Miss Ruby Redhead -

Årets sista månad

Denn helgen va en v de bästa på länge. 
Julbord med klubben i lördags, vilket var otroligt kul. Massa folk och god mat och jag fick tillbringa kvällen med min älskade pojkvän. 
När väl alla hade käkat färdigt stack vi vidare till pubben i vittsjö och fortsatte där där man "lärde känna" fler otroligt roliga människor. 
När väl pubben stängde fortsatte vi hem till en av killarna i klubben som bor i Vittsjö. 
 
Söndagen blev det sovmorgon delux. Vi kom hem kring 3 på natten och så sov vi till ca 10-11. Sedan stekte jag ,lite köttbullar och makaroner sedan stack vi ner till klubbstugan och städade upp det sista efter arbetsdagen i lördes. Sen blev det att åka hem, vila lite till, beställa pizza och sedan åka hem till Andys mamma för att fika och hämta lite saker vi beställt av henne. 
Verkligen älskar min nya parfym :D Helt underbar! 
 
Och i dag blev det äntligen en dag hemma. 
Och från att inte ha nått jobb denna veckan blev det till att jobba Tisdag och Onsdag! 13-21 i morgon och 16-21 på onsdag. 
Sedan blir det till att åh till Hässleholm på Torsdag och gå till tandläkaren... Vill inte! :'( men men, 1 hål i tänderna på ca 15 år så det tycker jag inte är så farligt ändå :) Hålet är inte så stort men tillräckligt för att det måste lagas... Så funderar på att sticka till Kristianstad efter att man varit hos tandläkaren. Ska fixa lite julklappar till nära och kära. 
För nästa måndag vid denna tiden har man nog suttit i en bil i ca 9-10 timmar. För tidigt på måndag morgon drar vi kosan upp till jämtland! :D Längtar! 1 helt år sedan jag träffade mamma och pappa sist. 
Men man pratar ju med dem i telefon ca 1 gång om dagen :P 
 
I kväll får vi se om vi kör ner till hässleholm och tankar och åker upp till Nathalie och käkar tårta ^^ Aja, vi får se hur det blir. Vi är fortfarande rätt sledna efter helgen ;) 
Men men, nu ska jag hoppa in i duschen. Tjaoo! 'Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.