Leech

Äntligen! I dag kom ett underbart sms från DHL att mitt paket har kommit! Brillorna är underbara och så bestälde jag även en keps, tyvärr var den lite i största laget men det är ju inte så att den trillar av iaf ;) Love them. 
Nu längtar man bara tills man är i Slovenien igen och kan använda grejerna ;) Eller ja, mest längtar man efter solen så man också kan använda dom ;) hihi! Drive bby drive

Har i dag klarat av min första körlektion och nästa är inbokad på Torsdag. Fick en del berömm och lite grejer att tänka på till nästa gång :) Känns skönt att få den första lektionen överstökad! Nu e man bara peppad inför nästa.
Har ven fyllt i alla papper för att fixa med vapenlicensen så den blir inlämnad den med på Torsdag. Mycket som händer nu.
 
Går även och väntar på att mitt nya bankkort ska komma som jag beställde förra veckan. Mitt nuvarande börjar bli gammalt nu så dags att ha ett nytt, tog och uppgraderade det och valde en bild jag kunde ha. Så nu kommer jag alltid att ha med mig min lilla pälskling ^^ haha och nej det är inte min sambo jag syftar på ;) hehe!
 
Fick även besked från Leech att mitt paket därifrån är på g :D Ska bli riktigt spännande! Längtar ihjäl mig... Bara solen kan titta fram nu med så skulle allt vara perfekt.
 
Aja nu ska jag ta och fixa lite grejer, sen blir det att betala räkningar. :) Får skriva mersenare om jag kommer på nått kul att skriva om ;) Tjaoo!
 Händelserik dag

Dagen började med ett infomöte med Arbetsförmedlingen. Lika händelserikt som vanligt eller inte...
Efter det blev det en runda på H&M för att köpa lite nya underkläder (iom att Elvis käkat upp 4 st nu i veckan) xP 
När jag var klar där så åkte vi ner till körskolan, så nu har jag en körlektion inbokad till på måndag förmiddag :) lite nervös bara. 

Mot kvällen blev det en runda till Kristianstad för att träffa Miter och Ullisar och få några papper fixade. 

Har även beställt grejer från Leech! Megataggad! Hoppas att dom kommer fort! ;) 

I morgon blir det till att kliva upp tidigt då det bär av hem till Crille för lite gäddfiske/gösfiske  på Lursjön! Tagga!!! 

Nej nu ska jag ta och sova så jag inte är allt för trött i morgon :) tjaoo så länge!