Miss Ruby Redhead -

Skojsigheter! :3

Tänkte sammanfatta min helg för er nu :) 
Har äntligen tid att skriva lite längre inlägg 
 
 
Börjar med Fredagen ;) 
 
Började med att jag sov till ca 12, duschade och klädde på mig och då plötsligt så kommer gubben hem och med molle i släptåg. Då hade dom slutat skolan för i dag och hade till och med hunnit vara på systemet. Så min morgon startade med att man började dricka kan man säga xD 
Senare på kvällen så kom Marcus över och sedan fick vi även hit min underbara tant Petra och Dumbo! :D 
Vi hade extremt kul tills det blev lite bråk mellan Dumbo och Molle. Så då började allt tonas av. Sedan fick Ankan och Molle för sig att gå över till "Korveriks" som ett ställe heter, men det kände inte jag och Marcus för så vi stack till Harrys i stället! 
Hade extreeeeeemt kul med Marcus där. Satt coh snackade ett bra tag. Var även ut och tog några cigg emellanåt. och sedan i slutet av allt så gick vi ner och dansade en bra stund innan dom stängde på Harrys. 
Marcus följde mig hem då vid 3 halv 4 tiden. Tog lite tid för vi hade riktigt kul på vägen hem. 
 
Det mina vänner var Fredagen, nu hoppar vi vidare till Lördagen.
 
Denna dag var extremt rolig den med, fast att man vaknar av lite huvudvärk i och med att min kille är en riktig slagskämpe i sömnen -.- 
Men iaf, vi gjorde oss i ordning för att senare den eftermiddagen vid 14 så skulle vi vara på klubben för att förbereda inför funktionärsfesten. Så Ullis och Robban hämtade upp oss i och med att Ankan fortfarande inte har fått tillbaka sitt körkort! 
Dagen bestod av 5kamp och gratis alkohol ;) Så bättre kunde det inte bli! 
Sedan på kvällen kom alla vännerna och det blev bara roligare. Crille stod för käket den dag! Och satan så det var gott!
Blev lite bråk bland vissa senare in på natten. Men det mesta löste sig tror jag. 
Jag, Peder och Crille var de sista som var kvar till slut, förutom dom som låg och sov där inne. Men vi gick och la oss kring 7 på söndagsmorgonen....
 
(Och som det fortsätter jag in på Söndagen)
 
Vaknade i en av skinnsofforna vid 12 tiden. Käkaded lite, (nyktrade till) och sedan åkte jag Ullis, Robban och Ankan hem till Crille en sväng. Sedan blev det en sväng förbi McDonalds och efter det hem till Ankan. Sov bort några timmar av dan och städade, plockade, duschade och lite allt möjligt sånt.
 
Måndagen fortsatte och det hände inte värst så mycket. Var vaken fram till 3 på natten. Kunde nämligen inte sova precis. Satt och tänkte en hel del. 
 
Tisdagen blev lite bättre, följde med Alva och Andreas till Förmedlingscentralen och därefter gick vi till gallerian här i Hässleholm och fikade medan vi väntade på Fille. Sedan på kvällen kom Emma och vi gick lite rundor i Hässleholm och tog en fika på nått Cafeé vet inte riktigt vad det heter men men inte så viktigt :P 
Därefter stack vi hem till Ankan (där jag med bor) och jag käkade sedan hämtade vi upp Alva och stack till McDonalds. Köpte energidricka på Maxi och stack hem till Fille och hans Brorsa. Fick träffa Betty som är Filles lilla JackRussel valp (stavning?) Hur söt som helst! 
Fille var tvungen att sticka hem så vi andra stack till Sibirien... Tog 10 min ;) moahaha!
Det var inte mycket att se precis. 
Körde därefter genom Ballingslöv och massa småvägar därikring. Hade så jävla kul! Överspeedade ungdommar i en bil på natten mitt i ingenstans xD Kan det bli bättre tro? 
 
Och så har vi ju i dag ;) Men det tar jag i ett inlägg för sig :P Har även nån bild som jag ska slänga upp!
Men alla bilder från helgen kommer i morgon tror jag. Orkar inte koppla mobilen och föra över alla bilder i kväll ;) 
 Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.