Miss Ruby Redhead -

Drive by

I kväll smäller det! I kväll ska jag få köra från jobbet! 
Det stämmer, jag klarade uppkörningen i Tisdags och uppskrivningen i Måndags så nu har jag körkort! 
Eller ja, jag får köra på min legitimation tills jag får körkortet i hand antingen i morgon eller i början på nästa vecka! :D So happy! 
 
Blev till att fira i Tisdagskväll på Wookhouse i Hässleholm då älsklingen bjöd mig på middag. Vi drog även ihop lite vänner som hade tid att följa med. Så det blev Jag, Andy, Lukas, Hugo och Gunnar. Sedan stack vi till Maxi och köpte glass och drog vidare hem till Hugo en sväng :) 
 
Blev ännu mera jobb för min del. 
Jobbade Onsdag-Torsdag-Fredag-Lördag-Söndag förra veckan. 
Jobbar Onsdag-Torsdag-Fredag-Lördag denna veckan.
Och jobbar Måndag-Tisdag nästa vecka. 
Kommer jobba ihop ca 75 timmar denna månaden, Så längtar verkligen till lönen i december. För sen blir det att dra till IKEA i Januari, vare sig Andy vill elr inte ^^ för det är saker vi Måste införskaffa xD + att mamma ska ge oss lite julklappspengar att handla för på IKEA ;) Och om andy strejkar så tar jag väl bilen själv, hihi! 
 
 
Men nu måste jag sticka till jobbet :D Tjaoo!!! Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.