Miss Ruby Redhead -

Ett norrländskt blåbär

Nu sitter jag äntligen i min soffa hemma i Rättelöv.  Hitta hem, mitt näste. Elvis sover sött bredvid mig och jag avslutar kvällen med en liten skål smultronjoggi med norrländska frusna blåbär som mamma har plockat. Har öppnat fler julklappar i form av brev och lite sånt. Varvar ner och njuter av att slippa tåg ;) 

Saknar dock mamma och pappa. Kunde knappt hålla tårarna borta då jag kramade om dem och hoppade in i tåget och när man vinkade hejdå.  Smått irriterad började vår resa hem. Elvis har skött sig gudomligt denna ecka som gått. Både resan upp och alla bilrutor som blivit.  Pappa och Elvis fann varandra väldigt fort. Snö fanns det gått om och det tror jag faktiskt att Elvis kommer att sakna. 

Julen var riktigt mysig. Jag fick min nya mobil, gubben min fick en stock snus och Elvis fick ett märgben ^^ 
Den 27 åkte vi in till byn från att handla så jag kunde baka Y tårta till kvällen för då skulle vi fira pappa som fyllde 79 :) 

Sedan blev det till att ta det lugnt i söndags för att vila upp oss inför dagen som precis har gått. Nu ska jag försöka runda av detta inlägget och säga god natt. För i morgon blir det att åka in med svärfar till tåget, åka in på Maxi och handla och även in på elgiganten för att kolla på en ny data :) 
Ska även försöka planera nyårsdagen. Ser ut som så att jag får stå vid spisen den dagen ;) men det kommer säkert att bli roligt ^^ 

Nej god natt kära läsare så hörs vi mer i morgon :D tjaoo


Bjuder även  på detta smajlet ;DRockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.