2000kr :O

Just varit in till Hässleholm med klassen på en sportfiskeaffär :D spenderade ca 2000 spänn! :o

Det blev ett par vadarbyxor. Jacka m byxor, ett underställ och lite flugbindnings prylar. En riktigt lyckad dag med andra ord ;p haha, längtar man bara hem till skolan. Slutar 15.50 i dag så det är inte så länge kvar.
Kan fortfarande inte sluta tänka på honom! Varför ska han etsa sig fast i mina tankar? Vad jag än tänker på så kopplar jag ihop det med honom. Det är helt sjukt!! Lite jobbigt är det men samtidigt inte :)

Kan skriva lite senare i dag eller i natt. Har bara en lektion kvar i dag och då ska man planera inför plattfisk fisket nästa torsdag med klassen. Ska
bli extremt kul. Taggad som fan!!! ;)
See Ya :* <3
Ligger och tänker...

... På vad som kommer att hända härnäst. Gillar verkligen denna kille och kan fan inte sluta tänka på honom. Vill verkligen att det ska bli vi! ju mer jag lär känna honom desto större växer sig mina känslor för honom. Det är helt sjukt att man kan känna så som jag gör för denna kille!! Har nog aldrig känt så här för någon tidigare.
Om det blir vi så hoppas jag på att förhållandet blir långvarigt för jag vill inte att det ska vara bara 2 veckor eller så...

Men nu ska jag snart på lektion så måste sluta men skriver säkert senare i kväll :)

See ya!!
Tråååååk!!

Ligger på rummet och har sjukt tråkigt. Va fan kan man göra här på skolan? Det är ju helt dött. Vi får väl se vad man hittar på senare. Får se om en viss person vill se film i kväll ;) haha.
Han är världens sötaste. Jätte snäll och go.
Det känns mycket tryggare att vara med honom än vad det gjorde i början med Philip.
Och vi är inte ens ihop, (ännu), ;) haha, men man hoppas ju. Vi tar det lite slow nu för jag vill inte att det ska gå lika fort som med min förra kille. För det gick alldeles för fort med honom. Och jag vill inte att det här ska gå lika fel. Tycker verkligen om honom.
Vill verkligen att detta ska funka. Vill verkligen sattas på detta :)