Gooooo Morrroonn i nattmössan!

Goooo morron gooo morron gooo morron.
Uppe med tuppen i dag. I dag fick hjärtat stanna kvar i sängen och få sovmorgon så gick jag upp med vovven :) Känns skönt faktiskt. Sitter och pillar i mig min frukost och kollar lite youtube. Solen skiner och det börjar som en mycket bra morgon :)
 
I dag är det IKEA som gäller. Ska bli kul, leta prylar och lite allt möjligt skit :)
Sen i kväll sticker man till klubben och kollar läget där. Annars kommer vi bara ha en redig myskväll! Länge sen sist nu känns det som.
 
Men nu ska jag fortsätta med min frukost :) så får se om jag uppdaterar er mer senare i dag. Tjaoo så länge.Tjaba tjena!

Tänkte göra en liten snabb uppdate nu innan jag går och lägger mig.
I morgon blir det till att sticka till IKEA och handla lite. Sedan sticker man till lägenheten och hämtar det som finns på vinden :)
 
Var iaf på Arbetsförmedlingen i dag och lämnade in mina betyg och snackade lite om grejer jag vill uppnå med arbetsförmedlingen så ska få hem tid till ett möte senare där vi ska diskutera aktiviteter och lite liknande.
 
Så morgondagen kommer bli väldigt spännande ^^
Men nu ska jag borsta bissingarna och smörja ansiktet sen blir det att krypa ner i sängen ^^
Natti natti <3
 Good Morning

I dag blev det ännu en sovmorgon. Ska göra mig i ordning nu och sen pallra mig ner till stationen i Ballingslöv.
Kom på i går att jag glömt kvar min cykel på stationen så i dag blir det till att gå i stället :P
kommer ta ca 20 min extra att gå men vad gör det om 100 år...
Ska även en runda innom gallerian då jag kommer till hässleholm. Fördriva tiden innan klockan slår 13.00 för då ska man vara på Arbetsförmedlingen för möte -.- suck. Kan dom inte bara sätta mig på nån praktik eller liknande så man har nått att göra och så man slipper kurserna... isch!
 
MEN i helgen ska det bli skönt faktiskt. Nån dag tänkte vi att vi skulle sticka upp till Älmhult till IKEA för att handla lite smått till huset ^^ Blir väl en vända till klubben i Stoby också för att hälsa på allt folk där på lördagen :) Vet ej vilken dag det blir IKEA men det får vi la se då ;)
Ska bli skönt med en lugn helg nu och bara få umgås med min gubbe lite ^^
 
Men nu ska jag smörja in ansiktet och borsta bissingarna sen blir det till att traska ner till stationen :) Tjaooo, och på återseende ^^