Årets sista månad

Denn helgen va en v de bästa på länge. 
Julbord med klubben i lördags, vilket var otroligt kul. Massa folk och god mat och jag fick tillbringa kvällen med min älskade pojkvän. 
När väl alla hade käkat färdigt stack vi vidare till pubben i vittsjö och fortsatte där där man "lärde känna" fler otroligt roliga människor. 
När väl pubben stängde fortsatte vi hem till en av killarna i klubben som bor i Vittsjö. 
 
Söndagen blev det sovmorgon delux. Vi kom hem kring 3 på natten och så sov vi till ca 10-11. Sedan stekte jag ,lite köttbullar och makaroner sedan stack vi ner till klubbstugan och städade upp det sista efter arbetsdagen i lördes. Sen blev det att åka hem, vila lite till, beställa pizza och sedan åka hem till Andys mamma för att fika och hämta lite saker vi beställt av henne. 
Verkligen älskar min nya parfym :D Helt underbar! 
 
Och i dag blev det äntligen en dag hemma. 
Och från att inte ha nått jobb denna veckan blev det till att jobba Tisdag och Onsdag! 13-21 i morgon och 16-21 på onsdag. 
Sedan blir det till att åh till Hässleholm på Torsdag och gå till tandläkaren... Vill inte! :'( men men, 1 hål i tänderna på ca 15 år så det tycker jag inte är så farligt ändå :) Hålet är inte så stort men tillräckligt för att det måste lagas... Så funderar på att sticka till Kristianstad efter att man varit hos tandläkaren. Ska fixa lite julklappar till nära och kära. 
För nästa måndag vid denna tiden har man nog suttit i en bil i ca 9-10 timmar. För tidigt på måndag morgon drar vi kosan upp till jämtland! :D Längtar! 1 helt år sedan jag träffade mamma och pappa sist. 
Men man pratar ju med dem i telefon ca 1 gång om dagen :P 
 
I kväll får vi se om vi kör ner till hässleholm och tankar och åker upp till Nathalie och käkar tårta ^^ Aja, vi får se hur det blir. Vi är fortfarande rätt sledna efter helgen ;) 
Men men, nu ska jag hoppa in i duschen. Tjaoo! '❤😘
Im back ^^

Tjaba tjena hallå :) 
 
Har inte varit så aktiv här på ett tag nu igen xD Men har varit så mycket annat imellan. Jobbet, chaffis, sovit :3 För att göra en lång historia kort.
 
Tänkte uppdatera er lite nu vad som händer i dag så får jag skriva mer om det i morgon ^^
Jo vi börjar dagen med lite arbetsdag på klubben, sen blir det hem till osby och göra oss i ordning för att sedan bli hämtade för att åka på julbord med klubben ^^ 
Låter väl spännande ^^
 
Aja jag får skriva mera i morgon för lär inte ha mer tid i dag, känner mig redan lite smått stressad xD Tjaoo!