Ett norrländskt blåbär

Nu sitter jag äntligen i min soffa hemma i Rättelöv.  Hitta hem, mitt näste. Elvis sover sött bredvid mig och jag avslutar kvällen med en liten skål smultronjoggi med norrländska frusna blåbär som mamma har plockat. Har öppnat fler julklappar i form av brev och lite sånt. Varvar ner och njuter av att slippa tåg ;) 

Saknar dock mamma och pappa. Kunde knappt hålla tårarna borta då jag kramade om dem och hoppade in i tåget och när man vinkade hejdå.  Smått irriterad började vår resa hem. Elvis har skött sig gudomligt denna ecka som gått. Både resan upp och alla bilrutor som blivit.  Pappa och Elvis fann varandra väldigt fort. Snö fanns det gått om och det tror jag faktiskt att Elvis kommer att sakna. 

Julen var riktigt mysig. Jag fick min nya mobil, gubben min fick en stock snus och Elvis fick ett märgben ^^ 
Den 27 åkte vi in till byn från att handla så jag kunde baka Y tårta till kvällen för då skulle vi fira pappa som fyllde 79 :) 

Sedan blev det till att ta det lugnt i söndags för att vila upp oss inför dagen som precis har gått. Nu ska jag försöka runda av detta inlägget och säga god natt. För i morgon blir det att åka in med svärfar till tåget, åka in på Maxi och handla och även in på elgiganten för att kolla på en ny data :) 
Ska även försöka planera nyårsdagen. Ser ut som så att jag får stå vid spisen den dagen ;) men det kommer säkert att bli roligt ^^ 

Nej god natt kära läsare så hörs vi mer i morgon :D tjaoo


Bjuder även  på detta smajlet ;Dselfie!!

Första selfie bildem med nya mobilen! Körde på en rätt så naturlig sminkning i dag :) 
Kan bara tillägga att jag älskar den röda nyansen jag har i mitt hår nu!!! :D ♡ 
Tycker även att mina kindben ser awesome ut på denna bilden + att jag inte ens behöver plural med munnen för att få dom till att se pluttiga ut. Just a simple smile bitch xD  känner mig jätte peppig i dag!!! :D 
Dock ser mina ögon gröna ut, aja då ser jag hur jag hade set ut om man hade haft gröna ögon ^^ 

Men nej nu ska jag gosa med gubben och sluta mobilblogga ; ) tjaoo!!Annandag jul

Har verkligen inte haft tid att blogga sen i måndes. 
Tågresan gick bättre än förväntat med Elvis :) stationen i Stockholm funkade också bra. På tisdagen var vi iväg och handlade och så träffade jag min kusin som jag inte träffat på några år. 

Så i onsdags var det ju julafton! Då blev det mycket lek med Elvis ute i snön efter att det snöat nästan 4dm sen dagen innan. Extremt Roligt faktiskt :D 
Sedan efter att man sett kalle anka och alla andra filmer så var det dags att äta all julmat och sen öppna julklappar! Fick inte mycket men det jag fick var awesome! Har tillbringat 2 dagar nu till att lägga in mina kontakter och lära mig min nya mobil! Till mobilen fick jag ett par vita urbanners hörlurar.  (Y) 
Sen massa strumpor ^^  
Elvis fick också lite saker som märgen,  en pipleksak som ser ut som Rudolf.  Fast nu är det inte så mycket av Rudolf kvar. 
I går blev det mest mys och film och massa julmat xD 

I dag blir det till att åka in till byn och handla lite :) 
Så nu blir det till att göra sig iordning :)