Sportigt värre :p

Denna dag har varit full av sport och roligheter. Fast den börjar ju inte särskilt bra precis :p skulle egentligen ha åkt och fiskat med klassen men så kommer den så kallade "lingonveckan" och stör så jag kunde inte följa med. Men efter att skolan slutat så spelade jag och massa killar, ur 1an och 2an, lite amerikansk fotboll/rugby. Det var Jag, Linus, Johan, Pontus, Jonas, Sam, Robin, Ola, Jimmy, Jamie, David, Aron, Adrian. Sedan när vi spelat utanför huset lite så gick jag, Pontus, David, Simon, Sam, Adrian och Aron ber till skolans fotbolls plan och spelade lite amerikansk fotboll där :) det var sjukt kul. Vi hade väl spelat i nästan 2 timmar när vi gick upp till skolan igen. Då satt vi och snackade utanför skolan en stund och sedan gick vi upp på mitt rum. Klockan var väl nått med 19.35 när vi gick upp till skolan. Sedan gick vi upp på mitt rum till klockan var 20.45 då gick vi och fixade skridskor så drog vi till ishallen och spelade ishockey med en massa andra killar.

Det var en av killarna (21 år) —vet inte riktigt vem det var men han har gått på skolan för bara något år sedan — som stod och delade ut lagtröjor som sa till mig att koma när jag åkte förbi och så sa han "du är ju rätt söt så du får vara med i mitt lag" och så gav han mig den gröna matchtröjan :p han var riktigt söt han med. Det var bara jag och en tjej till som spelade så var det 14 killar så det var riktigt kul. Fick dock en puck rakt i magen, så nu har man en röd halvmåne på magen. Men det har hänt mycket i dag. Fått några fotbollar i magen och sedan fick jag fotbollen rakt på mitt pekfinger tidigare i dag. Tror fan att jag har stukat det :/ men det var det ju nästan värt.

Nu börjar man bli lite trött...


Och där somnade jag i går så jag lägger upp detta nu Xp Hahaha!
Ha det gött!
Entreprenörskap -.-

Sitter på lektion nu. Just haft läxförhör i entreprenörskap -.-' kan det bli tråkigare. Svar; nej det kan fan inte bli det!!!!!
Just laddat ner appen blogg.se till min iPhone. Kanske det blir lite mer bloggande för min del, men det vore ju kul med lite kommentarer ibland.
Vill också påminna om min Frågestund här på bloggen som håller på tills på måndag 3/10 :)

Fan, man är ju snart inne i Oktober fan. Redan gått skola här nere i Skåne i lite mer än en månad. Tiden går så jävla fort här. Det är helt sjukt, men det är bara för att det är så jävla kul här :D har en helt otroligt kul och galen klass. Är ju ett litet plus att man är ensam tjej i klassen. Jag + 13 killar.
Vi är sammanlagt 20 tjejer på skolan och 180 killar. Kan det bli bättre.

För min del är det bra att det inte är så många tjejer, för jag har alltid trivts bättre och haft roligare med killar än med tjejer. Killar har inte lika många problem som tjejer och killar är mer avslappnade och spontana än tjejer. Plus att dom är roligare, dom vågar säga vad dom tycker och tänker :)

12.30 blir det till att köra traktor :D ska bli riktigt kul. Förra onsdagen körde jag ATV (fyrhjuling) hela eftermiddagen. Nästan hela 3 timmar :D får ta traktor och ATV kort via skolan. Sedan i 2an så ska vi ta motorsåg- och röjsågskortet :) ska bli riktigt kul :)

Men nu har jag inte riktigt tid att fortsätta blogga. Får blogga mer senare ;)
See ya later alligator!! Xp
Frågestund!!

Nu kan ni fråga mig VAD SOM HELST! Men ni får ta svaret som det kommer men jag lovar att svara på alla frågorna ;)

Från Måndagen den 19/9 till den 26/9 :D