En helt vanlig vardag

Vaknade tidigt i dag av att Babe skickade ett sms vid halv 8. Hade ställt mitt larm på 9 ungefär men kunde inte somna om så blev att upp och käka frukost. Fixa lite med bilder från helgen och sen börja röja i köket :) Vi har verkligen inget stort kök men fy va mycket grejer det finns där xD haha och nu ser köket dubbelt så stort ut :) 
 
Fick även ett sms från bemanningen i dag och det slutade med att jag jobbar från 4 i eftermiddag till halv 10 i kväll :) Får Andy det lugnt och skönt här hemma och kan sita och spela hela kvällen ;) 
 
Blir även lite jobb i morgon med. Sen får jag sticka iväg till Arbetsförmedlingne på torsdag då jag är ledig (hoppas faktiskt lite att jag inte blir inkallad då bara).  Usch, tänk om man kunde slippa af och bara jobba på, men nä man räknas ju som arbetslös fast att man jobbar som timvikarie... Aja, de få kronor man kan skrapa ihop är ju alltid nånting :) 
 
Nä nu ska jag byta om, köra till ica och posta lite brev + handla lite, sen till apoteket och köpa ansiktsrengöring. Sen blir det att åka hem och fortsätta att städa och käka lite :) 
 
Tycker jag gör inget annat än att smörja mig senaste dagarna. Brände mig verkligen i lördes, men svedan har lagt sig och det röda om axlar och armar har övergått till brunt men det kliar så otroligt mycket xD Och bröstkorgen är fortfarande röd. Tur att man har brun utan sol hemma som man kan fixa senare då det röda lagt sig helt och man kan jämna ut linjerna lite granna iaf ;) haha! 
Typiskt min tur att man lyckas bränna sig :P 
 
Nä upp ur soffan nu! :D Tjaoo! Bildbomb Emmaboda!

 
 Ett riktigt original 😉

En vän till mig delade denna på fb och jag kan inte låta bli att älska den! Va alltid dig själv och ingen annan! Originalet är alltid bäst!
Man kan ha inspirationskällor men bli inte en billig kopia, det skiner igenom så otroligt lätt!
A wise word 😘