Pink Petticoats ❤

Har nyss kommit hem till husvagnen. Var en sväng på Slapp Meetet i Arenan och hittade massa prylar ^^
Andy fick lite smågrejer till bilen han ville ha :) och jag hittade en ny tyllkjol till mina klänningar :D så otroligt nöjd!

Sen blev det en liten kaffe mugg till mig då Andy fick en med Jack Daniels när vi var hos mina föräldrar :)
Sen en plåtskylt till köket med :)

Blev riktigt nöjd med smink och hår i dag :)

Kommer lite bilder från i går och i dag med på lite bilar ;)
Drive in movie

Tja tja! Dagen börjar otroligt bra! Vaknar till att solen skiner (kl 10.30 sovmorgon :3) duschar och sminkat sig färdigt. Mys med Babe i sängen en stund, så nu när han är klar på toa ska jag ockupera den igen för att rätta till frillan lite ^^

I går var vi ute på cruisingen och gjorde ett stopp vid Rättviksparken där det var dansbandskväll. Så blev en del dans och sen cruising :)

Då det kom en störtskur i går på g från travbanan (Swap Meet) så blev min klänning helt dyngsur då den gick utanför paraplyet så i går kväll blev det att byta till min nya topp och mina byxor. Blev superläckert! :D

Jag får nog göra som så att alla bilder jag tar med kameran får jag nog slänga upp när jag kommer hem. Vi får se hur jag gör :)

Iaf så när vi är klara här så ska vi till Rättviks arena där det är lite mer Swap Meet fast med mer prylar och kläder :)
Får se om man möter upp Jamie i dag med :) ska bli kul. Sen i kväll så ska vi till travbanan och glo på bio. Men inte vilken sorts bio som helst utan DRIVE IN BIO! Dom ska visa den nya filmen om Tarzan! :D ska bli riktigt awesome! Läääängtar!

Nä nu ska jag fixa med mitt hår. See ya! Tjaoo!

Babe ville inte vara med på bild xD

Och en liten bild från cruisingen, hur jag såg ut denna kväll :)
Swap Meet

Morgonen började med att man vaknade ca 06.30 och var klarvaken. Alla i husvagnen snarkade så gick inte att somna om. Så gick upp vid 06.45 och tog mina grejer och stack till omklädningsrummet och fixade mig i godanro :) sen kom man tillbaka 1 timme senare och alla sov fortfarande xD så kröp ner i sängen med Babe igen.

Vid halv 9 så började jag peta på honom så han skulle vakna. Sen klev alla andra upp vid 9 och då upptäckte jag att frillan var paj så fick göra om den xD men blev mer nöjd efter det!! :D

Sen blev det att käka frukost och fixa Babes frilla med, sen var det till att klä sig och sticka till Swap Meetet :) en hel travbana i 2 varv med bara marknad! 👌😍 haha rök massa pengar efter 2 varv :P

Blev massa nya prylar!
Köpte en Speedy Mike baseball jacka (syns på bilden ovan) Babe har verkligen bästa klädsmaken! ❤

Sen så blev det en vit topp, en ny väska då min gamla börjar bli sleten.
Och ett jättetjusigt halsband (som även det syns på bilden åren) :)

Till Andy har jag köpt en mini gitarr som är lite speciell ;) och så ville han ha ett tygmärke till västen :)

Så får ni lite bilder från Swap Meetet med :)

Så en fin bild från i går då vi var på g till Rättvik :)