Något gladare tjej...

Har just klarat uppkörningen för traktor med VG! :D Är rätt glad fast jag kunde ju ha varit gladare om jag haft en viss person man kunnat dela den glädjen med om ni förstår vad jag menar ;/

Annars så har denna dagen flytit på rätt så ok. Massa tråkiga lektioner bara.
Först 1.5 timmes engelska och sedan 1.5 timmes entreprenörsskap och sedan 3 timmars traktorkörning :PJag klarar inte av det!

Sitter på rummet och har snackat lite med Sam och Pontus.

Det var lite svårt i och med att jag har inte pratat med Pontus sedan dan innan han gjorde slut.
Jag kommer nog inte att klara av det här. Har allt för starka kännslor för honom känns det som.
Det är så otroligt svårt att prata med honom nu efter allt. Är så rädd för att visa hur jag känner nu efter att han lämnade mig. Är rätt så räd för att han ska se sorgen i mina ögon eller höra den i min röst.
Jag saknar honom så otroligt mycket! Jag kan inte ens titta efter andra killar för jag ser bara honom!

Drömde till och med om honom i natt och då är det verkligen illa.
Drömde att det blev vi igen. Men det var en rätt så konstig dröm. Så man har mycket att tänka på efter denna dag. Ska försöka tänka på annat i morgon som tex prov och läxor och hur det kommer att gå att köra traktorl. Fast då kommer väl tankarna om hur många ggr han har kört just denna traktor som jag kör och massa sånt.

Kan säga en sak i alla fall och det är att jag är extremt kär och ju mer jag träffar honom, ser honom, hör hans underbara röst ju kärare blir jag! Vill bara ha honom här hos mig och bara hålla om honom som man kunde göra förut <3 Saknar det verkligen :'(

Sitter helt själv på rummet och lyssnar på "Not Over You" - Gavin DeGraw

En låt som passar riktigt bra in på mig just nu. Hur jag känner och hur jag är mot alla andra. Lotssas som att jag är helt okej men innerst inne är ingenting utan honom.
Ett hårt skal, utan hjärta och själ, bara massa kännslor...Kan inte sova...

Ligger i sängen och tittar ut genom fönstret upp mot natt himmelen och tänker. Tänker på hur det kunde bli såhär.
Saknar dig så otroligt mycket. Det går inte en dag utan att jag tänker på det. Till och med när jag är full så sitter jag och gråter över dig. Gråter över hur jävla mycket jag saknar dig! Min värld är helt färglös utan dig. Varje gång jag ser dig eller hör din röst är det som att mitt hjärta gör en frivolt elr hoppar över ett slag.
Alla blev så förvånade över att vi inte var tsm längre. Jag förstår dom. Visst vi var inte med varandra 24/7 men när vi var med varandra så hade vi kul :)
Varje gång du tog min hand i din var det som att det gick en stöt genom hela kroppen. Varje gång våra läppar möttes var det som att hela världen stannade. Du vågade visa vad du kände för mig inför alla andra. Du höll min hand och du pussade mig. Men nu vill du bara att vi ska vara vänner och det kan jag gå med på fast att jag vill att det ska vara något mer. Jag vill att det ska bli vi igen. Och jag kommer att kämpa för det om det så behövs! Jag vill verkligen lära känna dig bättre. Jag vill verkligen ha dig tillbaka. Du är den sista pusselbiten för att mitt hjärta ska vara komplett. Jag hoppas verkligen att du förstår det!<3

Nu ska jag försöka sova. Men det kommer inte att gå. För varje stjärna jag ser på himmelen så ser jag dina ögon som ser rakt in i min själ.


Du stal mitt hjärta tillsammans med min själ och lämnade mina känslor i ett, nu, tomt skal som brukade vara min kropp!