Snapchat

Bjussar på dessa 2 porriga bilderna xD 
Riktigt porrig blick! 

I'm fluffy and I know it!
😎 knorre95
Gooood morgon god morgon

Lördag i dag :) Veckan har varit riktigt bra. Erik har varit här från Måndag kväll till torsdag eftermiddag. Vart riktigt roligt faktiskt. Hoppas bara att han tog sig hem oskadd. Bilen krånglade nämligen nere i Simrishamn i Torsdags då fjäderbenet knäcktes. Men som tur var så Gick det att köra ändå.
 
Torsdag kväll blev det till att laga lite tacos/gyros och tog några öl då Crille kom hit. Blev inte allt för sent. JAg gick och la mig vid 12 och grabbarna varuppe till kring halv 2 :P
I går blev det inte så mycket gjort. Jag sov typ hela dagen sen blev det till att ta in ved och sätta fyr i pannan för att kunna duscha. Glodde även på The Hunger games senaste filmen :) Helt okej film ändå.
 
Nu blir det snart till att göra sig i ordning för att sticka till Vinslöv en sväng. Sen blir det att handla, lämna in datan på reparation och i kväll blir det till att sticka till klubben :) Kommer att bli en lååååång natt...New in!

I går var vi ner till Helsingborg till en skola och lämnade papper + pratade en hel del med Syv. Hämtade upp Michelle och stack till Väla och käkade lunch, hur trevligt som helst! Tog en snabbis in på India och köpte en ny piercing till läppen. Sedan blev det raka spåretupp till Båstad för samma vända. Sedan in på möte med rektorn i osby. 

Stannade även kvar till kvällen för att umgås lite med Billy och Robin :) 
Sedan bar det iväg hemåt. 

I dag åkte vi tidigt upp till Strömsnäsbruk för att stå där några timmar för att informera elever. Åkte lite senare till Osby där jag tog tåget ner till Hässleholm för att gå in på JC och möta upp min pojkvän :) Blev 3 par jeans rikare. Blev en sväng inom Maxi för att handla på vägen hem. 
Och nu sitter man här i soffan och bloggar :) 

I morgon blir det en sväng ner till Simrishamn till en skola där :)