Miss Ruby Redhead -

Lunch-dejt med bästa!

Tjenixen! 
I går var jag äntligen ledig! Helt otroligt va ;) Så blev sovmorgon och sen en sväng upp till Älmhult för att käka lunch med bästa pojkvännen :) 
 
Sen efter en mysig lunch-dejt så blev det en runda inne på Ikea Fyndet och även vanliga Ikea :) Massa folk! Men det gick att komma fram iaf. Köpte lite prylar inne på fyndet som vi behövde hemma. Sen hittade jag den skål jag skulle ha och tro det elr ej men det var sista dom hade på hela fyndet! Haha det gäller att inte slå sönder denna som jag gjorde med den förra ;) 
 
Sen inne på Ikea så köpte jag lite nya gardiner och uppdaterade våra gamla gardinstänger till nya snygga :) Supernöjd och billigt dessutom ;) Ska bara sy upp gardinerna lite. Sen blir det perfekt! 
Hittade även lite nya doftljus med som jag inte sett där innan. Spännande! 
Kunde heller inte låta bli att få med mig en blomma hem heller :3 Haha jag och mina växter ^^ Får bara hoppas på att inte Minttu får för sig att äta upp denna lilla rackaren! 
Blev lite smått och gott som vi behövde här hemma. 
 
Väl hemma blev det att packa upp allt och sen börja diska och röja här hemma. Fick även teta på vår nya dammsugare! Vilket Minttu inte alls uppskattade, men då ska han vara glad att han slapp höra vår förra ;) 
 
 
I dag har jag hunnit med att tvätta alla kläder vi ska ha till nyår. Sen blev det att sticka till jobbet kl 14.30 :) 
I morgon skulle man ju ha varit ledig, men snäll som man är så ställer man upp och jobbar då chefen ringer ^^ 
Kommer bli skönt att kunna lägga undan en hel del nästa månad. Kunna lägga upp en ordentlig buffert, va som helst kan ju hända liksom. Sen har vi ju 2 jänkare som inte är så billiga att fixa så största delen kommer förmodligen gå till dom så vi kan roa oss i sommar ;) 
Denna sommaren kommer förhoppningsvis bli ännu bättre än förra. Hoppas att vädret blir bättre iaf! 
 
Nä nu ska jag örja avrunda här lite. Väntar på att andy ska komma hem efter att han varit hemma hos Jacob i Ekeby hela eftermiddagen. 
Saknar min kära sambo!!! 
 
Tjaoo!!Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.