Miss Ruby Redhead -

Not a sleep at all!

Haha, jag somnade inte rörän vid tre tiden i natt ;) Laddade ner ett nytt spel till min iPhone 4. Ellen's KNOW or GO! precis som på tv.n hehe. Riktigt kul faktist.
Sitter nu och väntar på att iTunes ska laddas klart. Har inte kunnat kopplat mobilen till iTunes på snart en hel månad. Riktigt surt! Först slutade den synca mobilen så jag kollade efter uppdateringar men det fanns inga så jag raderade iTunes från hårdisken och försökte instalera om den men det gick inte och dan efter att jag raderat programmet så kommer nya uppdateringar för att kunna lösa syncroniserings problem och nu har inte jag kunna laddat ner iTunes på en hel månad för att min data är oerhört CP!!!!! Men nu verkar det gå bättre så nu får vi se hur det går för jag har massa ny musik att lägga in på mobilen och jag vill ta bort massa gammal dålig musik som jag har tröttnat på ur mobilen. Det ända dåliga med iPhone 4 är att man inte kan radera musik direkt från mobilen. Man är tvungen att koppla upp den till iTunes innan det går att radera musiken -.-'
Jga tycker verkligen att dom kan uppdatera programvaran till alla iPhone typer så att man kan radera låtar direkt från mobilen! Annars älskar jag verkligen min mobil. Bästa köpet jag någonsin har gjort! Är så extremt nöjd. Superbra kamera, superbra ljud, superhögt minne (fast jag snart förbrukat hela... ;P )

Aja, nu måste jag sluta för jag håller på att baka blåbärspaj till mamma på morsdag <3<3<3 Love Ya Mum!!Rockabillypingla på 23 sommrar. Lever min dröm med mannen i mitt liv. The 50's! Musiken, bilarna, kläderna I love it! Älskar att fotografera, har alltid med mig min Canon EOS 700D på cruisingar. Här får ni läsa om vad jag hittar på. Och var inte rädda för att fråga ;)
Mom to be, BF 1 April till en liten gosse! :D
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | Allt om LCHF - Hitta recept, ladda upp recept.