Cheerleader

Hjälp! Har fått en låt på hjärnan. Tack för det Erik, kan jag inte sluta lyssna på den xD
 
 
I går blev det att besöka Hörby. Jäkligt trevlig skola faktiskt, mycket possitiv respons.
Sedan körde Erik hem mig, blev att käka och hitta lite kläder för senare skulle Erik komma och hämta mig igen så vi körde upp till skolan. Medan han åkte och spelade tennis så letade jag upp Billy och Robin så gick vi till gymmet och körde på ett bra tag. Senare blev det att man hängde i cafeet och snackade och umgicks med några av de nya 1orna. Rätt trevliga faktiskt.
 
I dag har vi varit nere i Höör och Eslöv. Sedan blev det att åka hem och ta det lugnt innan Erik tog och åkte hem. Nästa vecka blir det nog kanske att man tar tåget upp till Växjö för att besöka skolor där omkring. Ska iaf försöka få in nått möte då. Ska även hinna åka till Älmhult en sväng i början av nästa vecka för att sticka till IKEA.
 
I morgon sticker vi med klubben till Big Block i klippan, men innan dess blir det att pilla med Chevan hemma hos Crille.
 
Nä nu ska jag ta lite mat och en stor kopp varmt te. Tror jag börjar bli lite småt förkyld. (igen -.-)Ystads pir

En väldigt rolig dag nere i Ystad med många skratt och mycket bilåkning.
Var även och slängde in lite broschyrer på Sportfiskegiganten. Riktigt kul att få träffa Jimmy som jag lärde känna en del under min praktik.
På vägen hem från Malmö upp till Hässleholm så gjorde GPSen en cp sväng så när vi skulle göra ett stopp i Höör för en bensträckare så såg vi aldrig avfarten dit så när det gick ett bra tag så kollade vi GPSen så var vi gäms med Tollarp så blev en massa småvägar in till Vinslöv och vidare till Ballingslöv xD
Har även snackat en del med Erik, länge sedan man haft ett sånt snack som vi brukade ha i 1an typ.
Saknat deet en del faktiskt. Men riktigt kul har vi, allsång i bilen. Skriker på andra bilister och bara är allmänt efterblivna som vi brukar kunna va ;)
 
Men nu ska jag fortsätta leka med lite bilder jag tagit i dag.
Btw, bilderna ovan är från piren i Ystad (som ni kanske listade ut på rubriken) ;)
 
Men nu ska jag fortsätta med mitt :P Tjaoo!Lugnet före stormen

Tjennnaa!
I dag blir det lite jobb kan man väl säga. försöka kontakta så många skolor i skåne som möjligt.
I lördas var jag och gubben ute på klubben på arbetsdag. Blev till att snyggatill kring stugan och lite småpill här och var. I går så skickade jag mail till ca 13 skolor i Blekinge såne (många kvar att maila). Fått svar från 2 1/2 än så länge kan man väl säga.
 
Så på Onsdag blir det att ta en sväng ner till Ystad med Erik :) Känner mig redan taggad. Ska höra med honom när han kommer hit.
 
I dag tänkte vi byta fläcktremmar på bilen men blev inte så då det började regna. Så det får sparas till en annan dag. Annars blir det en rätt lugn dag i dag skulle ajg tro.
 
Får väl uppdatera mera senare om det händer nått spännande ;O)
 
Tjaoo!