På väg

Då satt man på tåget mot Hässlehåla igen :) härligt!! 
Wat's up folks!

God morgon :)
Har en lugn morgon framöver verkar det som. Fick reda på efter frukosten att vi är lediga fram till halv 10 då Jörgen Larsson kommer hit och ska hålla ett föredrag. Ska bli enormt spännande.
Behövde en lugn morgon nu efter natten och gårdagen. Har vaknat av och till hela natten. Och som jag förutspådde i går så skulle jag ha ont i kroppen i dag och fy fan vilken härlig känsla det är!! :D
 
I eftermiddag drar man sin packning ner till Hässlehåla för att komma hem till gubben min. I morgon får man väl se om man styr sin kosa mot Dalby för att hälsa på hos Crazy Bastardz ;) Härligt gäng dom dära!
Och på söndag blir det sportfiskebolaget för att höra på ännu ett föredrag från Jörgen Larsson och dels Westin Fishing. Ska bli en skön helg verkar det som!
 
Men nu ska jag på dass, kul för er att veta ;) nä ska faktiskt borsta gaddarna ^^
 
Ses senare i dag förmodligen! TjaoLegacy

GÖTT!
Har tillbringat senaste 1,5 timmarna i gymmet med Billy. Tränad pattar och armar och lite rygg och axlar. Fy fan va gött det känns! Men kommer ha världens träningsvärk i morgon med det är det värt för kommer vara sån skön smärta!
Det är så otroligt underbart att se så stora framsteg efter bara några ggr i gymmet. Tyvärr blev det bara en gång denna veckan. MEN får ta igen det i morgon i stället ^^
Men nu ska jag ta en välförtjänt dusch och sedan gå ner till tvättstugan. Efter det blir det att sätta sig vid LoL och spela lite. Kommer sova som en liten ängel i natt. Vilket jag kan vara iblanr ;) Moahaha!
 

Aja, nu ska jag inte fördriva mer tid här, TJAO!!!