Valborg <3

Har just varit med Ullis, Robban, Barnen , Molle och A på majbålet. Var jättemysigt. Nu blir det en mysig hemma kväll med lite dricka och skratt :)
Tur att ingen förstörde min kväll ;) alla förgyllde den till fullo!
Sedan tittade även Hoffa förbi :) då blev det plötsligt ett litet klubbmöte kan man säga ^^ 5 klubbmedlemmar på samma platts :P haha rätt komiskt. Men nu ska jag ta och va lite social med vännerna så får skriva mer i mon :) kramisar!


Slänger även upp en liten bild från kvällen :) kommer fler i mon :*
Friends

Sitter just nu hemma hos Ullis och har nyss sminkat och fixat håret på henne ;) Extrem Psychobilly medan jag har själv min lilla Rockabilly stil ^^ Tihi! 
I kväll blir det att dra med A till majbrasan tillsammans med Ullis och Robban och ungarna. + att A tar med sig lilla Molle ;) hehe! Ska bli riktigt mysigt, hoppas med att Felicia kommer i kväll. Hade varit riktigt kul. 
Blir till att fixa till sig mer till i kväll då A kommer ;) hih! 
 
Men får skriva mer senare, ska dra med Ullis till ica, så ska vi handla lite :P Köpa mer hårspray! Längtar extremt till min älskade Fruktis hårspray ;D *tumbs up* 
Så blir det till att göra min lilla hemmablandning till luggen med. Den ska nog få holla till snapphanerundan på lördag ;) 
Blir så roligt att ha med mig mina nära och kära på crusingen :D Ska bli extremt roligt och mysigt!
 
Men nu ska jag sticka så hörs sen! Tjao!God morgon mina fina vänner :)

I dag kommer bli en härlig dag! 
OCh kvällen kommer bli ännu bättre. Ska gå ner till osbysjön och kolla fyrverkerier och majbål med vännerna. Kommer bli mega mysigt! 
Sedan får man se hur det blir om man lyckas ta sig ner till Malmö i morgon på Crusingen där. Har blivit erbjuden några plattser där och vill verkligne dit men tror knappast att jag har råd :/
Aja annars kan jag nog vänta nån dag till för på lördag blir det ju Snapphanerundan runt Knislinge ;) Samling vid klubbstugan så åker vi i en liten karavan med jänkebilar till knislinge. Och sedan blir det klubben på söndag. Ska bli kul faktiskt, eller ja vi brukar alltid ha kul på klubben vad vi än gör där :) 
 
Och snart blir det att man fyller 18 med!!! TAGGAD! 
Men kan fan inte fatta att tiden går så jävla fort! Diskuterade det med Bowie i förrgår kväll. Hade sätt en bild på hennes lillasyster som är 3 år yngre än oss. Och fy in i helvete vad hon har blivit stor! Tycker inte det är länge sedan vi sprang runt på gräsmattan hemma och lekte. Suck! Tiden går för fort i bland. Man hörde ju jämt av vuxna att man skulle ta vara på sin barndom och man trodde ju att man gjorde det, men nu när man väl tänker efter... Gjorde jag verkligne det eller kunde jag ha gjort mer? 
Aja, jag kommer iaf att ha barnasinnet kvar så länge jag bara kan ;) hehe! 
 
Men men, nu skiner solen in genom fönstret så nu är det dags för mig att ta mig ur sängen och fixa till mig ;) 
Tjingeling! :*