Vecka 2 dag 1 :D

Då har man klarat sig igenom första veckan i skolan och redan börjat på den andra.
 Känns så förbannat skönt. Fått många nya kompisar som är riktigt trevliga.
Fixat rummet så att det ser mysigt ut, och inte bara massa kala och tomma väggar. 
Jobbat hela helgen, fått stått i affären och sedan har man fått lärt sig hur man ränsar en gös utan att göra sig illa på alla gävla taggar och skit. 

Träffade patrik i morse innan man for till skolan. Han kom hem i fredags men jobbade inte i helgen. Han var på semester i Cypern en vecka. Han var verkligen brun när han kom till jobbet i dag. Och jag måste säja det att han passar jävligt bra i det! Det som är tråkigt är att jag kommer inte få träffa honom så ofta längre i och med att han jobbar de dagar jag är på skolan och han är ledig på helgerna då jag jobbar :(
Men man får hoppas på att han jobbar någon helg eller att man kommer hem innan han åker från jobbet :)

Jag gillar honom riktigt mycket, men det ligger till så här att han bor tillsammans med sin flickvän, (som han också är förlovad med), så det går inte så bra ihop. Men man kan ju alltid försöka. Eller så får jag leta efter en kille här på skolan. Jag har ju ett antal att välja mellan :P (180  killar på hela skolan) :P
Dag 3 i...

...Skooooooolan :D Fy fan det blir bara bättre och bättre det här! Ska få ta traktor- och fyrhjulins kortet gratis + motorsåg och röjsåg :D Det kan fan inte bli bättre! Tror att man håller på att bli kär också!
Han är singel, hörkt brunt hårig, lite längre än mig, har en sån härlig dialekt och har super duper fina ögon! Och han är året äldre än mig. Och nu har han varit på mitt rum 2 kvällar i rad :D så fucking cute!
Fan, trodde aldrig att jag skulle säga det här men... det finns för många söta killar att välja mellan här på skolan för min del! *Suck*!!

Aja, nu ska jag se om det är någon här på min skola som vill vara social. Min rumskamrat ligger och sover redan. Hur kan man sova vid den här tiden??

Men nu ska jag inte vara sån. Ska ta och träna på lite glosor till nästa vecka.

Nattinatti på er som ska sova nu ;) Kommer själv att vara uppe länge till... tror jag :P hehe <3Fy fan vilken skola!! :D

Haj mina goa vänner där ute! Det här blir andra natten på skolan. Redan känd över hela skolan som Tjejen från Norrland :P haha
Det här är verkligen en drömskola, vi är 20 tjejer och 180 killar. Jag är ensam tjej som går sportfiske tillsammans med 12 killar :P riktigt gött! '

Har haft en massa killar på rummet hela eftermiddan då skolan slutade till bara för en stund sen. Fy fan vilka härliga killar det finns på den här skolan! Fastnat lite extra för en sportfiske kille och en jakt kille :) fy fan säger jag bara. Det här är bästa skolan ever! + att vi fick våra datorer i dag :D yay!!! dom har fan allt. Windows 7, webcam, rubbet. Och man fick med en trådlös datamus med och en skitsnygg väska :D Den här dagen har bara blivit bättre och bättre.

En del killar verkar ju vara lite bakom flötet. Fått frågor som: Finns det tv där du bor, Finns det radio där du kommer ifrån, Finns det datorer och internet uppe i norrland där du kommer ifrån.
I bland får man väl ge sig. Man kan inte vara så borta i huvet.

Men nu ska jag gå och nanna kudden och så får vi väl se om jag skriver lite mer i morgon på lunchen eller på kvällen då alla killar stuckit hem till sina rum ;P ha de gott!!!