Work work :)

Precis kommit hem efter att ha jobbat från 07.30
Har varit en fartfylld morgon. 
 
I går så åkte jag upp till Älmhult för att möta upp Andy och åka till Ikea. Träffade på Peder ett antal ggr där vilket var trevligt ^^ 
När vi väl kom hem på kvällen kände vi att vi inte skulle orka att montera ihop allt på kvällen så det blev ommöblering av akvariet och byron. + städning. Sen hade Bae laddat ner lite serier så blev glass och seriemys i soffan innna det var dags att gå och lägga sig. Klockan hann bli fram mot 2 innan man hade kommit i säng och kunde somna. 
 
I dag blir det att röja undan disken och sen åka hem till Andys mamma en sväng innan vi börjar med garderoberna :) 
Så vi har iaf hela eftermiddagen räddad xD Sen blir det att göra sig i ordning inför kvällens bravader :) Weight loss!

Tjoho! Jag har gått ner i vikt! Det är inte som andra är blinda. Haha, har haft många på jobbet som frågat om man börjat träna och sånt. Hehe, dom skulle bara veta typ ;) 
Nä men känns sjukt skönt och peppande att vågen börjar röra sig åt rätt håll nu efter jul och nyår. Jag känner mig piggare och mer pepp på livet och kan verkligen inte vänta till sommaren! 
 
Har börjat äta nyttigare och inget småätande hela tiden. Och sockersuget har slocknat helt, eller ja visst kan det komma. Som i måndes var jag inom hemmakväll på väg till bilen från Försäkringskassan och då köpte jag 2 burkar energidricka av nått nytt märke. Va så sockersugen så man kunde dö!!! Iaf så tänkte jag att jag sätter mig i bilen och dricker en av dom och sparar den andra till Andy då han kommer hem. 
Iaf så när jag kommer till bilen så hittar jag ingen vettig mugghållare till drickan så jag tänker bara, äh fuck detta! Lägger ner dom i väskan och kör hem, ställer dom i kylskåpet och där har dom stått nu sen dess. Visst har man sneglat lite på dom ibland men inte mer. Känns underbart!!! 
Dom lär väl gå åt i helgen då man ska va fylleschaffis och stå i baren på klubben :) 
 
Nu vill man bara att det ska bli påsk! Dels för att pontus kommer ner innan posk (typ 22-23) och sen för att den 24 mars så drar jag och Bae upp till Elmia i Jönköping på Sport Preformance & Custom Motor Show! LÄNGTAR RÖVEN AV MIG! Hoppas vi får Buicken till att gå som den ska. Går lite ojämt och behöver nog byta generator till den. 
 
Blev dock inga bilder tagna i går då vi inte va i Tollarp så länge och för att det var svinkallt. Haha, satt mest i Buicken och värmde mig. Sprang även och hämtade grejer medan Andy stod i motorrummet och fifflade ^^ 
 
Aja. Dagens planer blir till att sticka upp till IKEA vid 16 tiden. Känns i kroppen att ställa lilla loppan och dissa henne för tåget xD Men men. 
Längtar redan tills jag får äta på Ikea! Mums!  Haha, sitter och tänker på ikeamat medan man käkar frukost. Smidigt värre! ^^ 
 
Nä nu ska jag designa vår "lilla" garderob som vi ska köpa i dag ^^ Tjaoo!Some scary shit!

Va lite läskigt att köra i all blötsnö i dag... Flög som en vante över vägen mellan Osby och Hästveda då allt var slask och plogbilen inte hunnit kört än. Mötte den i motsatt riktning så det gjorde inte mig nån nytta precis. 
Iaf så var mötet på Arbetsförmedlingen helt bortkastad tid (15 min för att lyssna på nån praktikant...) Hade varit lika givande att skicka hem den blanketten man skulle skriva på och den informationen man fick så man kunde läsa det hemma. Hade nog förstått allt bättre isf.
 
Aja nu har jag det gjort iaf. Hade betalt parkering fram till 12, men va ju klar innan halv 11. Så gick innom gallerian och Kicks. Borde jag inte ha gjort. Känner att det kommer bli dyrt nästa gång jag går innom där. Har hittat 3 nya parfymer jag måste lukta på igen!!! Oh Mah Ghaaaad!  Måste ha! Haha visst 2 av dom var rätt så gamla (funnits ett tag) men gud va dom luktar gott och så hittade jag en ny liten flaska ^^ 
 
Trillade även in lite roligt i brevlådan i dag :) Bae's Fallout 4 kom i dag samtidigt som ett sms från elgiganten plingar till. Så i dag blir det till att hämta min älskade mobil på vägen ner till Tollarp :) Ska ta med kameran i dag och kanske fotta lite. Har ju inte använt den på länge nu :) 
 
Aja, nu ska jag gosa med min krambjörn. Sen blir det att åka iväg :)