut i stan och förtäta rensa skräp. 
Sen efter allt det var klart så åkte vi alla och käkade pizza. Sen hem, duscha och mysa ner oss i soffan framför en film till kl 11 sen blev det att sova.


Ser ut som jag kramar livet ur den men håller jättesöt, bara den som är superligan och sprutade till då jag skulle ta kortet 👌😂

Måndagen blev sovmorgon och sängens till 12 ungefär. Sen ner till Tollarp och äta hemma hos Andys mormor.  Blev en sväng innom Dennis med och gjorde lite planer inför i dag. Sen hem, glo film och sova då man skulle upp och jobba i dag (tisdag).


Blev även en ny tröja från AKAMA med i helgen. Supernöjd med min sexiga hoodie ;)