Twitter beroende ;)

Haha, jag har fastnat helt i Twittervärlden! Jag Twittrar inte så mycket själv men jag är beroende av att läsa andras twitter inlägg, särskilt The Twilight Saga cast haha, min favorit är ju så klart Alex Meraz. I och med att jag hade en helt fantastisk dröm om honom i går natt. :O
Alltså jag kan fan inte sluta tänka på honom nu. Han är ju helt otrolig :D
Men nu måste jag sticka men jag bloggar mer senare efter GLEE^^.   _Hehe_!_  See Ya"-"Då har man...

...börjat läsa Dansande Död igen då :D haha.
Jag måste fan köpa en ny bok snart :P
Har spanat in några nya böcker på OKQ8 ;)
Dom har fan bra böcker på bensinmackarna här!
Och jag har börjat med en ny "Drog" hehe. Den heter Black Rebel Motorcycle Club!! Dom är så sjukt bra! Och deras låt Sweet Feeling är sååå vacker tycker jag. Ni kommer säkert att söka på den låten just nu och sedan efter att ni lyssnat på den så kommer ni att tycka att jag är sjuk i huvet som tycker att den låten är VACKER??!! Eller har jag fel. Men om man verkligen lyssnar på texten och hur dom sjunger så kanske ni förstår varför att jag tycker som jag gör.
Men det kanske är så att jag är sjuk i huvet ;P hehe!
Eller så beror det kanske på att jag fick en boll rakt i huvet på idrotten i fredags, vem vet?? Eller så kan det bero på att jag är sjuk och min järna inte fungerar som den ska?!
Men jaja, nu ska jag fortsätta att leta biliga tågresor till i sommar då man ska ner till VisbyTingsryd i Småland :D
Ha en superduper bra kväll nu för det kommer inte jag ha för jag är fortfarande sjuk. Mitt rum börjar likna kontoret med glasväggar i reklamen för den här nässprejen på tv :P LMFAO!!!


Haha, sorry ppl. Jag och mamma satt och pratade om just Visby när jag bloggade.
Var så inne i diskusionen att jag råkade skriva fel :$ Jag menade ju så klart Tingsryd ;PNär ska man bli frisk??

Usch!!! Jag hatar att vara sjuk! Nu har jag varit sjuk i 3 VECKOR!
Först blev jag magsjuk förrförra veckan från torsdag till lördag, och så blev jag matförgiftad förra veckan från torsdag till söndag och nu är jag förkyld har varit från i torsdag och det har fortfarande inte släppt :( Usch säger ag bara (igen).
Ska försöka sova lite nu för jag kommer väll inte kunna sova något i natt pga allt hostande och "snörvlande" :P haha.
Aja, man får väl se när man vaknar igen. Önskar att man var en björn nu så att man kan få gå i ide. Skulle vara skönt att få sova nu till i början på maj. HAha, passar ju bra till min födelsedag då. Kan få vakna någon dag före ;)
Good knight peaps. See ya later!