Miss Ruby Redhead -

Sportigt värre :p

Denna dag har varit full av sport och roligheter. Fast den börjar ju inte särskilt bra precis :p skulle egentligen ha åkt och fiskat med klassen men så kommer den så kallade "lingonveckan" och stör så jag kunde inte följa med. Men efter att skolan slutat så spelade jag och massa killar, ur 1an och 2an, lite amerikansk fotboll/rugby. Det var Jag, Linus, Johan, Pontus, Jonas, Sam, Robin, Ola, Jimmy, Jamie, David, Aron, Adrian. Sedan när vi spelat utanför huset lite så gick jag, Pontus, David, Simon, Sam, Adrian och Aron ber till skolans fotbolls plan och spelade lite amerikansk fotboll där :) det var sjukt kul. Vi hade väl spelat i nästan 2 timmar när vi gick upp till skolan igen. Då satt vi och snackade utanför skolan en stund och sedan gick vi upp på mitt rum. Klockan var väl nått med 19.35 när vi gick upp till skolan. Sedan gick vi upp på mitt rum till klockan var 20.45 då gick vi och fixade skridskor så drog vi till ishallen och spelade ishockey med en massa andra killar.

Det var en av killarna (21 år) —vet inte riktigt vem det var men han har gått på skolan för bara något år sedan — som stod och delade ut lagtröjor som sa till mig att koma när jag åkte förbi och så sa han "du är ju rätt söt så du får vara med i mitt lag" och så gav han mig den gröna matchtröjan :p han var riktigt söt han med. Det var bara jag och en tjej till som spelade så var det 14 killar så det var riktigt kul. Fick dock en puck rakt i magen, så nu har man en röd halvmåne på magen. Men det har hänt mycket i dag. Fått några fotbollar i magen och sedan fick jag fotbollen rakt på mitt pekfinger tidigare i dag. Tror fan att jag har stukat det :/ men det var det ju nästan värt.

Nu börjar man bli lite trött...


Och där somnade jag i går så jag lägger upp detta nu Xp Hahaha!
Ha det gött!
Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.