Klarvaken

Harar att jag fått in en dygnsrytm tider som dessa... Har egentligen sovmorgon, men vad gör jag. Jo vaknar kl 8 på morgonen och är klarvaken. Så nu har man legat i sängen hela tiden och kramats med gubben dom gånger han har "vaknat". 
Senaste han sa va: "vet du vad, om du kliar mig på ryggen kanske jag kommer i land snabbare" ursäkta va sa du älskling? "Sa att jag kommer ur vattnet snabbare, ur sängen. Kan du inte svenska?" 
Är lite osäker om han var vaken i början och somnade igen innan han hann prata klart, för mig lät det väldigt osammanhängande. 
Men börjar bli van. För några kvällar sedan då jag la mig lite efter honom.började han prata om rosa elefanter på mars då man kryper under täcket. "Älskling tror du det finns rosa flygande elefanter?" Ja älskling det tror jag. "Bor dom på mars då?" Ja älskling det gör dom säkert xD så söt man kan va när man sover :). 

Aja nu ska jag nog ta en bok och läsa lite medan man väntar på att snarkpelle ska vakna på riktigt :) No pepp :(

Usch känner mig jättehängig i dag :(
Blir ingen stress i lägenheten för mig i dag. Har diskat och rengjort toan det får räcka för en stund. Ska ta itu med lite körkortsteori sen. Usch!
 Börjar ju bli en vana för fan!

Jaja, då börjar man få in en lagom dygnsrytm faktiskt! Lägger mig 10-11 på kvällen och sover till 8-9 på morgonen :D
Vuxenpoäng där ju ;)
Har nyss ätit frukost så blir snart till att ta tag i disken sen i går :)
Kände mig riktigt duktig i går, va först på klubben och klippte gräsen än en gång nu innan cruisingen på lördag. Blir säkert att dra dit på fredag med och köra en vända till.
Sedan åkte jag hem och mös med älsklingen framför en mycket dålig film. Sedan tog jag tag i maten medan min sötnos tog hand om att bråka med diskmaskinen ;)
Blev fläskpankaka med lingonsylt MUMS! Medan vi väntade på att den skulle gräddas tog vi oss tid till att vika och sortera tvätt och lava in det i garderoben :)
Har även hunnit bestämma hela veckans matchema så i dag blir det att sitta framför datan hela dagen och skriva. Ska skriva handlalista inför i kväll samt skriva personligt brev och efter det renskriva frågorna till tippsrundan :D

Ännu mer vuxenpoäng där ju ;) hehe!
 
Men just nu tänkte jag ta det lugnt, dricka mitt te och glo runt lite på datan :)

Får försöka skriva lite mer senare i kväll eller mitt i dan :) tjao!